פרסים... בוקר טוב אני מקווה שאתם הולכים לבחור ראש עיר / מועצה
N niya New member 11/11/08 #1 פרסים... בוקר טוב../images/Emo9.gif אני מקווה שאתם הולכים לבחור ראש עיר / מועצה
B bleeding guitar New member 11/11/08 #2 אבל אין אחד פרסי לבחור בו ../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif
N niya New member 11/11/08 #4 בעצם... אני לא כל כך בטוחה המערכת הפוליטים מלאה פרסים (מופז, חלוץ וכו') בירושלים (איפה שאני גרה ובחרתי) אין ...
בעצם... אני לא כל כך בטוחה המערכת הפוליטים מלאה פרסים (מופז, חלוץ וכו') בירושלים (איפה שאני גרה ובחרתי) אין ...
M michal2345 New member 13/11/08 #14 נכון הבחירות היו, במצפה יש הפרש של 20 קולות בין זרגרי לאחות של פרץ, מחכים עכשיו לקולות החיילים....
N niya New member 12/11/08 #5 הבחירות מאחורינו ואני מרוצה מהתוצאות... ת בירושלים והשאר - זה טוב או רע לפרסים?
ת תות לא פשוט New member 12/11/08 #6 יוווו ../images/Emo22.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif איזה פורום מגניב... באמת היה צריך להמציא אותו
יוווו ../images/Emo22.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif איזה פורום מגניב... באמת היה צריך להמציא אותו
N niya New member 13/11/08 #8 את רואה, המצאנו../images/Emo13.gif ועכשיו נותר להפיץ את הבשורה בואו נקרא לתפוז לשים ציור של פרסי באמוטיקונים - אם יש יפנית ופרעה ושריף ודוס וכאפיה - אנחנו רוצים פרסי!!!
את רואה, המצאנו../images/Emo13.gif ועכשיו נותר להפיץ את הבשורה בואו נקרא לתפוז לשים ציור של פרסי באמוטיקונים - אם יש יפנית ופרעה ושריף ודוס וכאפיה - אנחנו רוצים פרסי!!!
ס סבזי וחצי New member 13/11/08 #11 ואיך בדיוק נראה פרסי? כמו אחמדיניגאד? עם צ'אדור, אולי שיעשו אייקון של פרסייה? והכי טוב שיתנו לנו פרס
B bleeding guitar New member 12/11/08 #7 לא יודעת אם טוב לפרסים ../images/Emo168.gif אבל אני מרוצה מהתוצאות בעיר שלי, שזה גבעת שמואל מ-ה-פ-ך!
F faridi New member 14/11/08 #15 את הבשורה יש להפיץ גם לאחינו בחו"ל הכרתי את קהילת הפרסים במילאנו, אנסה בע"ה ליצור עמם קשר.