פרפרים

Jalmenia

New member
פרפרים

שלום . אני .מחפשת דגמים של פרפרים.האם משהו יודע היכן אפשר למצוא? תודה מראש הפרפרית.

ג ל ע ד א

New member
פרפרים

פרפרים ביצוע: אורי בנאי מילים ולחן: אורי בנאי עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת הכל מהכל מה בעצם אומר כל זה עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול בצבעים של מתוק בדבש פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה שוב אותה התחושה שכדאי להמשיך ושאפשר להרים מבט גם כששוקעת השמש גם כשמחשיך זה שנינו יחד אני ואת פרפרים לבנים...

Jalmenia

New member
פרפרים

גלעד, תודה רבה! אהבתי את השיר ואיתו גם את פרפר 3. פרפרים הם חופשיים, וככל שהוא קל יותר הוא עף גבוה יותר. פרפר1 היה לי מסורבל ,ופרפר2 לא עף רחוק. אשמח עם יש עוד באמתחתך תודה,תודה תודה. הפרפרית

ג ל ע ד א

New member
איך מוצאים דגמים באינטרנט ?

1. פותחים את האתר של אלכס ברבר בדף של הדיאגרמות, ועושים חיפוש 2. פותחים את מסד הנתונים לאוריגמי (origami database) ועושים כנל בהצלחה גלעד נ.ב פרפרים ביצוע: כנסיית השכל מילים: רן אלמליח לחן: יורם חזן ומייק גולן כולנו פרפרים מתים שנמשכים לאור חזק שנשרפים בסוף תמיד בסוף כולנו חרקים קטנים שנמשכים לחום בהיר ויש בינינו שבורחים אל תוך סודות לילה קר יש בינינו שיודעים שגם הפרחים פורחים בלילה

Jalmenia

New member
ושוב פרפרים

פרפרים בכל מיני צבעים..תודה ולהתראות!..

למעלה