פרפרים מעפים
א אושRתי New member 17/6/07 #3 ../images/Emo201.gif זה יעבור, לפני שבועים בערך גם חשבתי שאני הולכת לשבור רגל, אחרי שבועים + מאז עבר....
../images/Emo201.gif זה יעבור, לפני שבועים בערך גם חשבתי שאני הולכת לשבור רגל, אחרי שבועים + מאז עבר....
M Mai angel המקורית New member 17/6/07 #4 ../images/Emo201.gifתרגיש טוב.../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif
N N י ל ק י New member 17/6/07 #9 ../images/Emo168.gif 12 היום אז בן 8 ../images/Emo6.gif, נכון מכוער../images/Emo35.gif
N N י ל ק י New member 17/6/07 #11 ../images/Emo168.gif זה אומר אני בוגר ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif
מ מוגלי7 New member 17/6/07 #14 הלכתי אתמול ל../images/Emo32.gifעה של נינט!! כל מה שלא קשור לבורר כל מה שכן קשור לבורר (תודה לכוסית עם סטייל (שכחתי את הכינוי החדש) על התמונה)
הלכתי אתמול ל../images/Emo32.gifעה של נינט!! כל מה שלא קשור לבורר כל מה שכן קשור לבורר (תודה לכוסית עם סטייל (שכחתי את הכינוי החדש) על התמונה)
מ מוגלי7 New member 17/6/07 #15 איזה כיף לי!! השנה אני מסיים כיתה ו', ואנחנו עושים טקס פרסי עוסרק, אוני אחראי על החלק של העריכת סרטונים!! איזה כיף לי!
איזה כיף לי!! השנה אני מסיים כיתה ו', ואנחנו עושים טקס פרסי עוסרק, אוני אחראי על החלק של העריכת סרטונים!! איזה כיף לי!
א אושRתי New member 17/6/07 #17 יש כבר שישרור אוף אז שירשרתי לשים לב להבא, אפשר לפתוח אוף כשצריך לא פעמים ביום.
Y yifati XD New member 17/6/07 #19 טוב אז אם הוא אז גם אני הנה אני ---> לא חייבת להגיד.. בכלל עדיף שלא והתמונה לאלבום בת מצווה לפני כמעט שנתיים אבל הפנים לא השתנו! בלונדינית או לא?
טוב אז אם הוא אז גם אני הנה אני ---> לא חייבת להגיד.. בכלל עדיף שלא והתמונה לאלבום בת מצווה לפני כמעט שנתיים אבל הפנים לא השתנו! בלונדינית או לא?
Y yifati XD New member 18/6/07 #20 הים היינו ביום בבריכה מהחטיבה... היה ממש כיף ככה כולם יחד כל מי שאנחנו יוצאים איתם בשישי ישבנו דיברנו הישתזפנו ושחינו
הים היינו ביום בבריכה מהחטיבה... היה ממש כיף ככה כולם יחד כל מי שאנחנו יוצאים איתם בשישי ישבנו דיברנו הישתזפנו ושחינו