פרסים ולהיטים

פרסים ולהיטים ../images/Emo77.gif../images/Emo43.gif ../images/Emo175.gif

אנחנו שמחים להציג בפניכם את הגירסה המעודכנת של "הקופסא"- מצעד הלהיטים הלועזיים הגדול ביותר באינטרנט. מהיום גם אתם יכולים להשפיע בקביעת הלהיטים החמים, וכמובן ... לזכות בפרסים. השבוע 5 זוכים מאושרים יזכו בסינגל החדש של דניאל בדינגפילד!!
פורום דתיים וחילוניים מארגן ראיון עם רב הראשי לצה"ל, תא"ל ישראל וייס, שיענה לשאלות במרוכז בתחילת חודש ספטמבר. ניתן להגיש שאלות בפורום עד ה-1/9.
אנחנו שוב מזכירים לכם את שלל התחרויות בפורומים שלנו... קחו לכם כמה דקות, וגשו לאחת מהן- בסוף זה תמיד משתלם

dra cool la

New member
תכנסו ותראו... שווה במיוחד!

אז ככה, אני אשים 3 שירים (ללא הפזמון) של הצמד הכי שווה בעולם-טאטו, באנגלית, ואתם תנחשו איזה הוא... בסדר? הנה: Handsome Tender Soft Why do you look right through me thinking I can't deny my feelings Growing strong I try to keep believing dreaming on And every time I see you I crave more I wanna pull you closer closer closer closer but you leave me feeling frozen Choking Back emotion I try to keep on hoping for a way; a reason for us both to come in close I long for you to hold me like your boyfriend ... does and though my dream is slowly fading I wanna be the object object object object of your passion, but it's hopeless 2.I am the sun I am the heir Of a shyness that is criminally vulgar I am the son and heir Of nothing in particular There's a club if you'd like to go You could meet somebody who really loves you So you go and you stand on your own And you leave on your own And you go home, and you cry, and you want to die When you say it's gonna happen now What exactly do you mean? See I've already waited too long And all my hope is gone 3.How did we ever go this far? You touch my hand and start the car And for the first time in my life I'm crying Are we in space? Do we belong? Someplace where no one calls it wrong And like the stars we burn away The miles How did we ever get this far? It shouldn't have to be this hard Now for the first time in my life I'm flying Are we in love? Do we deserve To bear the shame of this whole world? And like the night we camouflage Denial ובהצלחה!!! לדעתי, זה ממש קל...

dra cool la

New member
ועוד סקרון קטנטן:

כמה מכם... 1. ראו את הקליפ של רובוט? 2. ראו את הקליפ של simple motions? 3. ראו את הקליפ של pol chesa? 4. קנו את הדיסק שלהן? 5. קנו כרטיסים להופעה? 5. ראו את השיר שלהן באירווזיון? 6. אהבו את השיר מהארווזיון? 7. היו רוצים לקנות את הברביות שיצאו להן? אני הייתי עונה: 1. כן 2. לא 3. כן 4. מתכנן 5. רציתי 5. כן 6. מאוד 7. בטח

Mrs James

New member
שלי../images/Emo3.gif

1. לא 2. כן 3. כן 4. לא 5. לא 6. כן 7.כן 8. אולי יצא לי 8 כי עשיתי פעמיים 5

dj nirvana

New member
מממ...

1.לא 2.כן 3.לא 4.כן 5.זכיתי דרך yes 6.כן 7. לא ממש קצת זייפו...וזה גם לא כמו כל ההופעות שלהן... 8.מממ...לא נראה לי...

adber

New member
התשובות שלי:

1. כן 2. כן 3. מה זה? 4. לא קניתי כי אי אפשר להשיג אותו, יש בעיות עם ההפצה המחודשת של הדיסק בארץ. 5. גם קניתי 2 כרטיסים וגם זכיתי דרך yes בשינ כרטיסים. 6. ראיתי 7. מאוד אהבתי למרות שלפי דעתי עשו להן עוול עם הסאונד.

dra cool la

New member
סשה, אתם שם?

תתחילו לחפש אנשים שמעריצים את טאטו ותמליצו על הפורום! תכנסו יותר לפורום, הוא כמעט מת!!!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo178.gif דה קולינג וטאטו?!

בקרוב פורום דה קולינג חוגג שנה! רוצה להשתתף בחגיגות? Yes רוצה להכיר יותר את הלהקה? Yes רוצה לשמוע חדשות על האלבום שבדרך? Yes Yes Yes פורום דה קולינג- זה המקום בשבילך! למה את/ה עדיין לא שם? האא.... את/ה לא יודע/ת מי אלה דה קולינג...
דה קולינג היא להקת סופט-רוק אשר התפרסמה עם להיט ענק בשם Wherever You Will Go שאחריו יצאו עוד שני סינגלים מצליחים מאלבום הבכורה שלהם: Camino Palmero! אז עכשיו אתם יודעים מי אלה דה קולינג! הגיע הזמן גם לדבר עליהם! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

נצל"ש חשוב../images/Emo70.gif

אנשים מישהו מתנדב להגיד לי מה האיציק שלי
עשו לי נט במחשב השני אז אני מחזירה אתה איציק

איסיקיואים=איציקים../images/Emo70.gif

וזהו פרשתי אני לא מצליחה להוריד איציק זהו אנשים אין לי איציק

למעלה