פרסומת של ג'וליאנה פאייס למשקפיים
H Hadar169 New member 27/7/19 #2 פרסומת יפה המבטא נשמע פורטוגלי גם הדגל על המטוס שייך לפורטוגל. נראה שז'וליאנה פאייס די אהובה שם אם לקחו אותה לעשות שם פרסומת
פרסומת יפה המבטא נשמע פורטוגלי גם הדגל על המטוס שייך לפורטוגל. נראה שז'וליאנה פאייס די אהובה שם אם לקחו אותה לעשות שם פרסומת
elall Member מנהל 27/7/19 #3 הרבה מהשחקני גלובו אהובים שם די הגיוני, כי יש להם אותה שפה, וכמובן כל הטלנובלות של גלובו משודרות שם לפני כולם כי יש להם ערוץ גלובו משלהם.
הרבה מהשחקני גלובו אהובים שם די הגיוני, כי יש להם אותה שפה, וכמובן כל הטלנובלות של גלובו משודרות שם לפני כולם כי יש להם ערוץ גלובו משלהם.
elall Member מנהל 30/7/19 #5 אני די בטוחה שזה גרסאות מלאות עכשיו יש להם למשל את "יתומי אדמה" (על סורים), וזה טלנובלה של 6 שעדיין משודרת בברזיל ואני אפילו לא בטוחה שהם סיימו בכלל לצלם אותה, לא נראה לי שיש לה כבר גרסה מקוצצת.
אני די בטוחה שזה גרסאות מלאות עכשיו יש להם למשל את "יתומי אדמה" (על סורים), וזה טלנובלה של 6 שעדיין משודרת בברזיל ואני אפילו לא בטוחה שהם סיימו בכלל לצלם אותה, לא נראה לי שיש לה כבר גרסה מקוצצת.