פרסי האוסקר-על טבעי-עונה 3

HOT SPOT 2008

New member
פרסי האוסקר-על טבעי-עונה 3../images/Emo58.gif

אז דבר ראשון, כל מי שלא ראה, לא סיים, לא התחיל לראות את העונה השלישית צריך להבין שאין לו מה לחפש בשרשור הזה. דבר שני, אחרי עונה מדהימה ומלאה בהרבה מתח ופרקים מצוינים ועלילה מדהימה, הגיע הזמן לחלק כמה פרסים לסדרה הזו: הנה הקטגוריות: * הדמות הראשית הטובה ביותר (בחירה בין דין, סאם, בלה ורובי) * המפלצת הטובה ביותר בעונה * הסצינה הטובה ביותר * סיום הפרק הטוב ביותר * העלילה הטובה ביותר (לדוגמא: סאם מנסה להציל את דין, סאם מנסה להבין מי זו רובי, הסיפור של בלה ועוד) * דמות המשנה הטובה ביותר (אפשר להכניס לפה את בלה ורובי, מי שרוצה) * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר (אם אתם לא יודעים את שם השחקן או השחקית, פשוט תגידו איזו דמות הוא גילם) * השד/ה הטוב/ה ביותר * הפרק הטוב ביותר * השיר הטוב ביותר שהושמע * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר * העונה הטובה ביותר (עד כה, מה העונה הטובה ביותר שהייתה) * חיסול המפלצת הטוב ביותר * הקרב הטוב ביותר * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק) * פתיחת הפרק הטובה ביותר * הקטע המגעיל ביותר * הקטע המפחיד ביותר * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר תהנו ותחליטו אתם מי צריך לקבל פרס אוסקר.

Charmed Or

New member
הו, ../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

* הדמות הראשית הטובה ביותר: דין, כמובן. * המפלצת הטובה ביותר בעונה: לילית' נחשבת? * הסצינה הטובה ביותר: אני רוצה להגיד שהם שרו באוטו :p סתם, הקרב הסופי ב312. כל כך. * סיום הפרק הטוב ביותר: הסוף של 316. אהה. * העלילה הטובה ביותר: העסקה של דין והתמודדות של האחים עם זה. * דמות המשנה הטובה ביותר: בלה. * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר: ג'נס, כרגילץ * השד/ה הטוב/ה ביותר: רבוי ולילית'. * הפרק הטוב ביותר: התלבטות קשה בין 312 ל316. * השיר הטוב ביותר שהושמע: השיר שג'נס וג'ראד שרו
* השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם: ב316 שהם דיברו על זה שהם החולשות אחד של השני
* האפקטים המיוחדים הטובים ביותר: 312. שהענן מתפוצץ. כל כך. * העונה הטובה ביותר (עד כה, מה העונה הטובה ביותר שהייתה): אני לא יכולה לבחור! כל עונה טובה בדרך שלה. * חיסול המפלצת הטוב ביותר: כשסאם חנק את גורדון. אה, ו312. * הקרב הטוב ביותר: 312. * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק): לא ראיתי הרבה, אבל הזה ל309 היה טוב. * פתיחת הפרק הטובה ביותר: אממ אני חושבת ש316. * הקטע המגעיל ביותר: סאם מרחם על עצמו? XD סתם. לא זוכרת. * הקטע המפחיד ביותר: אני חושבת שהפרק הכי קרוב להפחיד היה 307. אבל גם כל הפרק האחרון פחדתי שדין ימות, ושכלבים באו.. *מדחיקה*. * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר: Dean: I'm amazing (knockout someone with a remote-control). I'm Batman. Sam: (sarcastically) Yeah, you're Batman. כמובן!

