פרסומת למי עדן,,,מבחיל!

פרסומת למי עדן,,,מבחיל!

יש פרסומאים שדעתם נטרפת עליהם לעיתים די קרובות כמו למשל בפרסומת החדשה של מי עדן שרואים את הבחורה שוברת קרח ומוציאה את אחד המובילים של מי עדן ממיתתו הערבה ומנשימה אותו ואח"כ רואים את המוביל הבא שהוא הקורבן החדש שלה. אני אישית כמנוי של מי עדן מתנתק משירות נחברה ביום ראשון הקרוב. איני רוצה עסקים עם חברה ששולחת את עובדיה להתפחלץ. זוהי פשוט פרסומת תת רמה של התת רמה שאפשר להגיע. הפרסומאי כאן הצליח להשיג את המטרה ההפוכה ואני הראשון שמתנתק ממי עדן.

תירגע, שתה מים . . .

בלי להעליב חלילה, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה נשמע לי כמו הדודות האלה שמתקשרות לטלוויזיה כל פעם שמישהו אומר "זיון" בשידור חי. דווקא צריך לתת למי עדן ציון לשבח על הפרסומת האמיצה שעשו, סוף סוף פרסומת למים מינרליים שלא מראים מעיינות מתפרצים או הרים מושלגים. הנה, גם בפרסומת למים מינרליים אפשר להיות יצירתיים ולמה לא בעצם? האם מישהו חושב שבאמת שולחים את השליחים שלהם להתפחלץ? בחייך! תתקרר, שתה מיים (טוב נו, נביעות) או שפשוט תשפוך לעצמך על פרצוף כדי להתרענן. ברוך הבא כבר אמרתי? מירן

תשובה למירן ומוטי בקשר למי עדן

תראו איזה חכמים אתם ,,,. התחלתם את הפניה אלי במשפט " בלי להעליב חלילה " ולא הפסקתם להעליב,,,. לא נעלבתי כיון שבצניעות מה יש לי איזה קרדיט בעולם הפרסומות. אני מצביע על כך שזאת פרסומת שגורמת לצופה ד - ח- י- ה !!!. איזה כיף יש לכם לפשתות מי עדן אחרי תשדיר זוועתי כזה ? ומה זה שייך לדודות שצועקות כשושמעות את המילה זין ? אני רואה תשדיר ואני מחליט מה זה עשה לי. האם זה גרם לי לרצות את המוצר או להתעלם ממנו או לשנוא אותו. התשדיר של מי עדן גרם לי בחילה !!!. זכותכם לאהוב אותו. אני הבעתי את דעתי ואני מבטיח לכם שהתשדיר הזה ירד מהר מאוד !!. יותר מהר ממה שאתם חושבים. וחברים תאמינו לי שיש לי מספיק קבלות על עצמי בנושא פרסומות!.

הטאג ליין הראשון בפורום

חלילה לנו להעליב אותך, איך אומרים- הלקוח תמיד צועק! וכאות פיוס וידידות קבל את הכבוד הגדול ביותר שאפשר לקבל בפורום- אתה הטאג0ליין הראשון שלנו. מה זה טאג ליין? זו השורה למעלה שכל מי שנכנס לפורום רואה ואם ילחץ עליה, יגיע להודעה שלך. peace man? מירן

למעלה