פרפקציוניזם - עזרה

איילוש35

New member
פרפקציוניזם - עזרה

אשתי שתחי'ה ואני מתנפצים כבר 8 שנים על אותם סלעים חדים. שנינו בעלי אופי שונה. אשתי פרפקציוניסטית ללא תקנה גם כלפי עצמה וגם כלפי הסובבים לה. אני לעומת זאת עושה את ההשתדלות בכל תחום אך לא מייסר את עצמי ייתר על המידה אם לא הכל יוצא לפי רצוני או לפי הדרישות שאני דורש מעצמי או מאחרים. משתדל להפעיל עין טובה על כל הסובב אותי. אתמול בערב היה השיא. הודעתי לאשתי שאחזור מוקדם מהעבודה בכדי לשטוף את הבית לשבת. לאחר יום בן 12 שעות עבודה חזרתי הביתה...שאבתי...שטפתי ולאחר שהתעייפתי החלטתי שאת הנקיון של השירותים והמקלחת אדחה להבוקר. אשתי חזרה בערב ותגובתה היתה אכזבה רבה מכך שלא סיימתי את כל המטלות. אני מאד נפגעתי מתגובתה. איך מגשרים על הפער הזה בציפיות ובתפישת העולם הכל כך שונה??? בתודה, המיוסר

אני קוראת שוב ושוב את דבריך

ומרגישה את הכאב והאכזבה והתסכול... פתאום מתחוור לי כמה קלאפטע אפשר להיות בלי כוונה. כמה הכרת הטוב בין בני זוג היא לא ברורה מאליה, ומצד שני- דבר יקר ונצרך כל כך.... האם שוחחתם על כך לאחר מכן או השארת בבטן את כל זה?

בסג

New member
../images/Emo24.gif

(אנשים נמנעים מלהגיב לא כי אינם מתעניינים, אלא כי אינם יודעים מה לומר, כמוני)

גריג

New member
בלי להיסתבך

הנושא הוא לא הפרפקציוניזם אלה הרצון שהיא תיתיחס לממאמץ שלך הלא ל ``תוצאות`` - דיברתם על זה ?

מיקי*

New member
ברוך הבא בצל פורומינו הקט והצנוע ../images/Emo24.gif

כ"כ מבין אותך ומשתתף עמך ברגשות. האם זה פרפקציוניזם, או רצון לכך שהדברים יעשו לפי מה שהיא רוצה. יש הבדל בין שניהם. \ האם זה רק בתחום אחד או בכל תחומי החיים שלכם?

למעלה