פרסומת חדשה לפומה
T The Cat Woman New member 8/4/03 #5 אל תגיד/י לי שלא שמת לב שהיא מוצצת לו... טוב, אני מושפעת היום מתקשורת- למדנו פרסומות ומעמד האישה בפרסומות (תמצית ועיקר, אישה-למטבח)
אל תגיד/י לי שלא שמת לב שהיא מוצצת לו... טוב, אני מושפעת היום מתקשורת- למדנו פרסומות ומעמד האישה בפרסומות (תמצית ועיקר, אישה-למטבח)
י ילדונת היחידה New member 8/4/03 #6 הגיעו לתת רמה! בתור אישה <טוב נו..נערה> ממש לא נראה לי הקטע הזה של הפרסומת כאילו הדבר העיקרי זה הקטע שהיא יורדת לו ורואים את השפיך על הרגל שלה חבל..באמת חבל,שזו הדרך בה הם מעבירים דברים לקהל הצופים
הגיעו לתת רמה! בתור אישה <טוב נו..נערה> ממש לא נראה לי הקטע הזה של הפרסומת כאילו הדבר העיקרי זה הקטע שהיא יורדת לו ורואים את השפיך על הרגל שלה חבל..באמת חבל,שזו הדרך בה הם מעבירים דברים לקהל הצופים
E EverMan New member 8/4/03 #7 אני בכלל חושב שהפרסומת לא כל כך קשורה לפומה ... זה סתם פרסומת סקסית , אין שם מסר בדיוק.
ב בעעעעעעעעעע New member 8/4/03 #10 פרסומת מגעילה נו באמת ... איזה מגעילים פומה אני כבר לא יקנה אצלם..
K Knight of Darkness New member 8/4/03 #11 כמו שהוסק במגמת תקשורת אצלנו לאחר סקר בבית הספר- העיקר בפרסומת הוא לא המוצר שמפורסם אלא מי שמפרסם אותו:-;
כמו שהוסק במגמת תקשורת אצלנו לאחר סקר בבית הספר- העיקר בפרסומת הוא לא המוצר שמפורסם אלא מי שמפרסם אותו:-;
K Knight of Darkness New member 8/4/03 #12 כמו שהוסק במגמת תקשורת אצלנו לאחר סקר בבית הספר- העיקר בפרסומת הוא לא המוצר שמפורסם אלא מי שמפרסם אותו
כמו שהוסק במגמת תקשורת אצלנו לאחר סקר בבית הספר- העיקר בפרסומת הוא לא המוצר שמפורסם אלא מי שמפרסם אותו