פרס - שואל אם אוסלו מת ואם הוא לוזר

pilovich shahaf

New member
פרס - שואל אם אוסלו מת ואם הוא לוזר

האיש שואל אם אוסלו מת, פרס פשוט מטורף או שקרן או שרלטן. הטרור הרי התפרץ בממשלת רבין ז"ל, אצל פרס שהפסיק את המו"מ עם הפלסטינים ועשה עוצר בגלל הפיגועים, עשה את ענבי זעם בלבנון, והפסיק את המו"מ עם סוריה. כבר אצל רבין ז"ל עודד ערפאת הסתה ופעל בדרך הטרור והבריח נשק. רבין ז"ל ופרס קראו לנרצחי הטרור של ערפאת קורבנות השלום, הטרור התפרץ תחת ממשלת השמאל כשברק הציע לערפאת מדינה פלסטינית בגבולות 67. אחרי שברור שאוסלו היה יישום תוכנית השלבים של אש"ף, פרס עוד ברוב חוצפתו מאשים את הימין שהיה באופוזיציה. פשוט איש מטורף או שקרן או שרלטן....
דליה רבין פילוסוף - אין גבול לחוצפה שלה...
אם אין ברירה וכדי להילחם בטרור צריך לכבוש את השטחים - אז את בעד לפרוש מהממשלה? מה אתם מציעים
לא להילחם בטרור
לשחק כאילו אין טרור
לשים את הראש בחול
להתעלם
אחרי שהשמאל הביא לכאן את הטרוריסטים, עוד יש להם מה להגיד

pilovich shahaf

New member
מה הגזמתי, תגידי נפלת על הראש..../images/Emo46.gif

מה כתבתי ואמרתי שלא נכתב ולא נאמר עליו בכנסת ישראל, בישובות ממשלה, בתקשורת, תתעשטי גב´ poza יש לך מה להגיד תגידי...קאפיש
לא ראיתי אותך מביעה את דעתך או מדליקה נר לזכר הנירצחים, את מזכירה לי את טד טרנר מה-CNN...

poza

New member
פ"ש עד עכשיו הייתי מנומסת.

אז אל תוציא אותי משלוותי ועוד בשעות אלו. אני עדין במצב רוח טוב ומרומם מיאצפן. ולגבי דעותיך. מותר לך להביע אותם, אבל לדעתי האישית, אתה קצת מגזים במינון ובמינוח. הפכת את כולם לעוכרי ישראל. יש דרך לגטימית, כמו שכתב מרקו וזהו, להביע דעות. קשה לי להתייחס לדעותיך הקיצוניות, מה עוד שאני יודעת שהמלחמה אבודה ואין פה מקום לויכוח שלצורך ויכוח, אז מראש אני מוותרת. אתה עובר בשיטתיות מיוסי שריד, ליוסי ביילין, ולשמעון פרס. בסדר הבנו, קלטנו את המסר, אבל אל תצפה מאתנו להשתתף בדיון זה. הוא קיצוני מידי לדעתינו, וכך גם דעותיך לרוב. והעובדה כי אתה משווה אותי לטד טרנר ושופט אותי מראש, מבלי שאף תדע את זהותי או לרגע את דעותי על הפוליטיקה, האם אני נוטה לשמאל או לימין ואולי אני בכלל מתחזה ואני בעצם "מוחמד ברכה". רק מראה עד כמה קיצוני אתה בדעותיך ואטום. הרי זה לא משנה במאום מה אגיד, אכתוב. אתה בשלך. בפורום הזה יש מקום להבעת דעות פוליטיות ואף לויכוחים, אבל כנראה שאתה לא בדיוק האדם הנכוןובמקום הנכון. ועד כאן, מסתיימים שידורינו מירושלים. לילה טוב

pilovich shahaf

New member
poza האמת, העובדות תמיד כואבות../images/Emo7.gif

אם שמעת את הנאום של בוש היית מבינה עד כמה האמת כואבת וכדאי מאוד שתוציאי את האצבע מה...ותסתכלי על עצמך בראי, ותראי איפה את חיה, המדינה שלנו בסכנה...
ועכשיו לעניין..:- לדעתי את לא קוראת או לא מבינה את מה שאני כותב או מה שכתוב בכתבה, לכן תקראי את הכתבה ואת מה שכתבתי, תביני מהר מאוד שלמעשה אני חזרתי על הדברים שכתובים בכתבה רק בשפתי שלי + חיברתי את כל ההסטוריה של שמעון פרס מחתימת הסכם אוסלו, ואם את לא זוכרת אזי תכנסי לכל הקישורים וההודעות בנושא הסכם אוסלו שכתבתי לאהובה לוי ותעשי שיעורי בית...
באשר לאדם ולמקום, אני לא יודע על מה את מדברת, דברי שנבין אותך...

