פרסומת מעצבנת

דנדוש20

New member
פרסומת מעצבנת

ראיתם את הפרסומת החדשה של דנונה? רואים שם כל מיני נשים רזות מאוד, רעבות, שמדמיינות מאכלים משמינים-בשר, לחם, פיצה. ופתאום הקריין אומר, את רעבה? אל תדאגי, את יכולה לאכול דנונה! מילא אם זה היה לשני המינים, אבל זה רק לבחורות, שיאכלו מעדן דל קלוריות, כדי שחס וחלילה לא ישמינו
גם אותכם זה מעצבן?

נועם m

New member
לא רואה פרסומות בגלל זה.

הסקסיזם שיש בפרסומות בארץ הוא פשוט שערורייה. (ושלא יקפוץ לי אף צדיק ויגיד שזה לא רק בארץ- אני לא יודעת אילו פרסומות יש בחו"ל). יש סיבה שישראל, למרות שהיא נחשבת מדינה "מערבית", עדיין נמצאת במקום די מביש מבחינת רמת השוויון בין המינים. הדברים האלה כאילו לא מזיזים לאף אחד, הם לא נראים לא- בסדר, אבל הכל מחלחל לתודעה בסופו של דבר.

את יודעת מה מעצבן?

הבוקר ישבתי בארוחת בוקר עם אבא, והראיתי לו את הכתבה באחד המוספים של ידיעות שעשו על אסי דיין. הוא לבוש בטרנינג, ,תמונה הכי לא מחמיאה בעולם, והכרס הנפולה והשעירה של גבר בשנות הלא יודעת כמה שלו מבצבצת החוצה. בחייםםםםםם לא היו שמים תמונה כזו של אישה! בחייםםםםםםםםם בקושי יש נשים אמיתיות בכל התעשייה הזו של הטלויזיה והפרסום. יש מעטות. וגם אותן משפצים ומלבישים ומאפרים בלי סוף

L y c a n

New member
משהו קצת לא קשור

בחו"ל באירופה לפחות, פחות מקפידים על אחוזי שומן, ויש ארצות שבהן לא מצויינים אחוזים על כל חלב\גבינה\מעדן שנרכש.. ורק לשם ציון, האחוזים מגיעים ל50 אחוז וכו'.. ולא נראה לי שכולם שם שמנים רצח.. אז.. לא יודע, משהו מסריח במדינה שלנו

למעלה