פרפרים (הודעה ששמתי גם בפורום היכרויות)

פרפרים (הודעה ששמתי גם בפורום היכרויות)

אחרי שלאחרונה הסתיימה עבורי מערכת יחסים בגלל שלא היתה התאהבות הדדית (מה שגרם לתסכול לשני הצדדים; התייעצתי איתכם לגבי זה לפני כמה חודשים), מצאתי את עצמי בקשר חדש שנמשך כבר בערך חודש.

כשבילינו את סוף השבוע האחרון ביחד היא היתה גלויה איתי ואמרה ש"אין לה פרפרים".
"אבל אל תוותר עליי" היא ביקשה. לדבריה היא היום כבר לא בהכרח זקוקה להם. הפרפרים שהיו לה עם בני זוג קודמים לא הביאו שום תרומה להצלחת הקשרים.
לי אגב, יש ענן של פרפרים איתה. התאהבתי בה די חזק.

דיברנו על כמה מוצלח הקשר שלנו: העניין האינטלקטואלי ההדדי, הערכים המשותפים, ההומור שאנחנו חולקים, המשיכה הפיסית משני הכיוונים וההרמוניה במיטה…
שנינו מסכימים שיש יסודות טובים לבנות קשר ארוך-טווח. והיא מאד מעוניינת בקשר כזה. גם אני.

וכך אני צריך להחליט ביני לבין עצמי: האם אני יכול לחיות בשלום עם הידיעה שהיא לא מעוניינת בי בעוצמה שאני מעוניין בה? שהיא מעריכה את- ומעוניינת במה שאני מביא למערכת היחסים, אבל נשארת מתוך פשרה שהיא עשתה בינה לבין עצמה?
ככל שאני אשאר, הפוטנציאל להפגע הוא גדול יותר כמובן...

האם הייתם בסיטואציה?
מה דעתכם?

achokler

New member
נפלת חזק

אתה מהווה בשבילה תחליף זמני. בפרפר הראשון. אתה בחוץ.

היא כן מדברת על בניית קשר ארוך טווח בינינו

ואני מאמין שהיא כנה בכוונות שלה, ולא (באופן מודע לפחות) רואה בי תחליף זמני.

מה שכן, אני באמת חושש לגבי הנקודה שבה היא תתחיל להתגעגע לפרפרים.

achokler

New member
אני משפשף עניים

06:00 מי גנב לסמאדי את הזהות ועונה בשמה.

סמאדי

New member
עוד לא התעוררתי. תרגיע...

מכינה את הילדים לבית הספר וצוללת למיטה...

הלוואי שזה היה פשוט ולעניין ככה

סמאדי

New member
החיים לימדו אותי שקל זה נכון.

מה שמעלה ספקות, מכאיב או מייסר,
לא משתנה...

ד ר ל י

New member
אוי זה בדיוק הפוך ממה שהיה קודם

לא יודעת מה לייעץ לך. לדעתי תתפוס מרחק ותשחרר...

את זוכרת נכון!

ובגלל שהייתי בצד השני - שבו למרות שנתתי לזה חודשים, זה לא הפסיק לתסכל אותי - אני חושש כרגע שהיא תגיע לנקודת התסכול הזו ותסיים את זה במוקדם או במאוחר.

כן, טוב לי מאד איתה

בעיניי מדובר בהתאמה מיוחדת שמנסיוני די נדיר למצוא. אבל אצלי זה כולל התאהבות בצד השני.

אז הלוואי שיכולתי להתעלם ממה שהיא אומרת, אבל למה את חושבת היה חשוב לה לציין שאין לה פרפרים? ברור שזה מציק לה ברמה מסויימת. היא חוותה את זה בעבר וזה חסר לה כעת.
אז לסמוך על זה שהיא תצליח לוותר עליהם בקשר איתי, או שהצורך לחוש אותם שוב יביאו אותה לסיים את הקשר? זו בגדול הדילמה שלי.

פרפרים עפים...

ומערכת יחסים שמבוססת על חברות אמיתית והבנה שורדת גם אחרי שהם עפים.
ככל אנחנו מתבגרים אנחנו מחפשים דברים אחרים בזוגיות ולא תמיד את הפרפרים.
אני באופן אישי לא הייתי אומרת דבר כזה לבן זוגי,כי לדעתי זה אפילו מעליב ,במיוחד אם יש רצון להמשיך את הקשר.
מציעה לשבת לשיחה ולראות מה באמת אפשר להוציא מהקשר הזה ואם כדאי להמשיך בו או ללכת הלאה.

אנחנו מדברים על זה לא מעט

כמעט כל פעם שנפגשים.
אני אישית לא נעלבתי מעניין הפרפרים. הערכתי את זה שהיא היתה כנה. כי היא אמנם רוצה להמשיך את הקשר, אבל כמובן יש לה ספקות בגלל שזה חסר לה. וחשוב שאני אדע על הספקות האלה.
לא אגיד שזה לא כאב.

בינתיים אנחנו נותנים לזה עוד זמן, והיא הציעה שהיא תחזור לפסיכולוגית שלה. היא רוצה להבין/לפתור את המצב הזה שהיא מרגישה שכ"כ הרבה דברים שהיא מחפשת כן נמצאים בקשר, אבל הפרפרים לא מתעוררים.

tch111

New member
הייתי בסיטואציה הזו, לא אפרט.

למדתי שמה שצריך לחפש זה מישהי שתאהב אותך ולא שאתה תאהב אותה.

somewoman

New member
תן לזה

צאנס..
תחווה את הימים שעוברים ואת מערכת היחסים, אם היא לא "תהיה שם" לידך אתה תרגיש, ולהפך...ואז יהיה לך יותר קל להחליט...

לצערי, כל מערכת יחסים שהייתה לי ללא הפרפרים האלה אצל אחד מהצדדים לא החזיקה הרבה זמן מעמד.. אבל אמרו לי שיש כאלה שכן הצליח להם, לא יודעת..

סאמי!

אני באמת נוטה לתת לזה יותר זמן, למרות שבתוך תוכי אני מאמין שהנתונים כבר לא ישתנו: הכימיה בראש שלה לא תקרה, והדינאמיקה בינינו לא תשתנה.

והאם אפשר יהיה לבסס מערכת יחסים על תחושות חד כיווניות? אני נוטה לכיוון מה שהנסיון שלך הראה...

למעלה