פרפרים...

Arfilit

New member
פרפרים... ../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif../images/Emo19.gif

מחר אחה"צ, אנחנו מעמיסים את הפעוטה ונוסעים אל סבא וסבתא לשה (מצד הגבר). שם - לאחר שנהיה איתה זמן מה, אנו משאירים אותה, לבילוי לילי עם הסבים, ונוסעים בעצמנו הביתה - לערב שקט וזוגי - כמו אז... פעם ראשונה מאז לידתה שאני נפרדת ממנה ללילה. וקשה קשה קשה לי. באמת. מאוד.

אפרת12

New member
מאחלת לכם חציה מוצלחת של המשוכה

אני מקוה שהבילוי יעזור לכם להתמודד עם הגעגועים. אצלי עד כה הפרידות לא היו כרוכות בבילוי נעים - כך שנותר לי רק לקוות שזה עוזר. אני מאמינה שכן (-:

עמית@

New member
מפחיד באמת.. מאחלת בילוי

רומנטי ושקט, עם שקט נפשי לצידו.

galiaS

New member
ואו, איזה כיף ערב כמו פעם

ויותר מכך, בוקר כמו פעם. כמה כיף ללכת לישון ולדעת שאתה תקום בבוקר ולא דקה אחת קודם. אני מקווה שגם אנחנו נעשה את זה בקרוב. אני מקווה שהלילה יעבור על אלה בשלום. אני יכולה רק להמליץ לצייד את הסבים עם קלטת הוידאו האהובה על כל צרה שלא תבוא (אצלנו העולם קופא מלכת כשסבא טוביה נראה על מסך הטלויזיה).

mummy

New member
אכן פרפורים רציניים

כל הכבוד לכם על התעוזה. אני עדיין לא הצלחתי להביא את עצמי לשם, למרות הרצון העז שיש לי לעשות את זה. מקווה שיעבור לכם ולאלה ולסבא ולסבתא לשה בקלות יחסית, ושתמחזרו את ההצלחה עוד פעמים רבות!

Arfilit

New member
אני לא בטוחה אם את צוחקת עליי

או שגם אצלך התבלבלו ה"ש" וה"ל" במילה "שלה"...

רות י

New member
גם אני הבנתי שזה הכינוי של הסבתא -

"סבתא לשה lasha"
. שיהיה ערב כיפי ורומנטי. אני בטוחה שיעבור בקלות וישאיר טעם של עוד, חרף הגעגועים העזים.

mummy

New member
אני עם רותי... לגמרי בתמימות

חשבתי שזה הכינוי של סבא וסבתא... לא עלה בדעתי לצחוק על זה, כמו שלא עלה בדעתי לרגע שמדובר בסיכול אותיות פשוט... זה הריכוז הזה במשימות שלי שאופף אותי ומונע ממני לזלוג לצדדים (כן בטח, לא זולגת. אז מה אני עושה פה ש-ו-ב ???)

מאז

New member
כשאת אומרת "תמחזרו את ההצלחה"

את מתכוונת לתוצאות החופשה הזו? (חופן אפונים נוספים?)

mummy

New member
../images/Emo6.gif חשבתי על זה רק אחרי מעשה...

אבל למה לא? במקור אני מודה שכיוונתי הרבה יותר צנוע: למחזר "רק" את הערב בשניים. שזה ממש לא מעט כאמור.

lulyK

New member
איזה כייף לכם.

מקווה שכשתגיעו הביתה תוכלו לשים את הקושי בצד וליהנות (היום בבוקר פגשתי במקרה את בת דודה שלי ובעלה, שהיו ביום חופשי שאחרי לילה חופשי. הם נראו פשוט אנשים אחרים. כמעט לא זיהיתי אותם
)

sugerbabe1

New member
ראיתי את הכותרת וישר התחלתי לשיר

את השיר הזה...שבעצם גם מתאים לאירוע.... עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת מהכל מה בעצם אומר כל זה עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול בצבעים של מתוק בדבש פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה שוב אותה התחושה שכדאי להמשיך ושאפשר להרים מבט גם כששוקעת השמש גם כשמחשיך זה שנינו יחד אני ואת פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה

מאז

New member
נהדר! ונא להכניס את הפולניות לקופסא

ולא לתת לרגשות האשמה לצוץ! (אגב, אנחנו עדיין לא עשינו את זה, אבל מתכננים חו"ל בקרוב בלעדיו!)

ציף שלי

New member
תהנו בסוף שבוע../images/Emo48.gif

וכמו שאומרים...הפעם הראשונה הכי קשה! למרות שבשביל להנות באילת 5 ימים לקחנו את ישי ואת ההורים שלי...

איזה כיף לכם, תהנו מכל רגע../images/Emo45.gif

<אמרה א', שבדיוק לפני 4 שנים השאירה אפרוחית בת 10 ח'בידיהן האמונות של סבים וסבתות, נסעה עם אבי האפרוחית לסופשבוע באיסטנבול ולא הפסיקה לילל כל החופשה>

nubi

New member
כל הכבוד!

לנו ממש אין אומץ לעשות את זה (אמרה נובי, כשהיא מזמינה סופ"ש בבית מלון עם הקטנה)...

Arfilit

New member
זהו - היא אבל סבאסבתא -

ואנחנו בבית - אחרי אמבטיה - תיכף יוצאים לבלות... סבתא התקשרה הרגע לעדכן שהכל בסדר ושהאפונית חיסלה לסבא את העוף - והוא נשאר רעב אך שבע רצון...
כמו שאמרה סבתא: "יש בלבתית חדשה בבית..." איזה כיף!

למעלה