פרפר שכמותך

*יערית

New member
פרפר שכמותך../images/Emo24.gif

וואו ..למה לא הודעת לי שחזרת? סתם ריפרפתי בדפי הפורום שלי וניתקלתי בהודעה שלך
אחותי את גדולה!!!!!!!!התאהבת ביווני שרמנטי ואיכותי?
מזכירה לי את הימים לאחר הצבא..נסעתי שנה לטייל בעולם, לא פחות ולא יותר התאהבתי בהולנדי..ואוו אהבה גדולה במשך 6 שנים, כן כן גם אחרי הנשואים שלי לא שכחתי אותו.... קחי את ההתאהבות הזו בקלות..כמו שאומרים..תהני ממנה ואל תתני לזה לעלות לך לראש יותר מידיי..כי זה שונה מגברים ישראלים! בדוק !חתום! אנחנו נוסעים לאילת עם הילדים והחבר ...מחפשת עבודה וחושבת עליך .. את בין הראשונים שהודיע להם על כך ואם תהיי מוכנה עדיין אז נשמח לקבל אותך בחזרה! שמחה שחזרת..תקרעי את העולם

רותם טל

New member
אני לא מכירה אותך אבל

סתם בא לי להגיד, שתעשי חיים,ותהני באילת. אחלה של עיר

*יערית

New member
את לא צריכה להכיר אותי

בכדי להיות מקסימה!!!!!!!!!!! ולגבי אילת....בהחלט צודקת..מקווה שהילדים לא יוציאו אותנו משלוותינו
תודה מתוקית

ש ק ד ב ת

New member
יקירתי../images/Emo68.gif

את יודעת שלעת עתה,מערכת המסרים לא פועלת כראוי-משמע קיבלתי את המסר שאני שלחתי לך לפני חודש,רק בימים האחרונים. אני חושבת שאני אצטרך לטפל במערכת המסרים-בדרכים שלי-ראו הוזהרתם! מזל שיש לנו את פרפרוש,כדי לראות את השם שלך מתנוסס פה, מאחלת לך שתהנו,תבלו,תתפרקו ותחזרי אלינו כמו שאת-לא רוצה שינויים. ואני רואה שערכנו שינוי בחתימתנו,אחלה של חתימה.
שקד

*יערית

New member
תודה..ממש מסמיקה../images/Emo99.gif

קבלת פנים מרעננת בואי נאמר
פרפרוש היא בחורה מיוחדת..והיתה לנו הזכות להכיר אותה. לגבי החתימה המחודשת שלי....יקירתי את חושבת שרק אתם מתבגרים?
לא ולא..אני רק לאחר הגרושים שלי התחלתי להתבגר..וזה תהליך שתופס עוצמה
תודה ילדה יפה...

פ ר פ ר 18

New member
איזה אהבה יש פה../images/Emo13.gif

תודה רבה יערית,תהני לך באילת תעשי כיף... את באמת צריכה קצת חופש,אני פה מתי שתרצי. דרך אגב יש לשם שינוי קצת שקט בבית ונרגע המצב (עד לפעם הבאה)
ולגבי ההוא מיוון הוא התקשר אליי אתמול
תמסרי
ו
לילדים אוהבת אותכם

פ ר פ ר 18

New member
אה שכחתי להגיד לך ש...

אני מצווה עלייך להתחיל לחייך
(רואים שאני מתכוננת לצבא
)

למעלה