פרעת חוב

שובב2

New member
פרעת חוב

לפני מספר ימים נכנסתי לפרום והצהרתי על היותי חדש הנה מספר פרטים עליי שמי אפי בן 39 למדתי בבית ספר "און" בשנותי הראשונות ללימודים את חטיבת הביניים עברתי בשילוב בחטיבת ביניים רגילה התנדבתי לצ.ה.ל במסגרת גרעין נ"חל כיום אני עובד כאיש שירות לקוחות ותזכורת יש לי C.P

לאפי

נעים מאוד להכיר אותך, גם אם זה רק דרך המחשב. כל הכבוד על ההתנדבות לצה"ל, בהחלט דבר חשוב. כל הכבוד גם על העבודה, נשמח אם תספר לנו על זה קצת יותר, וכמובן, תצטרף לגלרייה שלנו, ליאת.

שובב2

New member
תודה

אני לא יודע מה הולך היום אבל ב-81 אפשר היה להתנדב במסגרת של גרעין נ"חל

אפי היקר

ברור שאי-אפשר לדעת מה הולך היום בנושא זה, אבל תסכים איתי שהנושא שהעלית שווה בדיקה, לא? ליאת.

לאפי

נתת לי רעיון, אולי אני אשאל באינטרנט מה קורה היום מבחינת האנשים שמתנדבים? מה אתה אומר? אשמח לקרוא את תגובתך בעניין, וגם את תגובות החברים, ליאת.

@יעל@

New member
ליאת

את יכולה להפוך את השאלה הזו למעין סקר... למרות שפה בפורום כולם יגידו שצריך להתנדב וזה חשוב (זו דעתי לפחות) אבל שווה לנסות.

יעל

רעיון מצויין שיתבצע בימים הקרובים, למישהו/מישהי יש רעיון לניסוח השאלה? אם כן, שישלח למייל הפרטי, [הכתובת מופיעה בטאגליינס], או בפורום, תודה, ליאת.

@יעל@

New member
ליאת:

אם כבר התנדבות אז הינה קישור למה שאמרו בפורום סדירים שני אנשים שענו על השאלה ששאלתי: מה דעתכם על התנדבות לצה"ל?

יעל

התשובות שנתנו לך הן תשובות טובות, צריך לזכור שהגולשים כתבו את דעתם הפרטית בלבד, אבל יחד עם זאת, אין לי ספק שהתנדבות זה דבר חשוב, לכולם בכלל, ולנו הנכים בפרט, ליאת.

אפי

כמה שאתה צודק, התנדבות זה תמיד דבר טוב וחשוב מאין כמוהו, הדגשתי זאת לא פעם בפורום, לילה טוב, ליאת.

שובב2

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לאפי

אני יודעת שיעל התנדבה לצה"ל, את סיפורה המלא תוכל למצוא במדור "מאמרים שבסרגל העליון, ליאת.

לאפי

סיפורה של יעל אכן מרגש ומרשים, הלוואי וכל מי שיכול לנהוג כמוה אכן יעשה זאת, כל הכבוד ליעל! ליאת.

למעלה