פרסומת חריפה אבל טובה!

GK_FF

New member
פרסומת חריפה אבל טובה!

הפירסומת עם האיש הזקן שנדרס *אאוצ´* הפרסומת חזקה מידיי אז אני לא יודע עם ככה צריך לפרסם אבל אוליי עד שלא יזעזעו צופים תמימים הם לא יתיחסו :)

כל המחקרים מראים שזו טעות

לא יודע למה שוב ושוב נגררים לעשות כאלו פרסומות מזעזעות בנושא תאונות הדרכים. מחקרים רבים כבר הוכיחו כי בנושא הזה לא כדאי לדבר באופן ממשי על מוות, מכיוון שאנשים באופן טבעי לא יכולים להתמודד עם כזו מחשבה ובאופן אוטומטי הם מדחיקים את המסר. עדיף לרמוז, לדבר על שיתוק לכל החיים וכד´, למרבה הפלא, זה יותר אפקטיבי. אם כבר מדברים על הפרסומת הזו, אי אפשר שלא להתייחס לסלוגן הנורא- "אל תחצה חיים"- מה זה אומר? חוץ ממשחק מילים דבילי הקשור במעבר חצייה, אין בסיסמה הזו ולא כלום. מירן

היי... ואני חשבתי..

שהפירסומת הזאת מדהימה... דווקא חשבתי שאמיץ מי שהעיז לעשות את הצעד הזה... והראות תאונות בצורה כזאת ישירה... אבל אם מסתבר שמוות בעצם מדחיק את המסר... אז לא שווה... סטטיסטיקות הן סטטיסטיקות.....

עופר ב.ה

New member
אני ראיתי את הפרסומת עם הילד הקטן

שבסופה רואים אותו מרוח על הכביש, עם דם. אכן, פרסומת דוחה, ממש דמגוגיה שיותר עלובה ממנה לא יכולה להיות, ובו זמנית לא יעילה.

חיפושיט

New member
מממ

כן כן אני יודעת אני צריכה להיות יותר אינטיליגנטית ולהגעל מהמשחקים הפסיכולוגיים ובלה בלה בלה אבל עובדה, הפרסומת עם הילדה והבקבוק הזה שנופל בדרמטיות ונשבר, העבירה בי צמרמורת, עשתה לי רע, עשתה לי... גרמה לי להרגיש... וכי למה אתם שואלים <טוב אתם לא שואלים אבל נניח שאכפת לכם> זה כי.... הילדה הלכה עם האמא, והיא חייכה חיוך תמים כזה וצחקה, ואז זהו, בום. אין העביר בי צמרמורת קרה

GK_FF

New member
../images/Emo2.gif מה זה??? ../images/Emo2.gif

ראיתי עכשיו את הפירסומת עם הילד! מה הם הישתגעו??? טוב שהם לא עשו את זה יותר אפל ממה שזה! חבל שהראש שלו לא התפוצץ, מה זה הגועל נפש הזה? דיי זאת באמת פירסומת שאסור לשדר!

שיר26

New member
מסכימה עם כל מילה

אפשר היה בקלות לסיים את התשדיר הזה (זו הרי לא "פרסומת"... ) בדרמטיות של הבקבוק המתנפץ וכך להעביר את הצמרמורת בלי לגרום לכ"כ הרבה אנשים להלם טוטלי הבוטות הזו של ילד מוטל על הכביש גם הסצינה לא נראית הגיונית (לאן נעלמה האמא? והרי רואים בבירור כי "כתמי הדם" עוצבו בידים חובבניות אולי אפילו בכוונה ע"מ לטשטש את החוויה אך גם ככה זה מ-ז-ע-ז-ע

GK_FF

New member
דווקא אהבתי את העיצוב והבימוי

בשניי הפירסומות, וכשהאמא לא נמצאת זה כאילו להתמקד רק בילד ויותר יפה ככה לדעתי, אבל בכל זאת - בימוי זה לא הכל!!! (ולמוטי ומירן - אל תחצה חיים זה מלשון חצי!!! כאילו אל תחתוך אותם!)

yoo

New member
איזה תשדיר מוזר.....

ילד שנראה כמו סמרטוט ספוג ........ זקן שנהיה פיתה על הכביש........ טוב שלא ראו את המוח שלהם עף למדרכה......... שמתם לב לתשדיר הזה בגרסאת רדיו? זה ממש גרוע זה נשמע ככה בערך. קול של ילדה: איפה אמא? קול של קריין: אמא לא תחזור! מדי שנה נפגעים בלה בלה בלה אנשים ב בלה בלה בלה תאונות דרכים! על תחצה חיים! זה כבר נהיה ממש ממש מרוח!

לדעתי זו פרסומת מאוד חזקה

והגיע הזמן שנהגי ישראל "יסתכלו למוות בעיניים" מה זה פרסומת חזקה מדי? מה זה אמור להיות? למה מה זה יעשה לצופים? בחילה? אז מה?! ומוות על הכביש זה יותר טוב? כדאי לצופים לראות מה זה באמת תוצר של נהיגה פרועה ולהפנים ולדעתי הפרסומת הזו תעזור להם להפנים הרבה יותר טוב מפרסומות סולידיות "רגילות" מה יעזור לנו פרסומות פחות בוטו? ממתי אנחנו מתפשרים על חיים? אם כבר, אז ללכת עד הסוף, כדי להקטין משמעותית, סוף סוף, את מספר ההרוגים בתאונות הדרכים.

RUT777

New member
פרסומת ברדיו

אני כמעט ולא רואה טלביזיה לכן רוב הפרסומות שאתם כותבים עליהן לא מוכרות לי, אבל יש פרסומת שמושמעת בגלגל"ץ נדמה לי - שבה אומר הקריין שאת המבט של האיש או האשה רגע לפני שהנהג פגע בו הוא לא ישכח לעולם ושתמיד יראה את המבט הזה מול העיניים, אני חושבת שזו פרסומת טובה מאוד אמיתית מאוד ואפקטיבית מאוד.

בפעם הראשונה שראיתי את הפרסומת

הזו עם הזקן חשבתי לעצמי נו למה כבר הפרסומת החביבה הזו יכולה להיות? ורטרס אורגינל, דור ההמשך? ופתאום הוא נדרס לי מול הפנים!!! זה ממש זיעזע אותי

למעלה