psycho girl297

New member
התשובה שלי

* הסצינה הטובה ביותר- הסצנה שהם מגלים שלילית' נכנסה לרובי, קייטי קסדי עשתה הופעה מדהימה בקטע הזה.... * סיום הפרק הטוב ביותר- 3.03 דין אומר לבלה "don't go away angry just go away", ואז הוא מתרגז כשהוא מגלה שהיא גנבה את הכרטיסים וג'ראד צוחק.... * העלילה הטובה ביותר - הסיפור של בלה ללא ספק * דמות המשנה הטובה ביותר- רובי...... אין ספק מההתחלה אהבתי אותה * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר ג'נסן כמובן, וגם קייטי קסדי די מדהימה * השד/ה הטוב/ה ביותר- תמי השדה, מכשפה ב3.09 * הפרק הטוב ביותר- 3.03 בחיים לא ימאס לי ממנו, הוא כל כך מצחיק..... * השיר הטוב ביותר שהושמע - dead or alive * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם- בסוף הפרק הראשון שהוא אומר לו שאם הם יחבלו בעסקה אז סאם ימות... מתה על הסצנה הזאת.... * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר- הפרצופים של הילדים ב3.02 * העונה הטובה ביותר - אין ספק שהעונה ה3 הכי טובה * חיסול המפלצת הטוב ביותר- 3.15, כשהם כולאים אותו בארון, זה כמו בגיבורים.... הם עשו את אותו דבר למישהו שלא יכול למות * הקרב הטוב ביותר- 3.12 * הפרומו הטוב ביותר- 3.16 * פתיחת הפרק הטובה ביותר 3.14, יש משהו ממש חולני בפרק הזה... * הקטע המגעיל ביותר- 3.03 כשהוא נופל על במזלג אחורה והוא נתקע לו בעורף.... אני תמיד עוצמת עניים לפני הרגע הזה * הקטע המפחיד ביותר- הילדים ב3.02, במיוחד עם הילדה שהיא הטביעה אותה באגם ואז חזרה הבייתה ומצאה אותה רטובה שם, זה מפחיד הכי טוב כי זה בלי בומים או מיסיקה מפחידה זה פשוט מצמרר * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר - i'm batmaמ, וגם ב3.05 כשדין אומר "i'm gonna go stop the big bad wolf, witch is the wiredest thing i ever said" תהנו ותחליטו אתם מי צריך לקבל פרס אוסקר

and the oscar goes to... ../images/Emo58.gif, כמובן..

* הדמות הראשית הטובה ביותר - דין * המפלצת הטובה ביותר בעונה - וואוו.. כבר שכחתי מה היה.. אהבתי את החטאים ואת הילדים המוחלפים * הסצינה הטובה ביותר - דין בגיהנום.. עצוב.. אבל המשחק של ג'נסן בסצינה הזאת הפך אותה לכל כך מעולה.. אפילו שהיא ארכה רק כמה שניות * סיום הפרק הטוב ביותר - כנ"ל ^^^ * העלילה הטובה ביותר - סאם מנסה להציל את דין, דין מתנגד, דין מסכים ובסוף מבין שזה בלתי אפשרי * דמות המשנה הטובה ביותר - בלה * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר - ג'נסן * השד/ה הטוב/ה ביותר - רובי * הפרק הטוב ביותר - האחרון * השיר הטוב ביותר שהושמע - מהעונה הזאת לא זוכרת אבל מעונה 2 Renegade by Styx * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם - היו להם כל כך הרבה שיחות דומות אבל אני יבחר אחת מתוך אלף.. פרק 301 - Dean: You're alive, I feel good for the first time in a long time. I got a year to live... Sam, I'd like to make the most of it, so what you say we kill some evil sons of bitches and we raise a little hell, huh? Sam: You're unbelievable. Dean: (smiling) Very true. * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר - פרק 306 - עם הרוח הרפאים של קפטן האוניה והמים * העונה הטובה ביותר - 3 * חיסול המפלצת הטוב ביותר - הד"ר שלא יכול למות נקבר בחיים.. זה לא חיסול אבל זה עדיין אכזרי * הקרב הטוב ביותר - רובי מכחסת את דין בפרק האחרון * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק) - ללא ספק האחרון * פתיחת הפרק הטובה ביותר - האחרון * הקטע המגעיל ביותר - הד"ר מוציא למישהו את הלב בפרק 315 * הקטע המפחיד ביותר - להגיד שהסדרה מפחידה אותי? לא יכולה.. * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר - כל פרק 303..

