פרס ההודעה המפגרת ביותר הולך ל....

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
פרס ההודעה המפגרת ביותר הולך ל....

מי שכתב את השורות האלה: "ס. בן 15, תושב שכונת יוקרה בירושלים ובן של אישיות ידועה. מכור לגראס, משתמש מזדמן בקריסטל. עיקר הנזק בא מגראס. מרגיש ש"לא יכול ולא רוצה לעשות כלום". בסכנה גדולה עקב חשד להפרעת זהות שנתגלה בשבוע שעבר". ילד בן חמש עשרה שמישתמש בקוקאין,סם קשה וממכר זוכה לדיאגנוזה הכי מצחיקה שאי פעם ראינו בפורום.הגראס גורם לו לנזקים יותר גדולים מהקוקאין.נו לבוא ולהגיד שלא ניכנסים לכאן מורעלים. לדעתי ההודעה הזאת יכולה בשקט לזכות את בעליה בפרס "ההודעה הכי מטופשת שניראתה אי פעם בפורום".לא שזה קל ליזכות בפרס הזה כי כבר היו לנו כאן כבר הודעות מטופשות להחריד בעבר אבל זה...זה כבר ממש גובל באומנות,לקחת את כל האטימות והדעות הקדומות ולזקק אותם לשתיים שלוש מישפטים קצרים. הגראס גורם לנער בין 15 יותר נזקים משימוש בקוקאין...ליגזור ולישמור.מקום ראשון במיצעד האיוולת. (זאת במידה ומנסים להיתעלם מהשטות על הבנות שמוכרות את גופן בישביל גראס- היתה תחרות קשה בין שתי ההודעות על המקום הראשון) t t

0g30

New member
אכן התלבטות קשה .........אבל ......

לדעתי ההודעה לגבי בנות שמספקות שירותי מין אנאלים (אם אני לא טועה) בדרך חברון בירושלים לוקחת ובגדול .....והרי הסיבות: אם רק בשל ההדגשה על האנאלי במטרה לזעזע את ציבור הקוראים ...... דרך חברון בירושלים הסמוכה לשכונות ערביות - באה לרמוז על טיבם של הקליאנטים "החודרים בבנות ישראל הכשרות"- עוד מוטיב זעזוע . והטוב מכולם - חצי קופסת סיגריות בכדי שיהיה לבנות המסכנות עם מה לערבב את 20 הגרם של החומר המסוכן. טיגר מבלי לערער על כושר השפיטה שלך , אני אשמח אם תתקן ותעניק את הפרס להודעה זו.

tiger

New member
זו היתה בהחלט תחרות קשה.

תהיתי רבות מה יותר אינפנטילי לומר שגראס פוגע יותר מקוקאין או לומר שיש נערות קטנות שמוכרות את פי הטבעת הכשרה שלהן לערבים בישביל כמה סיגריות ו20 גראם גראס.לרגע חשבתי שמדברים על סרייבו או ברלין של אחרי מילחמ"ה 2. מיכיוון שההודעה על הנערות היתה כל כך מופרכת וגיזענית (דרך אגב שמת לב שהבחורות הן כל הזמן קטינות ולכל הבחורים קוראים סיסו)שחשבתי להשאיר אותה לתחרות של ההודעה הגיזענית והמוסתת ביותר... אבל אתה היושב ראש ולך זכות הווטו בעיניין ומי אני שאשבור לך את המילה.אמרת אמרת. אחת יותר "מקום ראשון" מהשניה ובוא נומר שהבחור זוכה לא ללא תחרות הוגנת עם המנייק מהמצח במקום הראשון בקשקשנות נבובה ודמגוגיה זולה. ניסה להפחיד או לזעזע ויצא לו באמת לזעזע אבל רק ביגלל הכמויות המיסחריות של הבורות והשקרים שיכול לגלות בנאדם שעוד טוען לכתר של מטפל או מיתנדב...אם אלה המטפלים מה יגידו המטופלים..."סיסו תעביר את המזריק בא לי למות,זה ביגלל הגראס"...איפה המטפלים כשצריך אותם?מקשקשים באינטרנט על דברים שהם לא מבינים,מנסים לצאת חכמים וטובים,טליות שכולות תכלת על הצרות של אחרים.ממש אנשים טובים,מלח הארץ. איפה הבנות שמוכרות את התחת אני שואל שוב?היי אתה שם?אתה שומעע?או שאתה סתם מזיין את השכל? אני הייתי מהמר על האפשרות השניה T

למעלה