פרס ואיציק פוליטיקאים קטנים

JOSEF272

New member
פרס ואיציק פוליטיקאים קטנים

אחרי שראו שאין מצב שמזוז לא מאשר את המינוי שלהם לשרים, ואחרי שראו שמבחינה משפטית הם מסתבכים ויכול להיווצר מצב שלא יוכלו לרוץ לכנסת מטעם קדימה, ואחר שראו שמפלגת העבודה רוצה להדיח אותם מהמפלגה. פתאום החליטו שהם פוליטיקאים ישרים והגונים ומחזירים את המנדט לעבודה עד כדי כך הם חושבים שהעם הזה טמבל. ראינו את מופז עושה מאיתנו צחוק במעבר המחפיר שלו לקדימה בתירוצים מביכים שאין צורך לחזור עליהם פה. אבל פרס ואיציק ממשיכים להראות לנו כמה הפוליטיקאים שלנו קטנים ושלא יספרו לנו שקדימה זה משהו אחר ונקי וקבוצה איכותית כל מה שמענין את פרס ואיציק זה איך להיות שרים ומה שיותר מהר ואם לא שרים אז לפחות חברי כנסת. חברי קדימה שאתם טוענים שיש לכם רשימה איכותית החברים האלה לא איכותיים הם פשוט אנשים קטנים שלא מענין אותם קדימה אלא מי יכניס אותם לכנסת ואחרי הבחירות אלוהים גדול. אז שלא יעבדו עליכם.

אל תדאג, לכנסת הבאה הם לא ייכנסו

אנחנו כבר פועלים בעניין, שפרס יוכל לצפות בכנסת ה17 רק דרך ערוץ 99 בכבלים, מר דיוטי פרי לא יחזור יותר לפוליטיקה.

bhnadav

New member
"פועלים בעניין", "מר דיוטי פרי"...

גורם לי לתחושת גועל נפש כלפי מפלגת העבודה, שחשבתי שהיא קצת יותר נורמלית. נראה שמאז שפרץ נבחר ליו"ר, הכל נורא מסתורי, נורא עצבני, נורא תחבולני. לא אשכח את הראיון שנתן עמיר פרץ מיד לאחר שנבחר, בו הציג בהבעות פנים כה רשעות איך הוא מתכוון לאיים על שרון ולהציב לו אולטימטום, כאילו עיצבנו את הבחור אישית והוא בא עכשיו ומראה שהוא התחבולן פה, והוא הולך לקרוע את כל מה שעומד בדרכו לגזרים ולהרוס הכל. אי-נחמדות, זה גם משהו.

ElvisAlive

New member
איך הם פוחדים מפרס

"פועלים שפרס לא יכנס לכנסת" איזה חבורה של אומללים. מפלגת העבודה הפכה להיות פשוט חרא.

bhnadav

New member
והם לא מבינים שזה רק פוגע בהם.

לא פלא שמורל אמר את מה שהוא אמר...

פוחדים מפרס? הצחקת אותי

מתי בפעם האחרונה שמעת על כך שמישהו מפחד מלוזר? שום פוחדים, פשוט מענישים אותו על הבגידה, אולי אצלכם בקדימה אתם בוגדים, אצלנו מה לעשות, בוגדים נענשים על בגידתם.

"הבית פתוח ... " זה לא פרץ שרצה

את פרס חזרה ? "פרס אני זקוק לך... " זה לא פרץ שאמר את זה ? אתה יודע ידידי , אחד הדברים השנואים עליי במיוחד כזה שמוצאים אותו בפוליטיקה (לפני זמם זה איפיין את הליכוד זה שהיה הבית שלי ) כל מיש לא איתי "חרה ולא שווה " , כל מי שהיה איתי ועזב הוא בוגד פושע שיש להשמידו , אני רואה ידידי שאתה לומד מהם וזה אפילו אם תתאמץ לא נראה מתאים עליך . רואים שאתה "משקר " את עצמך , אפילו אתה לאמאמין לך , תיזהר יהיה לך אף ארוך !!! וברצינות , פרס היה ותמיד יהיה אישיות רבת מעלות בישראל ובתולדות העם היהודי בהיסטוריה החדשה שלנו כעם . אפשר לחלוק עליו אפשר להסכים איתו אבל אי אפשר לקחת לו את הרצון התמידי לשלום למען עתיד טוב יותר לעם היהודי ולאנושות בכלל . לאמר עליו בוגד , כמו לאמר שכל מה שהאמנת בו במשך כל תקופת חייך היה שקר ולזה אני לא מאמין . אגב לוזר , לא חשבתם כך כשהוא יה נציג מפלגת העבודה , תמכתם בו לאורך כל הדרך ורציתם בו כמנהיג אז מה קרה פתאום ? "מי שלא איתך הוא האוייב שלך ?" עזוב , בדיונים ענייניים אתה טוב יותר ידידי , תמשיך בהם . זה לא מתאים לך , רד מזה . המשך שבוע טוב ומהנה

אני מדבר בשמי, לא בשם פרץ

ופרס לא בגד בעבודה כאשר הוא עזב אותה לקדימה, פרס בגד בעבודה כאשר הוא עמד בראשה.

