פרסומת לפורום- עזרה בקורס

פרסומת לפורום- עזרה בקורס ../images/Emo20.gif

זקוקה לעזרה שלכם שקשורה לקורס מחשבים שיש לי, אני צריכה לפרסם משהו דרך מצגת, והחלטתי לפרסם את הפורום שלנו... אז גם כדי שאני והאוקינוס נהיה עם גאווה
קצת וגם לטובת הפרוייקט הזה, אני זקוקה לעשר סיבות סה"כ למה כדאי להיכנס לפורום, כדי לשכנע אנשים להיכנס... אז אתם מוזמנים להתחיל... ותודה מראש על ההעינות, מבטיחה לשים את המצגת כשמסיימת...

5 סיבות להיכנס לפורום (בנתיים...)

כדי לספר על האחים והאחיות שלנו כדי ליקרוא על אחים ואחיות של אחרים כדי לשאול שאלות כדי לקבל תשובות כדי להעביר את הזמן

סיבות למה להיכנס לפורום:

1.הנושא שהפורום מוקדש לו הוא לא להקה/זמר ולכן הוא מאוד דינמי ולא תלוי בהפסקות של להקה/זמר. 2.ההנהלה נהדרת ומסבירה פנים לכולם.(שירי לא יודעת אם תכניסי את זה אבל זה חוק ברזל לפורום טוב חחחחחחחחחחחח...) 3.אפשר בקלות להשתלב בפורום ולהביע דעה גם אם אין לך אחים כי הסיטואציות שמועלות בפורום מתאימות לכולם. 4.הפעילויות בפורום מאוד מגוונות ויומיומיות. 5.השאלות שמועלות בפורום מאוד מעניינות. זה לבינתיים. יהיה המשך.

h e n y

New member
אני ינסה...

1. כדי להכיר התנהגויות של אחים או יחסים עם אחים 2. כי זה פורום שתמיד נוכל למצוא משהו לדבר עליו

jKiTTiE

New member
בהצלחה דבר ראשון בקורס

דבר שני... 1)כי בעיות עם האחים יש בלי סוף 2)לקבל עצות או דעות מאנשים מגילאים שונים (מה שפותח את המחשבה לכיוונים שונים) 3)להעביר חוויות דומות שונות 4)יש מי שישמח כשיש סיבה לשמוח ויש מי שיבכה כשיש סיבה לבכות מקווה שעזרתי =]

למעלה