פרפרזה?

estersh

New member
פרפרזה?

אני באמת באמת מודה לך על שלא סיפרת לי שאתה בטיול כבר מאתמול וכך חסכת לי את האפשרות למות מדאגה. אבל עכשיו, אחרי שזה נודע לי במקרה מאבא: איפה? מה? איך? כמה? מתי? ואתה זוכר את המלאך שישן עליך בדרך מהדרג'ה לירושלים? לי אין כזה מזל. היום, ברחובות, זכיתי לנסוע ברכב עם אחד כזה שיש לו טראומה מאופניים ואופנועים. הבחור לא סיים לרטון לי באוזניים, ולעשות קולות שבין "אוואוף אוווף" לסתם גרפסים. הוא גם הקפיד לעבור מאוזן אחת שלי לאוזן השניה. והשיא היה כל פעם שהוא ראה דרך החלון את בני מינו ואז הוא זינק מחלון לחלון בנסיון נואש לצאת, כשאני הקטנה מתכווצת לי באמצע.. נו, טוב. לונורא כל כך. עדיין הבחור שגר פעם בחצר של טובי היה יותר נורא ממנו.

יותר נורא?!?

בוגי (לא יעלון) היה מלאך שקט שלא יכל לפגוע בזבוב (ולא רק כי הוא היה מאד איטי..) אגב, אחד הסיפורים האחרונים עליו אירע ביומו האחרון. בוגי השתחרר שוב מהשרשרת ובמקום לרוץ ולשמוח עם השכנים כהרגלו, הוא עלה לחצר העליונה לבית הכנסת, שם שכב ליד הדלת והביט בעיניים נוגות פנימה. תהי תנצבתו עמנו.

estersh

New member
אל תאמינו לו ../images/Emo46.gif

ה-בן כלבה ההוא היה אימת כל השכנים. בין הסיפורים המצמררים שהסתובבו לגביו היה הסיפור על שבאחד מהפעמים שהוא השתחרר הוא הקיף בסיבובים מטורפים אישה צעירה ומבועתת שהיתה בחודשים האחרונים להריונה עד שהיא הסתחררה ממנו ונפלה. לכלב הזה לא היה אלוהים, הוא היה מנצל כל אפשרות להשתחרר ולאיים על הילדים בשכונה. אף פעם לא ידעת כשעברת בצמוד לגדר האחורית של הבית הזה אם הוא שם, מה אורך השרשרת, אם היא קשורה ומתי בדיוק הוא יגיח ממחבואו בין השיחים בנביחה עצבנית ומבהילה שתגרום ללב שלך לדפוק בעוצמה ולנשימתך, שגם ככה נעצרה מן הציפייה המתוחה לאותו רגע, להתקצר קולנית. בגלל התקריות התכופות היו הילדים באיזור מתרגלים בריחות מהירות לקול קריאת ההתראה "הכלב של אורנטובי השתחרר". הכותבת עצמה זוכרת כמעט בבהירות פעם אחת בה הושמעה ההתראה בזמן אמת- היא אמנם ניצלה ממש בנס משיניו הידועות לשימצה של הכלב שכמעט ננעצו בה אחרי שהוא השיג אותה במנוסתה הביתה, אבל החוויה הטראומטית לא תישכח במהירות מזכרונה. אגב, אחד הסיפורים האחרונים עליו אירע ביומו האחרון- אחד השכנים שנפשו קצה מן האיום התמידי- פשוט הרעיל אותו וגם זכרו איננו עימנו- אף אחד אינו זוכר אותו בשמו אלא מכנה אותו בהקשרו הבעלותי "הכל של אורנטובי".

קראו לו בוגי!

ההפלצה (על משקל האנשה) שאתם מנסים לעשות לו על ידי הפיכתו למעין "כלבם של בני באסקרוויל" לא ילך לך! בוגי היה ונשאר קורבן של הנסיבות (קרי - ילדי הקריה). עוד זכורה לי הפעם בה ילדי הקריה שחררה אותו והתחילו להצליף בו עד שהבריחו אותו לכיכר העצמאות! יהי זכרו ברוך.

estersh

New member
בוא נתפשר על זה שבוגי הוא פשוט כלב

שמת פעם לב לזה שכלבים הם היחידים שלא נעלבים כשקוראים להם כך? (וזה מה שמוציא אותך סופית מההשתייכות לזן החייתי הזה)

פארפרזה

New member
הי דרומה...

אחרי יומיים בחיפוש עצמי ובהתבודדות (עם מיכאל) בטרמפידות באיזור ים המוות אני על טרמפ דרומה.

למעלה