../images/Emo58.gif עונה 3 - and the oscar goes to...

* הדמות הראשית הטובה ביותר - דין * המפלצת הטובה ביותר בעונה - וואוו.. כבר שכחתי מה היה.. אהבתי את החטאים ואת הילדים המוחלפים * הסצינה הטובה ביותר - דין בגיהנום.. עצוב.. אבל המשחק של ג'נסן בסצינה הזאת הפך אותה לכל כך מעולה.. אפילו שהיא ארכה רק כמה שניות * סיום הפרק הטוב ביותר - כנ"ל ^^^ * העלילה הטובה ביותר - סאם מנסה להציל את דין, דין מתנגד, דין מסכים ובסוף מבין שזה בלתי אפשרי * דמות המשנה הטובה ביותר - בלה * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר - ג'נסן * השד/ה הטוב/ה ביותר - רובי * הפרק הטוב ביותר - האחרון * השיר הטוב ביותר שהושמע - מהעונה הזאת לא זוכרת אבל מעונה 2 Renegade by Styx * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם - היו להם כל כך הרבה שיחות דומות אבל אני יבחר אחת מתוך אלף.. פרק 301 - Dean: You're alive, I feel good for the first time in a long time. I got a year to live... Sam, I'd like to make the most of it, so what you say we kill some evil sons of bitches and we raise a little hell, huh? Sam: You're unbelievable. Dean: (smiling) Very true. * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר - פרק 306 - עם הרוח הרפאים של קפטן האוניה והמים * העונה הטובה ביותר - 3 * חיסול המפלצת הטוב ביותר - הד"ר שלא יכול למות נקבר בחיים.. זה לא חיסול אבל זה עדיין אכזרי * הקרב הטוב ביותר - רובי מכחסת את דין בפרק האחרון * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק) - ללא ספק האחרון * פתיחת הפרק הטובה ביותר - האחרון * הקטע המגעיל ביותר - הד"ר מוציא למישהו את הלב בפרק 315 * הקטע המפחיד ביותר - להגיד שהסדרה מפחידה אותי? לא יכולה.. * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר - כל פרק 303..

darklighter

New member
הבחירות שלי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

* הדמות הראשית הטובה ביותר (בחירה בין דין, סאם, בלה ורובי)- דין כמובן
* המפלצת הטובה ביותר בעונה- לילית'. * הסצינה הטובה ביותר- דין וסם אומרים אחד לשני שהם החולשות אחד של השני... * סיום הפרק הטוב ביותר- 316... חתיכת קליפהאנגר....אבל זה היה עצוב
* העלילה הטובה ביותר (לדוגמא: סאם מנסה להציל את דין, סאם מנסה להבין מי זו רובי, הסיפור של בלה ועוד)- סאם מנסה להציל את דין מהעיסקה [למרות שהוא לא ממש ניסה] * דמות המשנה הטובה ביותר (אפשר להכניס לפה את בלה ורובי, מי שרוצה)- בלה
* השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר (אם אתם לא יודעים את שם השחקן או השחקית, פשוט תגידו איזו דמות הוא גילם)- ג'נסן אקלס
* השד/ה הטוב/ה ביותר- לילית'. * הפרק הטוב ביותר- גם אני מתלבטת בין 312 ל316 והיו עוד מלא חזקים... טוב נלך על 316. * השיר הטוב ביותר שהושמע- DEAD OR ALIVE שדין וסם שרו יחד. * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם- השיחה מ315 עם הAND ME * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר- הענן האפור סגול ב312 * העונה הטובה ביותר (עד כה, מה העונה הטובה ביותר שהייתה)- עונה 3 * חיסול המפלצת הטוב ביותר- השדים ב312 * הקרב הטוב ביותר- הקרבות עם השדים ב312 * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק)- אני חושבת 309 * פתיחת הפרק הטובה ביותר- 316 עם הסיוט של דין * הקטע המגעיל ביותר- ב315 הרופא שכמעט הוציא לסם את העין... * הקטע המפחיד ביותר- אף פרק לא הפחיד אותי....אבל 302 הכי קרוב לסרטי אימה. * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר-קשה לבחור...אני חושבת שכל הקטעים של המזל הרע של סאם מ303.