pilovich shahaf

New member
האמת על דיר יאסין ומחנה השמאל..../images/Emo128.gif

דברים מאד מענינים לגבי הבלוף הגדול של דיר-יאסין ומחנה השמאל
אני מצרף כאן שני מצביעים, האמת על דיר יאסין, כולל אינפורמציה ממקורות ערביים מהימנים כמו נוסייבה ועוד. המצביע הראשון (שכולל דברי נוסייבה), מתאר מה קרה שם. בשני, מביא אורי מילשטיין עדויות מענינות על "מעלליו" של מאיר פעיל ושקריו. שימו לב, שעד ה-י-ו-ם, אנשי השמאל מעלילים על הימין בענין הטבח שבצע (מה שקשה לי שלא להזכר ש"היהודים רצחו את ישו"...), תוך התעלמות מהעובדה שהפלמ"ח (של מאיר פעיל...) השתתף בפעולה וכמובן התעלמות מהעובדה שאפילו ערבים הודו שלא היה שום טבח בכלל. קשה לי שלא לראות בהתנהגות הערבים (כפי שנוסייבה עצמו מתאר), ניסים שקורים לעם ישראל..."עת צרה ליעקב ומימנה יוושע"
אני מקוה שאת קוראת ומבינה אנגלית...

pilovich shahaf

New member
poza-רצוי שתשיגי את התמליל של פרס../images/Emo124.gif

התמליל של נסיונו של פרס להדיח את כריסטופר וורן לשקר...
אין לי את התמליל.זוהי סדרת טלויזיה בת 9 פרקים. שמה באנגלית: Heritage: Civilization and the Jews, שמה בעברית: "המורשת והתרבות של העם היהודי". המנחה : אבא אבן. נכתבה במקור ב-1984 ובסוף שנות ה-90 הוסיפו פרק עדכון. נתנת לרכישה בצורה של טייפס ושל DVD. אם יצא לי להקשיב לתכנית שוב, אקליט וארשום בשבילך התמליל. מצד שני, לא צריך כל כך להתרגש. תעמולה כוזבת, שקרים ובמיוחד הדחות לשקרים הם מאבני היסוד של תנועות השמאל לדורותיהם. אני חושב שזו לא תהיה טעות גדולה לומר שזה נשמת אפם. ופרס הוא כידוע ארכי נוכל שפעל וחתר תחת הכל וכל אחד מאז שאני זוכר אותו. ראה למשל את התרגיל שעשה לרבין בענין חשבון הבנק הלא חוקי של רבין (נדמה לי בסביבות 77´ או 78´). במחנה הזה של השמאל הם עושים זאת אחד לשני לכל אורך ההסטוריה. ראי כדוגמא את התנהגותו ושקריו של התועמלן וההיסטוריון-"מאיר פעילשעושה זאת לכל אורך הדרך בכלל ובסירטו האחרון של עמוס גיתאי"קדמה" איך הוא שומר על המיתוסים ומתפיח אותם למרות ש-90 % שקר אחד גדול...

קונסולה

New member
התגעגעתי אז באתי... אבל..

פתאום נזכרתי למה אני לא נכנסת לכאן יותר. פילוביץ - מה שאתה עושה כאן גובל בהוצאת דיבה. תמצא לך עץ אחר לטפס עליו. אולי עץ אילתי לשם שינוי.. כבר אמרתי לך בעבר ובחרת לא להתייחס עניינית: בגלל האובססיה שלך עם פרס הדברים שלך לא מקבלים התיחסות רצינית הרי אם תמצא מאמר שהוא אכל קוטג´ תסיק מזה שיש לו עסקים חשאיים עם חברת תנובה ושהוא הבטיח להם שטחים בגדה לא? אתה יורה לכל עבר בלי גבולות דבר עניינית, תמציתית ופעם אחרונה!!!! שאתה מצמיד לו תארים כמו: מטורף או שקרן זו כבר באמת עילה להרחקתך מהפורום. ואני מזכירה לך שהפורום עוסק בעיקר באקטואליה מקומית

poza

New member
קונסולה שחקת אותה הוצאת לי את

המילים מהפה ואת הערמונים מהאש. ואני חשבתי שאני לבד פה ורק אני סובלת. כל מילה שלך בנושא זה מבורכת. ואני כבר שקלתי להעביר לשמעון פרס את ההודעות של פילוביץ´. שיהיה לו מענין, ואולי הם יוכלו להיפגש פנים מול פנים, בנוכחות שופט. אבל שמת לב שהוא נעלם מהפורום- נעלב הבחור, לקח ללב, או סתם יצא למילואים. בסך הכל יש לו רצון טוב ונוכחות בלתי מבוטלת בפורום הזה. כמו שאמרתי בעבר היה פה ויהיה פה ויקבור את כולנו. אז פילוביץ´ אל תיקח ללב, נ ש מ ה. אגב, כמה נשמות יש לך - 7 ?

