פרסומת בלי בושה

xalmon

New member
פרסומת בלי בושה

לי יש תחושה, לפחות מהפרסומות לתוכנית הבאה, שרשת עושה שימוש במותו של איתי ירוזלם ז"ל כדי לפרסם את התוכנית. אנשים שלא יודעים במה מדובר מסתקרנים ולכן יצפו בתוכנית הבאה. מילא אם זה היה רק פעם אחת, בסוף הפרק הקודם, אבל לא. חבל.

sigal1968

New member
ממש לא !!! ההיפק הוא הנכון!!!

אני ממש לא מסכימה איתך אני בת דודתו של איתי ויכולה לאמר לך שהחבר'ה מההפקה פשוט מקסימים הם הגיעו ללויה, כולם! הביאו זר, הגיעו משתתפים מסבבים קודמים. המפיקה שלהם מתקשרת אלי כל הזמן ומעדכנת הם מכינים סרטון על איתי של 12 דקות שישודר ביום ראשון אחרי רפי רשף, היא הכינה לנו קלטת עם כל חומר הגלם שהיה להם הם פשוט יוצאים מגידרם למעננו, אנא חזור בך. סיגל

לא../images/Emo46.gif

זאת לא המטרה של ההפקה
היא רוצה לתת לאיתי(ז"ל) כבוד
מה הקשר לפרסם את התוכנית
הם חושבים(ובצדק),שהם צריכים לתת כבוד למישהו שהשתתף אצלם בתוכנית..מה לא בסדר בזה
I Don't understand... למה נראה לך שהם מנצלים את המוות שלו למטרות פירסום
פתטי
תחזור בך.. שטויות אמרת פה

לדעתי את ממש צודקת!!!

למה מה אתה חושב שאנשים שלא ראו אף פעם סוף הדרך יתחילו לראות בגלל זה???

LeAnNe

New member
זה לא זה../images/Emo62.gif

זה מדבר אל אנשים שרואים מדי פעם את התוכנית או מזפזפים לפעמים ועכשיו הם אומרים לעצמם "אולי שווה לי לראות את התוכנית". אני אישית עוד לא בטוחה עם זה בשביל לכבד אותו או בשביל לפרסם את התוכנית הקו בניהם הוא מאוד דק.

davidori

New member
../images/Emo46.gif איך אפשר להעיז לכעוס על ההפקה?

תגיד לי, השתגעת?! איך אפשר להגיד שההפקה לא בסדר?! אתה ממש הרגזת עכשיו!! ואני עדיין לא קולט, איך, איך... כל הכבוד להפקה, אתם גדולים!

xalmon

New member
לכולם

תקראו עד הסוף לפני שאתם מבלבלים ת'מוח. לא אמרתי שההפקה אשמה, אלא רשת עצמה בתור זכיינית שמחפשת רייטינג. בכלל - דודה שלי עובדת בהפקה, ו"סוף הדרך" היא אולי התוכנית האהובה עלי בשבוע. ואני אומר שוב - הם מנצלים את הסיפור הזה. שמעתי לפחות 5 חברים שלי, שהופתעו כמוני מהסיפור הטראגי הזה, אומרים משהו בסיגנון: "איזה מעניין יהיה לראות את הפרק הבא". אז תעשו טובה ותירגעו

שטויות

כשאיתי נפטר נפתח פה שרשור על "האם ההפקה תתייחס בכלל?" הנה ההפקה מתייחסת בכל הכבוד הראוי ואתה מתלונן. ככה זה ישראלים- מה שעושים זה לא מספיק טוב. הרי אם ההפקה לא הייתה מתייחסת בכלל גם היית אומר שזה לא בסדר... קח את זה לתשומת לבך, ופעם הבאה תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב דבר כזה!

למעלה