A m e l y

New member
תשובות../images/Emo106.gif

הדמות הראשית הטובה ביותר:העונה בלה
המפלצת הטובה ביותר בעונה:לילית'
הסצינה הטובה ביותר:כשדין מלמד את סאם איך לתקן את האימפלה...כמעט בכיתי
סיום הפרק הטוב ביותר:3.16 -הכי לא צפוי!
העלילה הטובה ביותר:העיקרית כמובן-סם מנסה להציל את דין בעזרת רובי ואז רובי מגלה שהיא לא יכולה לעשות שןם דבר.
דמות המשנה הטובה ביותר:רובי,עד כמה שאני שונאת אותה.
השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר :לורן כהן
השד/ה הטוב/ה ביותר:רובי..דה
הפרק הטוב ביותר: 3.03
השיר הטוב ביותר שהושמע:של קנזס carry on my waywared son
השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם:בפרק שבו הם הורגים את גורדון יש בינהם שיחה על זה שדין כ"כ מפחד ללכת לגיהנום ולא מראה את זה
האפקטים המיוחדים הטובים ביותר:שמוציאים לסאם את העין...
העונה הטובה ביותר (עד כה, מה העונה הטובה ביותר שהייתה): 3 איך לא!
חיסול המפלצת הטוב ביותר:בפרק עם האיש בלי היד שפוגש את אח שלו והם מתנגשים אחד בשני והופכים למים.....זה היה מקורי!
הקרב הטוב ביותר:סם VS גורדון...בפרק שהוא חותך לו את הראש עם חוט תייל.
הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק):לא ראיתי פרומואים...
פתיחת הפרק הטובה ביותר:החלום של דין בפרק האחרון
הקטע המגעיל ביותר:שמוציאים לבחור את הלב....איחס...
הקטע המפחיד ביותר:בפרק השני כשהילדה הזו הופיעה בסלון של אמא שלה אחרי שהאמא הטביעה אותה...
ולסיום, הקטע המצחיק ביותר: I lost my shoe.....

סופיילר

* הדמות הראשית הטובה ביותר: דין.. * המפלצת הטובה ביותר בעונה: אלך על הילדים מ3.02.. * הסצינה הטובה ביותר: כל השיחות בין דין לקייסי.. * סיום הפרק הטוב ביותר: דין בגהנום (3.16)..XD * העלילה הטובה ביותר: יש לסאם מחליפה.. * דמות המשנה הטובה ביותר: היומן של ג'ון..XD * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר: ג'נסן..XD * השד/ה הטוב/ה ביותר: קייסי.. * הפרק הטוב ביותר: 3.04 * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם: כל השיחות בינהן בסוף מסתיימות בזה שסם יוצא המסכן.. אז אין כזאת שיחה..XD * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר: האפקטים של הגהנום..XD * העונה הטובה ביותר: הראשונה!!! XD * חיסול המפלצת הטוב ביותר: האהבה ההומואית..XDD * הקרב הטוב ביותר: 3.12..XD * פתיחת הפרק הטובה ביותר: אמ.. זה של חג המולד היה מגניב..XD * הקטע המגעיל ביותר: "דין רחם עליי, אני איש מסכן"..XDDD * הקטע המפחיד ביותר: אין כזה העונה..XD * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר: האהבה ההומואית..XDDDDDDD

Charmed Or

New member
אתה משהו,../images/Emo112.gif

* דמות המשנה הטובה ביותר: היומן של ג'ון..XD אבל הוא לא יודע לקדש מים XD [והייתי בטוחה שתגיד קייסי
] * חיסול המפלצת הטוב ביותר: האהבה ההומואית..XDD כל כך. XDDDD

ספויילר..

