פרפר|
פינתי היפה.

Fallen Leaves

New member
פרפר|../images/Emo210.gifפינתי היפה.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
ואולייייייי

-שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): ואולי-אביגילי רוז - אלבום השבוע: אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע: אין=[ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי אני חולמת בהקיץ" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חברה שלי:"ילדה? את יכולה לזוז לפה או לפה או לפה?" חברה נוספת:"ילדה? את יכולה ללכת הביתה?"
- דבר שהשגתם השבוע: אממ כלום>< - מאכל השבוע: גלידה של מקדונלס!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלים. סוגשל... - משהו שהרס את השבוע: שיעמום. שלא ראיתי חברים כבר מליין זמן -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? כלום
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה חברים סוףסוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים סתם: - תמונה:

animal bar

New member
פינתך היפה. ../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות. - שיר השבוע (כללי): Eleanor Rigby- The Beatles. - אלבום השבוע: כמובן שהראשון של שלומי שבן.
- האדם שעשה לכם את השבוע: 3/4 שייגעצ ומאור כהן. P: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עדי ילדת כאפות.
- דבר שהשגתם השבוע: הופעה. D: - מאכל השבוע: פירה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה!
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת.
- מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הלכתי להופעה.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כלום. P: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של יזהר בשבת.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פיטר, אני מקווה שהוא יבוא להופעה של יזהר.
סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifסופ"ש מדהייייימ.

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): Justin Timberlake - Summer Love אביגיל רוז - מלחמה יומיומית paramore-when_it_rains המרפסות-אשת המחר
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: מממ..לאדעת.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "And i don't want the world to see me 'cause i don't think that they'll understand. when everythings made to be broken, i just want you to know who i am..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני מתגעגע אלייך נסיכה שלי"
- דבר שהשגתם השבוע: חבר?...
- מאכל השבוע: טוסט
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול היה יומולדת לחברה הכי טובה שלי ולקחתי אותה ליומ ספא והיה הכי מושלם בארץ!
- משהו שהרס את השבוע: בלבול...
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? בחמישי עבדתי, אתמול הייתי בבוקר בספא ובלילה היינו במרתף [פאב] ליומולדת של אפי ואח"כ רועיקי בא לישון אצלי והיומ בבוקר עבדתי ואח"כ ישנתי כמו סוס
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מסאז' זה דבר מדהימ.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ..חמישי. סיטיהולללל. ולסופ"ש, שאולי ימשיך את הסופ"שים האחרונים שלי, שהיו כלכך טובים.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאתרגל.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממממממממפ...
סתם:
- תמונה:אני יורה במוכרת של חנות חיות

AvtipuS

New member
איזו פתיחת שבוע ../images/Emo13.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום אקוסטי. - שיר השבוע (כללי):קשה לבחור שיר אחד...בעיקרון שמעתי הרבה מאוד נירוונה ומטרופולין. - אלבום השבוע: Nirvana-In utero - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: 2 נכשלים ב 2 מתכונות במתמטיקה. [היום בבוקר היה לי "תיקון מתכונת" והרווחתי ציון מגן גבוה
] - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: המתכונות. -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? רוב הזמן למדתי לבגרות במתמטיקה [מחר] - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מחר אני מסיים עם מתמטיקה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של היהודים בבית קשה ביום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיו מספיק אנשים בהסעה מפה לבית קשת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אדם,להקה-היהודים. סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
אכן.

יובל,שיקו ואספיס ביצעו אותו בשירותרום 2006. [אבי לא היה ואספיס היה עם תוף מרים
]

nobody99

New member
האאאאלו

שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):אין כל כך משו מיוחד..יש המון - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:המון :)אבל מישי במיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:תאוריה! אחרי שיעור 30 ומשו של נהיגה החלטתי סוף סוף לגשת - מאכל השבוע:חביתה מלאה בטוב - משהו שעשה לכם את השבוע:תאוריה - משהו שהרס את השבוע:עוד לא ואני מקווה שגם כלום לא יהרוס -מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?בית ריק של חבר והופעה בסיטי הול - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אפילו אני יכול לעבור תאוריה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לחזרה מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מזג אוויר נחמד יותר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: כתבה שעשו על הלהקה שלי לפני חודש ככה לא זוכר אם העלתי את זה כבר לפה או לא אבל מה זה משנה

a d i 8

New member
באיחור קטן../images/Emo9.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):Where Did You Sleep Last Night-Nirvana
- אלבום השבוע:MTV _ Unplugged In New York-Nirvana
- האדם שעשה לכם את השבוע:קורט קוביין זה נחשב?...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"I'm not like them But I can pretend"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אשרררררררררררררררררר!%@#^#&#$%&$%@&%"
- דבר שהשגתם השבוע:בגדים
- מאכל השבוע:אוכל של בית
- משהו שעשה לכם את השבוע:הספייל נירוונה...ובמיוחדדד ההופעת אנפלגד המצמררת והמדהימה כאחת
- משהו שהרס את השבוע:אתמול.
-מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?הופעה של המג'יקל טור
...היה מעולה!!!...וזה שהקפצנו מישו לא צפוי הביתה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תוציאו הכל...זה לא טוב לשמור בבטן... השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שנבחר כבר מחזה...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין משו ספציפי...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא
סתם:
- תמונה:

למעלה