פרסומת בצד המסך

נחמית

New member
פרסומת בצד המסך

אולי מישהו יוכל להסביר לי איך מתפטרים מהפרסומות המפריעות ליד הצד השמאלי של מסגרת הפורום. או שאי אפשר? מודה מראש על העזרה.

אי אפשר נחמה. זה חלק מהנוף

גם אני לא אוהב אותן ולמדתי פשוט לסנטז אותן מהעיניים. מכולן אני הכי אוהב את הפרסומות האישיות האלה שאומרות : "אלישוע הומיאופת קלסי, בא לך להציל עבודה של שנה בדקה" ? "אלישוע הומיאופת קלסי, רוצה להמריא לחלל"? "אלישוע הומיאופת קלאסי, רוצה 40000 $ בשניה"? וכן הלאה.

נחמית

New member
אלי, תודה על המידע. חבל שאי אפשר.

אני לא כל כך אוהבת גם את הפניות הקטנות האלו. טוב, מה לעשות! אלה הם החיים המודרניים שלנו.

vca

New member
יש כל מיני כלים שחוסמים פרסומות

אני, למשל, משתמש בכלים כאלה ואין לי פרסומות בצד שמאל. לעומת זאת את שאלישוע כתב אצלי זה מופיע כי זה טקסט ולא אובייקט שנכנס. עכעשיו אצלי: vca, והחלום שלך זה ללמוד משפטים?

vca

New member
יש כלים חינמיים החוסמים

החל בתוכנות שמתקינים Ad blockers ודומיהן ועד דפדפנים המכילים בתוכם כלים טובים מאוד לחסימת פרסומות כמו Avant וכמובן Maxthon. אם יש צורך אוכל לשלוח קישורים לתוכנות. ואצלי: vca, וחיילת?הקליקי

diday

Member
אפשר, ולא צריך כלים מיוחדים

בתור התחלה אפשר לעבור לגלוש בפיירפוקס. תפוז לא תומך בו לגמרי. אין אפשרות לעשות חיפוש, בהודעות חדשות לא רואים את הסימן של הודעות חדשות. אין אפשרות לעדכן כרטיס אישי ועוד. אבל יש לו הרבה יתרונות לעומת IE. מהיתרונות: אין בו את הבאג שיש לתפוז שמקטין ומגדיל פונטים מעצמו. אם רוצים להגדיל את הפונטים ניתן להגדיל אותם לגודל שעיוור יוכל לראות. אפשר בקלות לוותר עם כל הפרסומות מצד שמאל, וגם על אלה הקופצות הוא פחות רגיש להתקפות מאשר IE למי שרוצה להשאר בIE, אני זוכר שפעם היה הסבר באיזה פורום, איך לחסום את הפרסומות בצד שמאל, על ידי הכנסת כתובת מסויימת לחסומים. לצערי איני זוכר, ובמחשב שבו אני עובד כרגע אני משתמש בIE לעתים נדירות מכדי שזה יפריע לי.

מה זה הסינית הזאת

כמו ג'בריש בשבילי. עד עכשיו לא ידעתי שיש פרסומות. בשביל מה צריך לכבוש את כל המסך. אני שם לב שדווקא במסך כתיבת ההודעות הפרסומות הכי פחות מפריעות. הן מרחפות למעלה כמו עננים, עכשיו יש לי - "המהפכה כבר כאן", O GOODNESS. לך תדע אולי זה משפיע על התחביר והמסר. מהפיכה עכשיו. שטיפת מוח. במסך קריאת הודעה כתובה, זה בולט יותר. אז אולי הפתרון הפרימיטיבי הוא לקרוא פחות ולכתוב יותר
. אבל אז זה יהיה משעמם לא? טוב אני ממשיך הלאה. "אלישוע הומיאופת קלסי, החיים שלך שווים סרט?"

קליק אחד והיא שלך ../images/Emo6.gif

כמה הבטחות. הארץ המובטחתתתתתתתתתתתתתתת רוצה לטוס לניוזלנד, בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתיייייייייייייייייי

היום הוא יום מצויין

בתחושות שלי....הכל אפשרי...וכנראה שאני לא לבד עם ההצעות שרצות פה על המסך

גלי ר

New member
ועוד מארץ ההבטחות

עכשיו על המסך שלי: גלי ר, וחלום שיכול להתגשם לך היום...

diday

Member
תרגום

IE - אינטרנט אקספלורר. זהו הדפדפן שבו כמעט כולם משתמשים. לא עודכן מזה מספר שנים כיוון שמיקרוסופט שלטה בכמעט 100% מהשוק. מוזילה פיירפוקס - הדפדפן היחיד שהצליח לכבוש נתח שוק (קטן מאד אמנם) ממיקרוסופט. יציב ונח לעבודה. חיפוש, סימן להודעות חדשות, עדכון כרטיס אישי - הסברים בתפוז
רגישות להתקפות - האפשרות שמישהו ישתלט על המחשב שלך מרחוק בגלל באגים שיש בדפדפן, ויעשה בו (אולי) כרצונו. חסומים - האפשרות לחסום כתובות אינטרנט מסוימות שאי אפשר יהיה להגיע אליהם. אאל"ט החלק של הפרסומות בצד שמאל, ניתן לחסימה כזאת. מקבלים אז דף לבן או הודעת שגיאה שאין אפשרות לגשת לאותו הדף.

diday

Member
תכונה של הומאופתים?

מי שמצליח להבין מטריה מדיקה, לראות ולהבין את הקשר בין סימפטומים לתרופה הנכונה, דברים כאלה אמורים להיות קטנים עליו. ובכל זאת. הרבה הומאופתים שהכרתי, מתיחסים לזה כמעלה, לא להבין ענינים טכניים. אצל מטפלים אחרים ברפואה משלימה המצב שונה. הרבה מגיעים ממקצועות טכניים. אין הרבה "תוקף מדעי" לאמירה זו שלי. זוהי התרשמות אישית מאוד סוביקטיבית.

תודה דניאל

בינתיים לא היו לי בעיות. אמשיך לצוף על המים. אם לא אסתדר אקרא לך. שונא את הטכנולוגיה הזו ואת כל השפה שלה והמושגים שמגדירים אותה, קרה מנוכרת ופרנואידית. אני מוצא את עצמי כאן בין השאר מתוך המיסטיות שטמונה באפשרות להפיח ריפוי דרך הגולם הזה ?

למעלה