פרס למי שפותח את ההודעה!

Lotus floweR

New member
פרס למי שפותח את ההודעה!

אני גם כאן כדי להראות ציור חדש (מאוחר יותר אני אסרוק עוד שניים...שיעור לשון כפול...) וגם כדי לעדכן אתכם בסלאנג פורומים מצוי. ניצלו"ש: ניצול שירשור, ניתן להשתמש בזה רק בשירשורים לא קשורים לפורום, הנקראים - אוף טופיקים. אוף טופיקים: שירשורים שלא קשורים לנושא הפורום. נרשמו במערכת גם כ- "עוף טופיק" ו- "עופות". אני בעד עופות... פטריות: המושג נוצר בפורום הארי פוטר. הוא מתייחס לאנשים שלא ממש קוראים קומיקס, או עוסקים בו, אלא כאלה שבאו אחרי שראו סרט שמבוסס על קומיקס. (ע"ע- ספיידרמן). הם נקראים פטריות, כי הם צצות אחרי הסרט, כמו שפיטריות צצות אחרי הגשם. שולת: זה רק הסבר עליי ועל בל, כי זה נוצר בפורום ה"פ וזה מאד מדבק. אנחנו כותבים שולט, עם ת´. אל תנסו להבין, או לתקן. זוהי פינת הלשון, אנא צפו בנו גם בשבוע הבא, בבקשה!! ודרך הגב, הפרס הוא: הזכות היוקרתית, - להגיב לי!!!!! עזבו זכות! חובה! איזה כיף?!

Atomic Gerbil

New member
ציור יפה...

אני שונא להיות הביקורתי, בייחוד כי אני מצייר ברמה אפילו נמוכה יותר. אבל מה קרה לברכיים של המסכנה? חוצמזה, ציור נפלא :)

chatenoire

New member
הוא גם החביב עליי

הפירוט וההצללה בשמלה מצוינים; אפשר ממש לחוש את החומר ממנו היא עשויה, בעיקר השרוולים והפס המבריק/מפוספס. הדבר היחיד שהפריע לי קצת הוא העינים, שקצת מסתכלות לכיוונים שונים, העין הימנית במיוחד.

Lotus floweR

New member
דרך הגב..בציור השני.

אני מודעת לכך שעיניים, והידיים ודיי הרבה דברים ממש מכוערים, אבל בעיקרון פירסמתי בגלל השיריון. חשבתי שיצא לי אפקט ריקוע לא רע....אבל מה אני מבינה?

chatenoire

New member
שונאת כשזה קורה

בשביל זה רוכשים סקצ´בוק נאמן שהולך בתיק לכל מקום (שלוקחים אליו תיק). בכל מקרה, הבעיה הכי בולטת היא האזור שבין החזה לצואר, שהוכפל בערך פי שניים מהגודל הנורמלי שלו, מה שגורם לידיים להראות מאוד ארוכות ולחזה - נפול. הפנים חמודים, ממה שאני מצליחה לראות,וגם הרגליים חביבות. אם ניסית ללכת על מראה סקסי, כדאי לעצב את הרגליים ביותר קימורים ופחות קווים ישרים, ולהגדיל מעט את האגן ואזור החזה - סטייל בקבוק קוקה קולה. עיגולי השריון על החזה נראים לא מחוברים לשאר השריון, ואם הם עשויים ממתכת כדאי היה לעבוד קצת על ההצללה; הצללת חומר מתכתי שונה מהצללה של חומרים אחרים - האור כמו גולש מעל פני השטח ויוצר כל מיני אזורים בהירים וכהים שקשה למצוא בהם הגיון לפעמים. קחי ליד עותק של Silver Surfer בשביל לראות קצת מתכת. אני רואה שדוקא בשריון עצמו יש סימנים להצללה, אבל הציור קצת מטושטש ובהיר מדי בשביל להעיר עליהם. דבר אחרון שמצאתי בעייתי - לא מבחינת טכניקה וביצוע דוקא - הוא החרב. אני מניחה שהבחורה היא לוחמת מסוג כלשהו, או לפחות צריכה לזוז מדי פעם, וחרב שנחה בקידמת הירך עלולה להקשות מאוד על התנועה. חרבות נחות בד"כ לצד הגוף, בצד הנגדי ליד החזקה של המשתמש (זה מאוד מבלבל כשיש לכם שני לוחמים וכל אחד מהם איטר יד אחרת...).

chatenoire

New member
אחח...

קיוויתי שסלנג הפורומים לא יגיע לכאן...מילא לדבר על שרשורים ועצים בפורום שלא עוסק בזואולוגיה או בוטניקה, אבל להתחיל עם עופות וניצלו"שים, שלא נדבר על שולת (עברות של RuLeZ!!1) המטריד. אבל כל אחד ועגתו הוא, הרשי לי להגיע לנושא. ההבעה מקסימה, מין שילוב של סקרנות, הפתעה ומסתורין, והיא נתמכת בצואר טוב וכתפיים מעודנות ויפות. גם בציור הזה (כמו בשני, פשוט כתבתי את ההערות עליו קודם) הידיים קצת ארוכות, אבל כאן זה נובע בעיקר מהמקום הנמוך אליו הן מגיעות יחסית לרגל, ולא מאזור חזה ארוך מדי. הגוף מעט דק מדי, אבל אפשר לייחס את זה להיותה אלפית. בכל מקרה כדאי לתאם בין עובי הגוף לעובי הרגליים: אם הגוף דק כל כך, הרגליים יראו טוב יותר אם יהיו דקות בהתאמה (לא הגיוני שרוחב המתניים הוא כרוחב רגל וחצי, אלא אם כן את בת הים הקטנה). הדבר האחרון שקצת מציק הוא הנטיה שלה ליפול ימינה.

למעלה