פרסמתי תרומת בגדי פוקס וכו' וההודעה נמחקה

פרסמתי תרומת בגדי פוקס וכו' וההודעה נמחקה

אני יכול לקבל הסבר מדוע נמחקה ההודעה? סך הכל הבעתי את דעה קטנטנה לגבי הניהול וטוב לקבל ביקורת היא בונה ומתקנת, וכמובן תורמת. דברתי היום עם הנהלת תפוז לגבי ההודעה שמחקת והם עוקבים עכשיו לגבי ההודעה הנוכחית. האנטרנס של תפוז זה באמת רווחת הקהילה ולא מחיקות של תרומות. ובכל זאת תרמתי ואמשיך לתרום, נשארו לי עוד שלוש שקיות חדשות עם תיקטים. הסחורה היא חדשה מידות מגוונות, פוקס, טי אנ טי, תמנון.

R ו נ י

New member
ההודעה שלך לא היחידה שנמחקה../images/Emo10.gif

טוב עשית שעניינת את ההנהלה.

יוסי השחום -ההודעה נמחקה כי

לא ענית לגולשים שפנו אליך במסרים הניסוח שלך שתוקף את הפורום ומנהליו -לא מתאים כאן. אם ברצונך לתרום בבקשה תענה לכל רשימת האנשים שפנו אליך . יום הכי טוב נעמי.

למה את משקרת? אני כן עניתי לאנשים במסרים!

לבוא וסתם לטפול עלי שקרים אני לא אוהב, ודעי שעכשיו הנהלת תפוז מעורבת והם מודעים למסרים וכו'. זה לא הוגן שאני אוכיח לך את צידקתי פה ולבקש מאותם אנשים שעניתי להם להגיב פה מחמת הצניעות שבדבר, אני מבקש קצת התחשבות. תודה

R ו נ י

New member
יוסי, זה לא ענין של שקר

היא לא יכולה לדעת מה קורה מאחרוי הקלעים. ולמי אתה עונה.מה שכן אתה לא חיב לענות לכל פונה.ולא חיב לענות על גבי הפורום. אני לא הייתי משתמש במילה (שקר).

A N N 7

New member
R ו נ י ? מין הראוי צריך לענות למסרים וזה לתת

את מעט הכבוד שיש לכולנו . אני פניתי אילך ולא הגבת ? כן יש להגיב כך כולם שקתים והכבוד נותר לא רק העזרה ? כאשר אני אישית פניתי אילך לבשת לגבי המסך. לא החזרתה תגובה.. נכון נתתה תובה בהכללה שהדברים נמסרו. למעת המסך. והוא שמור לירושלמי? הכול טוב ויפה? אבל יש להגב סילה אישית . זה עולה רק דקת זמן? וכך כולם מסודרים. ולהגיד זה שמור. ערב רב טו לך R ו נ י חני

A N N 7

New member
יופי יש לנו צמד חמד?

הוא מגיב לו הוא לעצמו? רק הבנו והפנימו. את המילים שלי מי עומק ליבכם? יש אנשים וגם אני כאשר פונים למסר הם גם שופכים את הלב על הקושי שיש בו אני או היא אם פנינו זה אומר שצריכים ונזקקים ממש כל הרי לזה כולנו פה. המשך ערב נעים לך ולו ואם יש לכם מה לתרום אז קדימה. הלב אומר. יש? חני

שלחתי כבר המון מסרים תענה

כותבת לך כבר מהיום הראשון להודעה למה אתה לא מגיב

לא יכול לסבול יותר שקרים פה

שוקולתה פנתה מספר פעמים פה בטענה שלא קבלה תשובה במסרים אני בודק שוב ושוב ואין לי במסרים שוקולתה, כשהגבתי שאין לי מסרים שלה אמרה נכון, אבל אם לא הייתי מגיב הייתי יוצא שקרן! וגם את אורלוש נוקטת באותה עמדה של לשקר, אלא שאת בכלל אין שום מסר אצלי במסרים גם לא עכשיו ממך, ואל תנסו לעשות ממני עיוור. וגם המנהלת שקרה שאמרה שלא עניתי לכל המסרים וערבתי לצורך זה את הנהלת תפוז לעקוב אחרי הטלת שקרים סתם. ומתכוון שוב עכשיו לפנות להנהלה בעניין הזה. לי נמאס מכל השקרים שלכם פה. לגבי התרומה מסרתי את הרוב אתמול לכל מי שפנה אלי ותאם איתי במסרים. אני לא מרגיש בנוח פה, אני רוצה לעזור ואתם מטיחים בי שקרים. ממש לא נעים לעשות משהו טוב ולחטוף האשמות של שקרים סתם. תגידו זה משהו שיטתי בפורום הזה לשקר?

וסי חמוד אל תיתעצבן

כמו שענית לי עכשו היית עונה לי אתמול וברגע שכתבת את ההודעה שלחתי תיראה בפורום כמה כתבתי אני שמחה שאתה תורם על הכיפק תהיה בריא תיזכה למצוות ותרבה לעשות תיבדוק נשמה בפורום כמה הודעות שלי נישלחו אם נישאר משהו לילדים שלי מה טוב אם לא למי שחילקת שיהנה הכל בסדר

A N N 7

New member
שלום לך מר יוסי השחום

סליחה שאני פונה אליך אתה יכול לעזור לי. אני צריחה ביגוד. אתה עוזר ואני מברכת על כך. בלי מסרים. כך השקט של כולם יהיה נקי . בהכללה? לך לי להם. מה יש לך לתרום קדימה. . מבקשת . אני ממך. חני מאחלת לך ערב טוב ולי כמה מהפוקסים שלך?

A N N 7

New member
יוסי השחום. האם ידעתה שאסור להגיב במילה ש

אני עשיתי? כאן בעבר על ויכוך שהיה באמת ויכוח? וכתבתי את המילה שקר. קיבלתי כאן מנה טובה? אבל טוה? חני אז מין הראוי יש למחוק גם הטענה שלך וגם את מסר ההודעה למען הטוב לכולם חני חנינה

אני לא צריך מנה מי שמשקר צריך מנה, אז או שאכת

או שאכתוב שזה לא אמת או שאכתוב שזה שקר, זה היינו הך. אני אוהב לדייק לא יכול לסבול שקרים תשימי לב מה קורה פה.

למעלה