פרסים והפתעות בתוכנית של ד"ר

פרסים והפתעות בתוכנית של ד"ר ../images/Emo205.gif

האם העובדה שד"ר פיל נותן הפתעות ופרסים לצופים באולפן ולמשתתפים בתוכנית גורמת לתוכנית להיראות כתוכנית בידור בסגנון של דודו טופז, או שדווקא לדעתכם זה מוסיף לתוכנית ומוכיח כמה שהוא אחלה מנחה ואחלה פסיכולוג
מה דעתכם
לא לשכוח לפרט ולהסביר

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאני חושבת שאפשר בלי זה

זה אומנם לא גורע אבל התוכנית מעולה גם בלי המתנות
אני רק חושבת שאת המתנות שהוא נותן הוא צריך להביא בדברים שקשורים לנושא התוכנית ושמהווים עזרה לבעיות שדנו עליהם בתוכנית.. למשל דנו על דיאטה והם רוצים לתת מתנה.. אז ספר על דיאטה או משהו כזה.. או הורים שיש להם בעיות עם ילדיהם בני הנוער אז לתת ספר או מדריך איך להתקרב לילדים או לגרום ליחסים טובים ביניהם.. משהו שעוזר ולא סתם איזה מכשיר חשמלי

Y. Welis

New member
אני חושב שלעיתים כן, אבל בד"כ הוא

נותן למי שבאמת מגיע לו (הוא גם תורם לילדים נזקקים), וחלק מהמקרים שמופיעים אצלו באמת ראויים. נכון שיש כאן אלמנט פירסומי, אבל שלא כמו אחרים (השמופז למשל) יש לו כסף שהוא יכול לחלק, וזה דבר שהוא יכול לעשות כראות עיניו.

Music4Life

New member
אני אגיד לכם מה...

דבר ראשון, לא כל תוכנית הוא מביא פרסים והפתעות...... אני חושבת שזה דבר יפה ונחמד, וזה מאין תצופר כזה לקהל וגם פירסום [ בדר"כ הוא מביא לקהל ספרים שלו...} וזה נורא כיף בתור משתתף קהל לקבל מתנה כזו, אז למה לא
אל תשכחו שזה עסקי בידור גם אחרי הכל...סוג של.... זו תוכנית טלוויזיה, וזה גימיק אמירקאי כזה
וזה בטח לא קשור ולא מראה עם ד"ר פיל פסיכולוג טוב או לא טוב... לי אין בעיה עם זה, אני דווקא אוהבת

למעלה