פרסומת לתחילת השבוע המודעה היא משנת 1938
G grants New member 30/1/05 #2 המשך הפרסומת... "לא רוצים, אל תטוסו... אני אשב לי כאן בחניה עד שהמטוס יתמלא...בינתיים יהיה לי קר...". במבטא הנכון זה נשמע יותר טוב. שבוע טוב!
המשך הפרסומת... "לא רוצים, אל תטוסו... אני אשב לי כאן בחניה עד שהמטוס יתמלא...בינתיים יהיה לי קר...". במבטא הנכון זה נשמע יותר טוב. שבוע טוב!
M MrHankeY New member 30/1/05 #3 ידוע לך אולי מה היה זמן הטיסה עד וורשה? ועוד שאלה שחשבתי עליה תוך התבוננות בפרסומת, היום עובדים עם פוטושופ ותוכנות דומות - איך זה עבד פעם!? תודה על פרסומת
ידוע לך אולי מה היה זמן הטיסה עד וורשה? ועוד שאלה שחשבתי עליה תוך התבוננות בפרסומת, היום עובדים עם פוטושופ ותוכנות דומות - איך זה עבד פעם!? תודה על פרסומת
N navig8tor New member 30/1/05 #5 זמן הטיסה לוארשה היום ,במטוסי החברה ,שמהירותם הממוצעת כ 450 קשר ,הוא כ 4 שעות. בטח אז זה לקח כ שש עד שמונה שעות.
זמן הטיסה לוארשה היום ,במטוסי החברה ,שמהירותם הממוצעת כ 450 קשר ,הוא כ 4 שעות. בטח אז זה לקח כ שש עד שמונה שעות.
N navig8tor New member 30/1/05 #6 אגב,לאחר התרסקות פייפר על בית קברות ליד וארשה,מימדי האסון עדיין לא ברורים.... עד כה נמצאו באיזור האסון שלוש מאות גוויות.....
אגב,לאחר התרסקות פייפר על בית קברות ליד וארשה,מימדי האסון עדיין לא ברורים.... עד כה נמצאו באיזור האסון שלוש מאות גוויות.....
ב בני הספל New member 30/1/05 #7 מינימום 10 שעות אל תשכחו שהיו לפחות שתי חניות ביניים ואולי גם שלוש. מדובר, אחרי הכל במטוסי די סי 2...
מינימום 10 שעות אל תשכחו שהיו לפחות שתי חניות ביניים ואולי גם שלוש. מדובר, אחרי הכל במטוסי די סי 2...