אולי תזכיר לי כי אני לא זוכר פעם

היה איזה אחד שהיה פעם במפלגת העבודה/מערך . בקיצור , הוא עזב את המפלגה וברח ממנה כי חשב שיוכל להיות ראש ממשלה דרך ההסתדרות . אז מה הוא עשה ? הוא "בגד" בעבודה והקים את תנועת יחד . האמת הוא צדק , עבד עליכם בעיניים התחזק ע"ח ההסתדרות וחזר למפלגת העבודה כמנהיג וראש המפלגה . אהההה נזכרתי נזכרתי , קוראים לו פרץ לא ? עכשיו אני מבין שבגלל שהיום הוא שוב בעבודה הוא לא "בוגד" חחחחחחחח נו תעשה לנו טובה וגם לך ותפסיק להתעסק בשטויות . כל אחד עושה את החישובים שלו , מבין ופועל ע"פ הבנתו ע"מ לקדם את הדברים שנראים לו הכי חשובים , כך נהג פרץ , כך נוהג פרס וכך מסתבר נוהגים כל הפוליטיקאים היום "בעידן המפץ הגדול" השינויים במפה הפוליטית בישראל הם כל כך גדולים וחזקים שהם גדולים מאיתנו וצריך להתרגל לזה . זה המצב החדש וכך צריך לקבלו , הקלפים נטרפו וחולקו מחדש . המשך שבוע מהנה ידידי

כבר אמרתי לך שלא מי שעזב הוא בוגד

אלא מי שעמד בראש המפלגה ושיתק אותה והפך אותה לגוף מת כשהוא היה היו''ר שלה, והכוונה שלי כמובן, איך לא, לשמעון פרס, שבהיותו יו''ר העבודה, הוא קיבע אותה לחסות בצילו של שרון והליכוד, וע''י כך הפך אותה לגוף לא רלוונטי וזאת בזמן שהוא יכל להפוך אותה לאלטרנטיבה אמיתית לליכוד. ובמקום זה מה הוא עשה? כלום. כי היה לו נוח להמשיך ולחסות בצילו של שרון והליכוד שסיפקו לו כיסא, נהג וחיי מותרות. וזה בעיני נחשב לבגידה הכי גדולה ידידי, הרבה יותר מכל עזיבה או נטישה של המפלגה. היום שבו פרס קם ועזב את המפלגה הוא יום חג מבחינתי, כי סוף סוף נפטרנו מהאיש ששיתק את המפלגה. והיום שבו הוא יעזוב את הפוליטיקה ולא יחזור יותר לעולם, מבחינתי לפחות, יהיה אחד הימים המאושרים בחיי.

ElvisAlive

New member
תאמין לי

אם הכמות מנדטים שפרץ ישאיר אותכם את תתגעגע לימים שפרס היה ראש המפלגה. פרס היה מהראשונים במפלגה עוד לפני שבכלל נולדת. בזכות פרס ועוד אנשים יש בכלל את מפגת העבודה. אני ראית את פרץ לפני חודשיים צועק "הסכם אוסלו חי" ואל תשכח שביילין ופרס הביאו את זה לרבין. כל ניסיון שלכם להתנקם בפרס יחשוף את הפרצוף שלכם. יש לכם הרבה מה ללמוד מפרס שמהיום שהוא עזה את נפלגת העבודה הוא לא אמר מילה אחת רעה עליה או על פרץ. בכלל שמעון תמיד משתדל להראות מהטוב אצלו או במפלגה שלו ולא לתקוף אחרים ולהגיד מה לא טוב אצלהם.

bhnadav

New member
../images/Emo91.gif

לעתים אתה מצטייר מדבריך כאדם רציני שאפשר לנהל איתו דיון נורמלי, ולפעמים אתה הורס הכל עם טיעונים מגוחכים, השמצות דוחות או היתממויות ציניות עלובות כמו מה שהבאת עכשיו. בדרך אתה גם מזיק למפלגה המחודשת שלך. אז המלצה שלי - תירגע.

ElvisAlive

New member
מה הקשר בכלל למה שכתבתי?

תקרא שוב את ההודעה. אני בלכל לא יודע מה עכשיו הבאת את אח שלו. ואח שלו זה אח שלו והוא זה הוא. מה גם שאח של פקס הצטער על מה שהוא אמר. למרות שלדתע הוא בכל זאת צודק. הוא לא התבטא יפה אבל התכלס מה שעשה פרץ הוא לקח את "השד העדתי" ועשה ככה שזה ישחק לטובתו. הוא בעצם השתמש בזה שהוא מזרחי כדי לנצח וזה מעשה לא פחות גזעני.

עד עכשיו נהנתם משקט תעשייתי

כי נתנו לכם תקופת צינון, אבל כל זה עומד להשתנות לאחר הפריימריז בעבודהף אז ורק אז יתחיל הקרב האמיתי, מיום רביעי והלאה הכפפות עומדות להיות מוסרות, כך שתתכוננו לקרב האמיתי, ובואו נראה מה אתם באמת שווים.

למעלה