פרסומת לבושם של איו סאן לורן - M7

O Boy

New member
פרסומת לבושם של איו סאן לורן - M7

זו הפרסומת המאוד לא מצונזרת של הבושם החדש... מה אתם אומרים? נראה לי אדיוטי לפרסם בושם חדש בעירום, כאילו מה הקטע לעזאזל? (מקווה שמותר לפרסם את זה כאן)

דו-ח-ה-../images/Emo70.gif

לא שיש לי בעיה רצינית עם גברים עירומים אבל אין בזה שום דבר עם מחשבה כאילו "בואו נגיד לדוגמן הזה שיב וישען אחורה... כן תוריד את הבוקסר שלך (בהנחה שזה מה שהוא לבש)... יופי יופי עכשיו תחייך ו..." אין שום פואנטה בפרסומת אבל חפיף... רק בושם

vashla

New member
איכס!!!! פרסומת מגעילה!

לדעתי הבושם לא ימכור הרבה, בגלל הפרסומת,אבל,לכו תדעו... אכס!!

i l0ve u

New member
פרסומת לבושם פשוט מזהים מרחוק...

קצת חידוש או כיוון שונה לא יזיק..... הלוואי והיה לי רעיון אבל חבל שלהם אין רעיון שיותר ימכור...

עם כל הכבוד לטום פורד

ויש לי כבוד.... זה פשוט מוגזם! מה זה הדבר הזה?! זה אמור עוד לשכנע אותי לקנות את הבושם?!

chicolico

New member
אופס...

זה הייתי אני שכתבתי את ההודעה הקודמת... פשוט אני אצל ידידה....

K o n d A s o n

New member
זה ידוע

כל פירסומת שגרמה לכם לעשות פה דיון עליה היא פירסומת טובה. כנראה שזה מה שמוכר אותכם עכשיו, וזה חבל.

flowers girl

New member
אממ.. או שלא..

זה גרם לנו לדון בנושא בגלל שדאמט
זו פרסומת של בושם, והדוגמן פשוט יושב שם עם איבר המין שלו מתנופף!!!

K o n d A s o n

New member
טוב, נמאס.

ושתגיעי לחנות, ותראי את הבושם עם אותו בחור שהברבור שלו בחוץ, ישר תדעי שזה הבושם הזה. לעומת זאת, אם תראי עוד פעם דוגמנית מחבקת את הבושם, זה לא יעשה לך כלום. לסיכום, פרסומת אדירה. שתגרום לך לזכור את הבושם ואת הפירסומת הרבה הרבה זמן.

מאיה1983

New member
זה לא ברבור זה הברווזון המכוער...

לפחות היו שמים מישהו שהיה מביא כבוד לבושם

O Boy

New member
אשכרה..

היו לוקחים אותי, בטוח הייתי מביא כבוד... כבוד רב סתאאאם, צוחק D-:

מאיה1983

New member
חחחח דרך אגב איפה התרנגול השחצן

שידגמן לנו את הבושם, בטח גם לו יש מה לומר בעיניין...אם אתם יודעים למי אני מתכוונת....

flowers girl

New member
אמנם..

אמנם אני אדע שזה הבושם הזה, אבל זה לא אומר שאני אקנה אותו. זה יעביר בי צמרמורת קלה, חלחלה, ואמשיך הלאה בחנות.

adiko

New member
בוטה... מידיי

רק אני מנסה להבין איזה מסר באה הפרסומת להעביר? אם בכלל

1pussy cat

New member
אמממ...

יששששששששש לו קטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או שהיה לו קר

למעלה