פרסומת שנויה במחלוקת

פרסומת שנויה במחלוקת

ראיתם את הפרסומת של הפרזנטור מיקי בוגנים? אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את מיקי בוגנים, אני חושבת שהוא רגיש, שנון, מצחיק ומוכשר מאוד. הפרסומת הזו <של מחסני תאורה> בוורסיה האחרונה פשוט הצליחה להרגיז אותי. למה? כי כל עוד הוא הציג כמי שנדלק מהר זה בסדר, אבל לדבר אל גבר בלשון נקבה מול פני האומה <"נשבע לַך לא בוגד בחייאת עיוני לא בוגד>, לא אהבתי
עכשן, לפני שכולם פה קופצים עליי|אייקון של תרגיעו ומיד!| בפעם הראשונה כשראיתי את הפרסומת עוד לא החלטתי אם היא יותר מעצבנת או יותר פתאטית, בפעמים שבאו אחריה כבר החלטתי שהיא גם מעצבנת וגם פתאטית
דעתכם?

האמת שאני ..

מאדדדדדד מבסוטית כל פעם מחדש כשאני רואה את הפרסומת הזו בטלוויזיה. יש בי סוג של גאווה כשאני רואה אותה ואני מאד מרוצה שהסלנג הגיי הגיע לפריים טיים כי אין שום סיבה שלא ..... אין פסול בקצת הומור-חלק מההומור הגאה הוא משחקי מילים,משחק בין זכר לנקבה .. קוויריות לשמה ואני לא חושבת שיש בזה משהו רע. אני חושבת שזה עושה לנו שירות מאד טוב שזה ככה בטלוויזיה וכל כך הרבה יש לציין:) כדי לקבל הכרה מלאה לחלוטין אנחנו חייבים להראות את הקהילה על כל רבדיה ... נראה את הצד המפגין,המעורב חברתית ה .... כביכול ..."נורמלי" ... וגם את הצד המאד מאד עליז שלנו ... ומה תאמרי על מצעדי גאווה? אין דבר יותר יפה מזה לדעתי .... אנשים צבעוניים ..שונים ... לא לפי דפוס מסוים שאנשים היו מעדיפים לראות אותם .. אז-לראות אנשים כאלה או טקסטים כאלה בטלוויזיה-אדרבה ! דנדונה-מרוצה מקוויריותנו בפריים טיים ערוץ 2.

שירה910

New member
דנדונה , את מה זה צודקת .

דנדונה , את מה זה צודקת . אני ממש מרגישה שהפרסומת חושפת אותנו לאפשרות שהכל פתוח ולא צריך להינעל בתוך ג'נדר ברור . מה שהחברה השמרנית ניסתה לעשות . הכל בסדר וזכותו של כל אדם להרגיש איך שמרגיש , בלי להיות מחויב לחברה על איך שנולד או מה שמצפים ממנו . ויש משהו מקסים בבלבלה הזאת , שלא ברור בה מי זה מי ומי הוא מה . וכמו שאמרת טוב שזה בפריים טיים . ועכשיו ראיתי שבערוץ 3 יש תוכנית המלווה בשיריו של צביקה פיק וגם בחסות הריגשית שהוא נותן לכך, על כל הדראג למיניו וזה מפורסם בכל תחנה . וסוף סוף אפשר לתת מקום לכולם . וזה רק מבשר סובלנות ופתיחות אנושית לאדם באשר הוא .

Master Stav

New member
מסכים איתך

קוואריות ניתן להראות בדרכים מכובדות מיקי בוגנים גורם לי איישית בפירסומת הזו רצון עז לנתק את השאלטר של מחסני תאורה ...... אין פה חוש הומור או אמירה פירסומית אמיתית יש פה ניצול קר ומחושב של טרנדיות זולה ושילוב בין גייפרנדלי לבין סוג של גזענות סוגתית .... פטטאתי זה לא ...סתם גועל נפש מרוכז ....ולצערי גם מחושב

goanin

New member
לא מעצבן, לא פתטי,

ולא צריך להיות שנוי במחלוקת. פרסומת שקל וחצי, של פרחות. זה מצחיק, משעשע, ונחמד! אני התלהבתי ממש מהפרסומת. צריך להפסיק להיות כל כך רגישים לנושאים האלה. צריך להשתחרר ולשמוח שאנחנו מכניסים את הסלנג של האוחצ'ות (שהוא הפוך ממאצ'ו) למיינסטרים. אם זה מעצבן מישהו שלא שייך לקהילה, אז המישהו הזה קצת הומופובי. אם זה מעצבן מישהו שכן שייך לקהילה, אז תקוע לו משהו בתחת. As simple as that ולקחת את דבריי ברוח טובה וידידותית, כפי שכיוונתי אותם להיות.

../images/Emo13.gif

אני רחוקה מלהיות הומופובית ובפעם האחרונה שבדקתי לא היה תקוע לי משהו בתחת. אולי לך תקוע?
בחברות, הא?

goanin

New member
מבטיח לך שלא

אני פשוט חושב שלא צריך להתעצבן או להעלב מכל הצגה של הומואים שלא נראית לנו מכבדת, ברמה גבוהה, או יפה לדעתנו. יש מקום להציג הומואים בכל מיני דרכים, וכל הוד לא נוטפת הומופוביה מגעילה ומרושעת מההצגה הזאת, אל לנו להתרעם. אני מדבר בכלליות, לאו דווקא על מישהו מסוים.

למעלה