בהתחלה כתבתי אותה, אבל אז החלטתי שהיומן צריך לקבל גם פרס..XD וזה שהוא לא יודע לקדש מים זה בסדר, כי לפחות זה מצדיק למה צריך את בובי.XD חוץ מזה שהיומן הוא הדמות הקבועה היחידה שלא ריחמה על עצמו.. אז בכלל זה מצדיק למה הוא צריך להיות הדמות הטובה ביותר..XD וכן.. חשבתי עלייך שכתבתי את זה.. (בקשה לאהבה ההומואית..XD)

Charmed Or

New member
awww.../images/Emo112.gif

רציני הוא הדמות היחידה שלא ריחמה על עצמה XD

frhx

New member
והזוכה הוא ../images/Emo58.gif

* הדמות הראשית הטובה ביותר (בחירה בין דין, סאם, בלה ורובי): דין * המפלצת הטובה ביותר בעונה: זאת שמשתמשת בקרובים מתים בשביל לבקש מאנשים להתאבד (פרק לפני אחרון אם אני לא טועה) * הסצינה הטובה ביותר: הקרב ב3.12 * סיום הפרק הטוב ביותר: 3.16 * העלילה הטובה ביותר (לדוגמא: סאם מנסה להציל את דין, סאם מנסה להבין מי זו רובי, הסיפור של בלה ועוד) העסקה של דין * דמות המשנה הטובה ביותר (אפשר להכניס לפה את בלה ורובי, מי שרוצה): רובי * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר (אם אתם לא יודעים את שם השחקן או השחקית, פשוט תגידו איזו דמות הוא גילם) דין (ג'נסן) * השד/ה הטוב/ה ביותר: 3.02 * הפרק הטוב ביותר: 3.12 * השיר הטוב ביותר שהושמע: שהם שרו ביחד באוטו * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם: עם ה and me * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר: הענן ב3.12 * העונה הטובה ביותר (עד כה, מה העונה הטובה ביותר שהייתה): מן הסתם... 3 * חיסול המפלצת הטוב ביותר: אהבה הומואית :) * הקרב הטוב ביותר: סם נגד ג'ורדן * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק): לא ראיתי * פתיחת הפרק הטובה ביותר: 3.16 * הקטע המגעיל ביותר: העין של סם * הקטע המפחיד ביותר: 3.02 * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר: i lost my shoe (אמר את זה כל כך טוב)

liora257

New member
...

