פרפרים

שויו

New member
יפייפים ומקרבים אלי את הרגשת האביב

מה את עושה איתם?

שבת שלום, אני משדרגת גופיות

באמצעות פרפרים, כך האביב קרוב לליבי. תודה לך על המחמאה, ושיהיה לכולנו המון אביב מסביב!!!

הניה 1

New member
פרפרים

איזה פרפרים מהממים בבקשה בבקשה תוכלי לתת לי הוראות הכנה תודה תודה

הניה 1

New member
פרפרים

תודה מקרב לב על התרשים אנסה לסרוג אני מקוה שאצליח נראה לי מסובך בכל אופן שוב תודה ולילה טוב

הניה , תחילה תנסי לסרוג את הפרפר

הקטן, תעקבי אחר ההוראות ובטוח שיצליח לך כיוון שרצון יש וזה כבר חצי דרך !!! בהצלחה מכל הלב.

הניה 1

New member
פרפרים

לחתולי רציתי לודא שהסימנים בתרשים נהירים לי לא כל כך יודעת לקרא תרשימים טוב אז ככה ותקני אותי אם אני תועה נקודה זה שרשרת קו זה עמוד קו עם צ'פצ'יק למעלה כמו צלב זה עמוד כפול קו עם שני צ'פצ'יקים למעלה מה זה ומה זה עיגול קטן תוזה על הסבלנות

הניה

נקודה = לעין שרשרת. קו קטן או איכס = לחצי עמוד. קו עם קו = לעמוד. קו עם 2 קווים = לעמוד כפול. העיגל = זה שאת רואה ל 3 עיני שרשרת ולהכנס בעין הרביעית. מקווה שעזרתי לך

בוקר טוב ומלא שמש ! הסבר לסימנים

בתרשים: נקודה= עין שרשרת, קו= חצי עמוד, עמוד צלב(עם קו 1 לרוחב) = עמוד רגיל, עמוד עם שני קווים לרוחב = עמוד כפול, עמוד עם 3 קווים לרוחב = עמוד משולש, עיגול = 3 עיני שרשרת שנסגרים באותה נקודה באמצעות חצי עמוד (כאשר סיימת במחושים), חצי עיגול = עין שטוחה, שאת חוזרת איתה כשאת מסיימת מחוש 1 בסרגל הכחול בפורום יש - שאלות - שם יש הסבר לכל הסימנים ודוגמאות. בהצלחה ויאללה לעבודה!!

הניה 1

New member
פרפרים

לחתולה הרבה תודות על ההסבר של תרשים הפרפרים עוד שאלה באיזה חוט את סורגת אותם יש לי אתר עם מלאך אולי תוכלי לפנח את ההוראות הרשומות באתר http://www.jpfun.com/patterns/04angels/sweetangel.shtml תודה

הניה שלום, אני סורגת עם חוטי ריקמה

דקים נקראים לויתן...לגבי התרשים הבנות הפורום אולי יעזרו יותר ממני, אני אנסה...ביי

סבתושא

New member
כל הכבוד ביצוע 10 אולי אנסה

נהניתי לראות את עבודותייך המקסימות. פעם ידעתי לסרוג ועשיתי מפות מפיות וצעיפים משולשים שכעת בנותי הוציאו מהארון ,עשית לי חישק לנסות שוב לסרוג במסרגה אחת כל טוב ואנא המשיכי להפתיענו! סנתושא מנהריה

סבתושא היקרה, תודה על המחמאות,

את בטוח יודעת גם עכשיו לסרוג (הידע לא נעלם...גם אני חזרתי לא מזמן לסרוג,זה כמו לרכב על אופניים זה תמיד קיים לא שוכחים חה חה חה). יש בפורום דוגמאות קלות ומורכבות לבחירתך, הסריגה עושה המון שמייח בלב. אז קדימה לעבודה ותשתפי אותנו ביצירותייך!!! בהצלחה ושבוע מלא דבש.

iris3111

New member
חתולת זבל מקורית שבית את ליבי על

הבוקר איזה יופי של פרפרים........ כל הכבוד לך

למעלה