*השליח*

New member
פשעי אוסלו או פשעי ההתנחלויות?

מזה זמן אנחנו שומעים יותר ויותר מאנשי הימין הקיצוניים את המונח פשעי אוסלו (משום מה זה מזכיר את המונח פשעי ויימאר). במקביל מוביל הימין היותר "מתון" את ההתקפות על ביילין והסכמי אוסלו שכביכול הביאו בעקבותיהם את גל הטירור הרצחני, הבולט במתקפה זאת הינו השר דני נווה (שוב חזר על זאת היום בראיון ברשת ב´, היום ה- 26.6). כידוע, אי אפשר להריץ כאן שני תסריטים במקביל, של "מה היה אם ..." ואי אפשר לעמת ולאמת מה תרם יותר למצב הטראגי של היום "שגיאות השמאל" או "שגיאות הימין". אך כפי שתועמלני הימין חוזרים ומשננים באוזנינו את "פשעי או טעויות אוסלו" (תלוי בטקטיקת המתקפה), יש גם להזכיר את תרומת מדיניות ומעשי הימין(פשעים ? טעויות ?) למצב דהיום. כאן יש למנות את מלחמת החורמה של הימין בהסכמים אוסלו, את הכפלת ההתנחלויות מזמן חתימת ההסכמים, את הסירוב לקידום התהליך בזמן ממשלת נתניהו, את המדיניות הכוחנית בטיפול באינתיפדה השניה, את סירובו של שרון להציג כל אופציה מדינית ואת תרומת הכיבוש לגידול במספר המתאבדים והמוטיווציה שלהם. צביעות היא לטעון נגד הסכמי אוסלו ולראיה להציג את כישלונם לאחר שבמשך כל השנים האלו עשו המתנחלים והימין ככל יכולתם להביא לכישלון ההסכמים. כמשקל נגד ל"פשעי/טעויות אוסלו" אפשר להשתמש בהתבטאויות "פשעי ההתנחלויות" או "טעויות סרבנות השלום" (ולהיפך). כאמור, אין אפשרות להוכיח "מה היה אם..." לגבי תהליכים היסטוריים אך צריך לזכור מספר עובדות: · שרון הבטיח לנו בטחון ושלום (ואי אפשר לתרץ ששרון לא ידע מיהו עראפת בטרם נבחר לראשות הממשלה). · בימי כהונת ממשלת שרון (ודני נווה) נהרגו יותר אזרחים (משני הצדדים) וחיילים מאשר בתקופה כלשהי אחרת (מאז ששרון ניהל את המדיניות הביטחונית של המדינה בפעם האחרונה) · חיילינו נהרגים על שמירת התנחלויות מבודדות שעליהם קיים קונצנזוס שיש לפנותם (המחלוקת הינה רק מתי) · צה"ל, הנאלץ להגן על התנחלויות ומאחזים מבודדים, אינו יכול להתמקד בפעילויות למניעת הטרור ולדני נוה נזכיר, שבניגוד לו ולחבריו לממשלה, כאשר אנו יוצאים לרחוב אין אנו מוקפים על ידי מאבטחים הממומנים על-ידי מסינו וכאשר אנו חוששים לשלומנו ולשלום ילדינו אין אנו יכולים לברוח מביתנו בחסות השב"כ ובמימון המדינה. היום אנחנו חיים בפחד ובחרדה לא רק ממה שקורה היום, אלא בעיקר מכיוון שאין אנו רואים פתרון או תוחלת. הידרדרות זאת במצב הביטחון האישי והתקווה לפתרון ארעה, אולי עקב "פשעי השמאל" ואולי באשמת "פשעי הימין" (על זאת נוכל להתווכח אך לא נוכל להגיע להוכחה פסקנית) אך בוודאי בזמן תקופת ממשלתם של שרון ודני נווה (זוהי עובדה מוצקה).

למעלה