פרצה בתיאוריית "ג'ייקוב הקפיץ את הלוסטיז בזמן

carmelo

New member
פרצה בתיאוריית "ג'ייקוב הקפיץ את הלוסטיז בזמן

למה גם ברנרד ורוז הוחזרו? הם לא היו מועמדים והיה להם טוב בשנות השבעים הרגועות יחסית. בבקשה אל תגידו לי "כדי שיוציאו את דזמונד מהבאר", כי לוק חטף אותו מהם שנייה אח"כ... אני עדיין רואה בהפעלת פצצת המימן, כהסבר הטוב ביותר להחזרת ניצולי אושיאניק משנות השבעים בחזרה להווה, וליצירת מציאות-לוואי שבה האי הוטבע, וכל מי שהיה עליו בין 74 להווה מת. לכן מרגע שדמות מסוימת מתה במציאות הראשית, הנשמה שלה מתגלגלת למציאות-לוואי, שבה לתודעה ולזכרונות יש את היכולת לעצב חלקים מהגלגול מחדש, בשביל תיקון.

JohnLocke

New member
אם הפיצוץ גרם להקפצה,

אז מדובר בעניין גאוגרפי - כל הלוסטיז היו ליד הפצצה בזמן הפיצוץ. אבל ברגע שראינו את רוז וברנרד זה נשלל לחלוטין, כי הם היו רחוקים מאוד מהפצצה ב77, פייר צ'אנג ורדזינסקי היו הרבה יותר קרובים והם לא קפצו ל2007. לכן אפשר להגיד בבירור שגורם כמו ג'ייקוב או "האי" הוא זה שאחראי לקפיצת הלוסטיז בזמן פיצוץ הפצצה.

carmelo

New member
מי דיבר על מיקום גיאוגרפי?

כל מי שלא היה שייך לסבנטיז מלכתחילה, הוקפץ להווה כדי לפתור את הפרדוקס שנוצר עם הפעלת הפצצה. למה שג'ייקוב או האי, יחזירו גם את רוז וברנרד?

JohnLocke

New member
איזה פרדוקס?

כל הלוסטיז קפצו בזמן אחרי הזזת הגלגל של בן. לא היה איזה קריטריון הגיוני או מדעי - האחרים לא עברו איזה טקס שמנע מהם לקפוץ בזמן. כלומר, יש גורם שאחראי לזה, שבחר באנשים המסויימים האלו כדי לקפוץ בזמן. אותו גורם החליט להקפיץ חזרה את אותם האנשים, שנשארו חיים אחרי כל הקפיצות האלו בזמן, להחזיר אותם מ1977, עשירית שנייה לאחר פיצוץ פצצת המימן, ל2007 בדיוק אחרי מות ג'ייקוב. רוז וברנרד היו יכולים בקלות להישאר ב1977 ולא היה נגרם שום פרדוקס.

carmelo

New member
we're gonna have to watch this again

אולי רק הלוסטיז שהיו על החוף בזמן הזזת הגלגל, החלו לחוות קפיצות בזמן. האחרים היו עדיין במקדש, או שאני כבר מבלבל עם סוף עונה 3? הפרדוקס שאני מדבר עליו הוא שפצצת המימן הופעלה וגרמה לשקיעת האי...

tamarhp

New member
אבל הפצצה לא גרמה לשקיעת האי.

זו תיאוריה אישית שלך שכבר ניסינו להסביר לך למה היא לא נכונה.

JohnLocke

New member
אין קשר גאוגרפי

לוק עומד ליד ריצ'רד ועשרות אחרים, אבל כשהגלגל הסתובב לוק נעלם ועבר לזמן אחר לבדו, כל האחרים נשארו ב2004, והם לא היו במקדש. היה גורם מכוון.

למעלה