השאלה היא אם את מחילה את התכונה הזאת על עצמך או על אחרים ?שלילית??
אני חושב שאדם פרפקציוניזי ירצה שלמות בכל, ללא הבחנה,,לא מדובר על חדש אבל רכב אפילו ישן יחפש בו את השלמותתלוי באיזה נושא, אם זה בתלבושת, או קנית רכב.
ברכב לא אשאף לרכב החדש ביותר, או למכונית הכי יוקרתית.
לפעמים זה טוב, לפעמים הופך לעניין אובססיבי. ישנם מצבים שבהם ההשקעה הנדרשת גדולה בהרבה מהתמורה המתקבלת כשמשפרים מטוב מאוד למושלם.שלילית??
אני פרפקציוניסט, בד"כ נוח לי מאוד עם הדברים שאני עושה בשלמות, אך לפעמים קשה לי עם הסביבה שאינה פרפקצוניסטית.שלילית ומסוכנת. השלמות היא נחלתם של האלים ולא של בני האדם, ואדם ששואף לשלמות עלול להענש. דוגמה סטיב ג'ובס שהיה פרפקציוניסט ונענש.
לא רק זה, יש גם את העניין של הבחנה בין עיקר לטפל, קרי ייתכן ופלוני ייתפס לקטנות במקום להתעסק במה שבאמת חשוב.לפעמים זה טוב, לפעמים הופך לעניין אובססיבי. ישנם מצבים שבהם ההשקעה הנדרשת גדולה בהרבה מהתמורה המתקבלת כשמשפרים מטוב מאוד למושלם.
לשאוף דווקא כדאי, לקנות לא בהכרח. חשוב להציב יעדים ולפעול להשגתם. כי כשפועלים להשגת יעדים מתקרבים אליהם ואפילו אם לא מגיעים ליעד הסופי שמחים על ההישגים שבדרך.תלוי באיזה נושא, אם זה בתלבושת, או קנית רכב.
ברכב לא אשאף לרכב החדש ביותר, או למכונית הכי יוקרתית.
איזה עונש??אני פרפקציוניסט, בד"כ נוח לי מאוד עם הדברים שאני עושה בשלמות, אך לפעמים קשה לי עם הסביבה שאינה פרפקצוניסטית.
מה שלא הבנתי אצלך זה עניין העונש.
צודקכמו כמעט כל דבר בחיים, עניין של מידתיות. זאת יכולה להיות תכונה מצוינת ויעילה וזאת יכולה להיות תכונה שמשבשת את החיים וקיצונית ברמות פוגעניות.
לא יודע איזה עונש, אך קלייטון כתב "ואדם ששואף לשלמות עלול להענש."!!איזה עונש??
אז תשאל את קלייטון למה הוא מתכוןלא יודע איזה עונש, אך קלייטון כתב "ואדם ששואף לשלמות עלול להענש."!!
שאלתי אותו אך הוא לא ענה!!אז תשאל את קלייטון למה הוא מתכון
אז תשאל את קלייטון למה הוא מתכון
אם תעקבי לא תשאלי סתם!לא כל חשוב,,נמשיך הלאה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.