פרפרים - חלק II

Arfilit

New member
פרפרים - חלק II ../images/Emo15.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

לפני שבועיים - עשינו נסיעת מבחן, והשארנו את הפעוטה אצל סבאסבתא ללילה. היום הגיע רגע האמת. אחה"צ - אנחנו נוסעים לסבאסבתא - מפקידים בידיהם את הפעוטה, ונוסעים עד שבת אחה"צ. אני מתרגשת, מודאגת, שמחה, עצובה, שוב מתרגשת - ובכלל, לא בטוחה מה ואיך יהיה. התכנית - לשכב ולנוח ולקרוא ולקבל מסאז' םה ושם ולאכול טוב - בלי משימות של ספורט אתגרי או כל דבר שמנפנף לספורט אתגרי מרחוק - אלא פשוט לנוח בזוג. תחזיקו לנו צבעות (ואפשר גם קצת לקנא...
)

daldan

New member
בוודאי שמקנאים ../images/Emo6.gif

תהנו ותתפנקו. ותשתדלו לו לא לדאוג יותר מידי לקטנה, היא בידיים טובות

yaelia

New member
תספרי איך היה

אנחנו גם חושבים על כזה פרפור אבל רק המחשבה לעזוב את הללי לשני לילות מלחיצה אותי. אולי מהכיף שלכם יהיה לנו אומץ.

cookie1

New member
קודם כל מקנאה

האצבעות מוחזקות בכל מקרה, וגם נדמה לי שלא יהיה בהן צורך כי אתם תעמדו במשימה בגבורה

שִירָה

New member
וואוו! איזה כיף! ושאלה../images/Emo35.gif

גם אנחנו עומדים לנסוע לסופשבוע בעוד שבוע. יש למישהי המלצה על צימר טוב? אנחנו מתלבטים בין צימר לים-המלח... המלצות תתקבלנה בברכה!

1אמאלה

New member
גם אנחנו שבת הבאה עוזבים את הילדון

ללילה..כולי חששות מזה.. בת כמה הבת שלך אפיפית?

ה ו ב י ט

New member
איזה כיף. תעשו חיים!

אנחנו עוד בשלב של לדאוג מלהשאיר אותה לשעה-שעתיים עם סבא וסבתא
בגלל שהיא מאוד מאוד צמודה אלי בזמן האחרון

1אמאלה

New member
שלי רק בן חודשיים

אז אני עובדת על עצמי שהוא לא ישים לב שנעלמתי לו ללילה..

cookie1

New member
בילד השני זה כנראה קל יותר

את עומר כבר השארנו לילה עם סבאסבתא בגיל 4 חדשים.

איך אפשר שלא לקנא???

תהנו מכל רגע..., תבלו טוב.... (אומרת שירולי שפינטזה על חופשה לבד לפני הלידה... ופחדה להשאיר את שירה אצל ההורים )

odeia

New member
תהנו, את יודעת במה אני מקנאה?

לא בבילוי שלכם לבד אלא בזה שיש סבים פעילים, קרובים ועוזרים. מקנאה בזה שהקטנה שלכם מכירה אותם מספיק טוב כדי לשמוח להיות איתם ומוכנה לעזוב אותכם וללכת אליהם.

צהלולים

New member
נשמע מ-ע-ו-ל-ה! ../images/Emo45.gif

אגב אנחנו עושים את זה באדיקות כל כמה חודשים. למרבה ההפתעה, לא רק שאנחנו נהנים - אלא גם (ובעיקר) הקטנטן וסבתו...

Arfilit

New member
כמה שהיה גדול! ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif

כמה שנהנינו!!! היינו במצפה הימים (קיבלתי את הסופשבוע במתנה מלקוח מרוצה...) - ופשוט נהננו עד דמעות. ישנו, דיברנו, צחקנו, אכלנו טוב, שחינו, שתינו, ישבנו בג'קוזי מול הנוף של העמק, קראנו, אני עברתי טיפול פנים ושני מסאז'ים (עם אבנים חמות וארומותרפיה), ועוד ועוד (ועוד...). היה פשוט עונג צרוף. סוף השבוע הזה היה גם יומולדתו של הגבר - ואני הפתעתי אותו בערכת חמשת החושים: חוש הטעם: שוקולדים מצויינים; חוש הריח: דיאודורנט שווה; חוש השמיעה: שני דיסקים; חוש המישוש: שמן לעיסוי; וחוש הראיה: חוברת פלייבוי... בקיצור היה נהדר - אם גם לווה בגעגוע לאפונה. ובגזרה הפעוטית: שוב נרשמה הצלחה מסחררת! היא אפילו לא בכתה כשהלכנו... היתה מאושרת ועליזה כל הסופשבוע, פטפטה בלי הרף, שרה ושיחקה, רדפה אחרי החתולה - שכבר לא פוחדת ממנה, ושיחקה איתה באצטרובלים (הכל מתועד
), אכלה כמו דובון (הרבה יותר ממה שהיא אוכלת בבית וישנה כמו דובון בחורף (באחד הלילות היא פשוט לא התעוררה כל הלילה... מדהים!) מחר אני ביום חופש נוסף - כדי להשלים שעות איתה ולפצות על ההעדרות הארוכה ממנה (אותה, אבל גם אותי). לסיכום - חוויה מומלצת בחום. מחיאות כפיים לסב והסבתא שהתגייססו - ובסופו של דבר כל כך כל כך נהנו בעצמם (וגם קיבלו בקבוק לימונצ'לו במתנה - מההורים המאושרים שנחו בסופ"ש).

mummy

New member
איזה כיף לכם! נשמע מדהים!

ואני ירוקה מקנאה. כן ירבו אצלכם ואצל כולנו.

למעלה