פרסקו קולא´ז

yafff

New member
פרסקו קולא´ז../images/Emo53.gif

שלום לגולשים ולאביבה בפרט! אני מעוניינת ללמוד לעשות עבודות בפרסקו קולא´ז רציתי לדעת אם יש חוברות בעברית על הנושא (כי לא מצאתי) או אתרים באינטרנט שמלמדים ,אומרים הם החומרים וכו/´.כי הייתי בקום אחד שעושה סדנאות והמחירים בשמיים אז אולי אתם אפילו תוכלו להמליץ לי על מקומות? שאלתי השנייה אם יש חנות שאתם מכירים שמוכרת מוצרי עץ לעבודות יד (קופסאות,מתלים,חמסות..) וחנות שמוכרת חומרים לעבודות ויחסית בזול (צבעים,משחות..,).תודה מראש!

av_i_va

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בחרת נושא מקסים אני מאוד אוהבת אותו. (מלבד שהוא מאוד באופנה) יש צורך בידע בסיסי בהתאמת צבעים. מכירה מקום אחד בת"א שם מלמדים וכן, את צודקת, ממש לא זול! מלבד העובדה שבנוסף לעלות הסדנא עצמה את מחוייבת לקנות חומרים בהון כסף. חוברת בעברית? רעיון לא רע בכלל! הגיע הזמן להוציא חוברות הדרכה בעברית. אולי יהיה זה פרויקט משותף של חברי הפורום???? (נרוויח המון כסף
כי הביקוש פשוט אדיר) חנות לחומרים: קבלי המלצות מחברי הפורום (תחילה יהיה עליך לציין את האזור בו את מעוניינת). אסביר בהודעה לחוד לגבי פרסקו דקופז´ לטובת כל המשתתפים

saritpe

New member
תלוי מאיפה את

יש כמובן את רשת חנויות ארטא , אם את מהמרכז יש חנויות יותר זולות ברעננה, כפר סבא הרצליה שאני מכירה רק תעדכני את המיקום שלך, ולגבי הרעיון של אביבה, רעיו מעולה אין בכלל חוברות בעברית וכן החוברות וספרי הדרכה באנגלית עולות הון תועפות!!!

למעלה