פרפרים בבטן...

פרפרים בבטן...

כולם מכירים את זה! את הבן אדם הזה שמצליח להפוך לכם את הבטן ולגרום לכם לרעד בכל הגוף רק אם הוא שולח SMS אחד קטן שכתוב בו "היי!". אז גם לי יש אחד כזה, חמוד בייבי פייס, מתוק ומצחיק. הכרנו לפני שנתיים! היה לנו אחד מהדייטים הכי קיטשיים בעולם, ים גלידה ומה שמתלווה! אחרי הדייט הזה היו פה ושם גישושים - לא משהו רציני - כנראה שמהתלה הוא לא ממש היה ררציני!בניגוד אליי! לפני שבועיים הוא התחיל להתכתב איתי באיי סי אחרי שנה + שלא דיברנו! רצה תמונה עדכנית שלי - קיבל! מספר טלפון - קיבל! בכל זאת הפרפרים בבטן לזרו אליי! התקשר ב 2 בלילה שנצא ונשחזר את מה שהיה אבל ישנתי והיתי צריכה לקום מוקדם למחרת! אחרי יומיים שלחתי לו הודעה מה קורה ומה עושה בערב אמר שיש לו תוכניות - מאז אין קשר בינינו! אוף והפרפרים חזרו - הגעעגועים חזרו! ובכלל הכל חזר!! מה לעשות? להוריד מהביטחון המועט שנותר לי? ולהתקשר ולשאול דוגרי ? או לוותר ? מסובך! אוהבת פרפרים אבל כרגע שונאת :(

כמעט25

New member
תוותרי אחותי

לדעתי- ואני ממש ממש מצטערת לומר לך את זה ואין דרך קלה לומר את זה אבל הוא מחפש להשאיר אותך על אש קטנה למטרה אופציה לזיון... מקווה שאני טועה... בהצלחה בכל אופן נתי.

twigy

New member
את לא אמורה לדעת דברים כאלה

בנים מי פה מזליף מידע שהיה אמור להשאר בקהילה ?

וואלה

כל הגברים כאלה :/ אבל הוא גרם לי להרגיש משהו שונה אבל לא מאמינה בריבאונדים אז כנראה שלא אנסה תודה על הדעה :)

למעלה