* הדמות הראשית הטובה ביותר (בחירה בין דין, סאם, בלה ורובי)- דין ווינצ'סטררררר * המפלצת הטובה ביותר בעונה- דין בתור שד. חח * הסצינה הטובה ביותר- ממ היו מלא..והאחרונה שאני זוכרת היא מהפרק האחרון כאשר הם אומרים שהאחד חולשה של השני.. * סיום הפרק הטוב ביותר-פרק הסיום.וגם הפרק שבו סאם יורה לשדה בראש * העלילה הטובה ביותר (לדוגמא: סאם מנסה להציל את דין, סאם מנסה להבין מי זו רובי, הסיפור של בלה ועוד)-דין וסם מנסים להוציא את דין מהעסקה. * דמות המשנה הטובה ביותר (אפשר להכניס לפה את בלה ורובי, מי שרוצה)- רובי * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר (אם אתם לא יודעים את שם השחקן או השחקית, פשוט תגידו איזו דמות הוא גילם)-ג'נסן כאילו * השד/ה הטוב/ה ביותר- רובי * הפרק הטוב ביותר- פרק 2 אהבתי :) * השיר הטוב ביותר שהושמע - לא אוהבת את השירים בתוכנית.. * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם- בסיום הפרק הראשון של העונה. היא לא הכי טובה אבל שיהיה. * האפקטים המיוחדים הטובים ביותר- פרק 13 חח * העונה הטובה ביותר (עד כה, מה העונה הטובה ביותר שהייתה)-מממ שאלה כל כך קשה..בתוכניות אחרות אני יכולה להגיד .אבל בעל טבעי..זה פשוט קשה..אבל נראה לי שהעונה הזו.. * חיסול המפלצת הטוב ביותר-ההומו שחיסל את הרוח חח * הקרב הטוב ביותר- של דין ושל רובי חח סתם לא יודעת.. * הפרומו הטוב ביותר (פרומו לפרק)-לא רואה.. * פתיחת הפרק הטובה ביותר-של הפרק הראשון. * הקטע המגעיל ביותר-כשדין מת בפרק האחרון..מה שעשו לו.. * הקטע המפחיד ביותר-כשדין מת בפעם הראשונה..זה בא משום מקום ואז זה כבר הייה דיי מציק.. * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר-כשלסם יש מזל רע חח ונפלה לו הנעל ומה שהייה לו בפרק 3 וגם כשבלה אמרה לדיו-אתה יודע כשהכל יגמר.אנחנו באמת צריכים לעשות סקס..ואז הוא לא יודע מה לומר וזה הייה מצחיק.. ועוד קטעים שלא עולים לי עכשו לראש..

פרסי האוסקר :)

* הדמות הראשית הטובה ביותר - בטטטטח שג'נסן xD * המפלצת הטובה ביותר בעונה - ממממ, * הסצינה הטובה ביותר - כשדין אמר לסאם שישמור לו על האימפלה * סיום הפרק הטוב ביותר - אהבתי את 3x2, כדין אמר לליסה שהוא היה גאה להיות האבא של הבן שלה. * העלילה הטובה ביותר - כשסאם רוצה להציל את דין אבל הוא לא נותן לו ..... * דמות המשנה הטובה ביותר - בלה ! 1 * השחקן/שחקנית הטוב/ה ביותר - ג'נסן (= * השד/ה הטוב/ה ביותר - רובי, הרי היא ניסתה להציל את דין ...... * הפרק הטוב ביותר - 3.3, היה ממש מצחיק. * השיר הטוב ביותר שהושמע - בעונה השלישית הפרק האחרון, אותו שיר שהיה גם בפרק האחרון בעונה השנייה. * השיחה הטובה ביותר בין דין וסאם - כשדין מסםר לסאם שהוא מפחד והוא לא רוצה ללכת לגיהנום. * העונה הטובה ביותר - לדעתי כולן טובות, * חיסול המפלצת הטוב ביותר - כשהם הרגו את " שבעת החטאים " . * הקרב הטוב ביותר - אהבתי שדין ורובי הלכו מכות P = * הפרומו הטוב ביותר - לא ראיתי כ"כ, * פתיחת הפרק הטובה ביותר - פרק 3x16 , * הקטע המגעיל ביותר - בפרק 3x15, כשהוא ראה את הבחורה בתוך המחסן של הדוקטור הזה ותולעים אכלו את היד שלה איייייכ' \ ; * הקטע המפחיד ביותר - בפרק השני כשהאנשים מסתכלים במוחלפים דרך מראות וכאלה הם רואים את הפרצוף האמיתי שלהם .... * ולסיום, הקטע המצחיק ביותר - יש לי 3, כשהם שרו בפרק האחרון באימפלה,כשדין ובן [ הבן של ליסה ] דיברן ואכלו עוגה עברו שתי נשים אמא ובת ושנייהן הסתכלו ביחד חחח ובפרק השלישי כשג'נסן אמר "It's my lucky day.... I'm Bathman"

למעלה