פרסומת חצופה!!!!

shirigutman

New member
פרסומת חצופה!!!!

הי חבר´ה! מה נשמע? האם גם אתם ראיתם את הפרסומת החדשה לוואלה? האם הטעו עיניי או שבאמת ראיתי שמצמידים מהדק ברווח בין עיניו של יצחק רבין המנוח. אם כן, זוהי שערוריה ואני רצינית מאוד בעניין זה. הגיבו נא במהירות, שירי

וואלה?!!?!

וואלה ידועים בפרסומות המתגרות שלהם המהלכות על קו עדין מאוד. הם פרובוקטיביים וחצופים - ועד עכשיו זה לא הפריע לי, ואפילו חלק מהפרסומות היו טובות מאוד. אני מסכים איתך לחלוטין לגבי הפרסומות האחרונות שלהם. זו של רבין ושל הדתיים ממש עברו את הקו. אצלי זה יצר איזשהו אנטי והרגיז אותי מאוד - הרבה מעבר למה שפרסומת פרובוקטיבית אמורה להשפיע. דעות נוספות? מוטי

היי שירי, לדעתי את טועה

פירסומת זה לא אירוע חדשותי.. כמו שאני רואה את זה בכל אופן... לדעתי אין רע בשימוש באירועים היסטורים של מדינת ישראל.. גם אם מדובר ברצח.. להפך... הם גורמים לנו לא לשכוח באיזשהי צורה.... ודרך אגב.. אם מדברים כבר אז.. הקטע של "הוא זכאי הוא זכאי" של דרעי... ממש גדול איך שהוא שופך את הקופת צדקה לכיס שלו.... ושוב בקשר לרבין.. זה ממש כמו "לא נשכח" כזה... תחשבי על זה ככה..

חיפושיט

New member
ואני לא אהבתי את זאת עם האונס

"תמצא דרך אחרת לעשות ספורט" איזה מין בדיחה חולנית זאת?... אונס הוא ספורט?... אני מבינה שפעילות מינית היא מאמץ גופני, נגיד ... אבל אונס?.... מה זה משחק עכשיו?.. ספורט ואונס?... אני היחידה שרואה פה הגיון מכוער ומעוות?..

shirigutman

New member
הי חיפושיט!

מה קורה עם התשובה לאי מיילים שלי? אני חושבת שאת צודקת!!!! מה קורה לנו????

shirigutman

New member
הי חיפושיט!

מה קורה עם התשובה לאי מיילים שלי? אני חושבת שאת צודקת!!!! מה קורה לנו????

חיפושיט

New member
ביו לי קצת בעיות במחשב ולא יכלתי

לשלוח חזרה מה התשובה שהם שלחו לך אלת הירח?..

כן, היא גם הרתיחה אותי וכתבתי

לוואלה! וקיבלתי תשובה שהם לא מתייחסים אל זה בקלילות אלא להפך, מנסים להעלות את המודעות לפשעים חמורים. עאלק! אם אתם רוצים, אני אפרסם כאן את תשובתם המלאה.

תסתכלי על הדברים אחרת...../images/Emo29.gif

הם לא עושים צחוק... או משהו כזה... הם מנסים לעורר מהומות חברתיות.. הם בעצם מעבירים בצורה הזאתי ביקורת חריפה מאוד... על הרבה דברים בחברה שלנו.. ובמדינה... (זה במיקרה מעלה להם גם מכירות כי זאת פירסומת שלהם..).. אני מזדהים עם הביקורת החריפה שהם מעלים בקמפיין הזה.. וזה מושך אותם להיכנס לאתר... לדעתי זה עשוי בצורה מעולה.. (חבל שהרשות השנייה הכריחה אותם להוריד את הקטע של דרעי, שהוא שופך ת´כסף מהקופת צדקה לארנק שלו.. זה היה מעולה..) (ודרך אגב... הקשר בין פעילות מינית למאמץ גופני הוא אינסטינקטיבי בלבד... זה מתחבר לנו בראש.. בצורה טבעית אז זה עובד בקמפיין..).. ד"ש }{
לילה לבן

eric25

New member
רצח רבין הוא קו אדום

וככזה אסור לעבור אותו אנשים תנו כבוד לאיש ולפועלו ואל תישתמשו בניגוח פוליטי כזה להשפיע לא הכל מותר אפילו בישראל

Hi "e"ric.....

רצח רבין הוא קו אדום ברגע שמשתמשים בו לרעה... מה שהם עושים בפרסומת זה גינוי הרצח ומעשי פשע דומים... הם עושים את זה בצורה חריפה ומעולה... (תסתכל כמה פעמים על הפירסומת...).. שלום e ric

למעלה