פרצופה המכוער של....

מיטללל

New member
פרצופה המכוער של....

מהי התכונה המרתיעה/הפוסלת ביותר עבורכם אצל בן זוג פוטנציאלי? ולמה?
קמצנות
נקמנות
חוסר בטחון עצמי
מראה חיצוני רע
אדישות
שחצנות
גזענות
מצב כלכלי רע
אנוכיות

pain is MY love

New member
אני רעה...

אבל הואו לא נהיה יפי נפש... מי שיש לו מראה חיצוני רע (ואני לא מדברת על מי שלא נראה כמו דודי בלסר אלא על מי שבאמת נראה רע...) לא תהיה לי משיכה ראשונית אליו ובלי משיכה אין על מה לדבר בכלל...

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif צודקת..

מראה חיצוני רע זה הדבר הראשון שהייתי פוסלת... כי בלי משיכה באמת אין על מה לדבר... אבל המממ ת'אמת.. אני חושבת שעל כל התכונות האלה הייתי פוסלת בן זוג פוטנציאלי.. חוץ מחוסר ביטחון עצמי ומצב כלכלי רע... אני אוהבת ביישנים... ולמי אכפת מה המצב הכלכלי שלו?? אבל בן אדם שחצן, אדיש, גזעני, קמצן.... וכו' וכו'... אין מצב שבעולם...

חדשה פה ../images/Emo9.gif

התכונה המרתיעה ביותר היא אנוכיות ושחצנות לדעתי. אלו תכונות שמשגעות אותי, מגעילות ומרחיקות נורא.

pain is MY love

New member
שלום שלום!

אני כמעט בטוחה שאין לך מושג מי אני...אבל ברוכה הבאה בכל מקרה

המממ

נראה לי שמראה חיצוני רע לא יעבור אצלי... מי שמעוכרת שתלך למכוער.. סתם סתם אני צוחק... אבל אני לא ימשך.. הממ ובמקומות השני והשלישי הייתי שם את קמצנות ואנוכיות... למרות שאם נגיד שרק המראה החיצוני היה הבעיה שלה ובכל שאר התחומים היא הייתה א + + והיא לא הייתה מכוערת אלא בחורה ממוצעת אז נראה לי שסבבה..

כמעט25

New member
לדעתי

קמצנות! אנוכיות ושחצנות! על שלושת אלה אני לא אוותר לעולם!!

אני אוסיף תחום ברשותך:

טיפשות/אהבליות/טימטום. לא יעזור כמה יפה תהיה הבחורה, כמה סקסית או בשביל הקטע, עשירה.. אם היא תבוא אלי ביציאה שהסרט הכי טוב שהיה אי פעם זה אמריקן פאי 2!!!!!! (בכוונה דגש על הסימני קריאה) אני קצת אתרחק.

Cobe Anan

New member
אתה צודק לגמרי.

באמת, הראשון היה כל-כך הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!!!!!!

אצלי זה כמה דברים ../images/Emo128.gif

טיפשות בטחון עצמי בקנטים קמצנות בחור שהוא לא הגייני (יאק) ובטח יש עוד כמה דברים שלא עולים לי כרגע... עם השנים נעשיתי ממש בררנית!!! יאללה, שיהיה לכולם יום מקסים מו"ש

Cobe Anan

New member
קודם כל, מי שלא דקלה- לא.

מעבר לזה, (אם הייתי רווק בודד), לא הייתי מתפשר לעולם על משיכה פיזית, על זרימת שיחה, על לב טוב ורחב, ועל אינטיליגנציה, וכמובן שפוסטמות/ פרחות/ פקצות לא באות בחשבון. זהו.

Beyond Time

New member
תורי...

מראה\משיכה פיזית - עניין בסיסי מבחינתי, אין סיכוי שזה יעבוד בלי - כמו כן לא הייתי מתפשר על אינטילגנציה, בדיוק באותה מידה אם לא יותר... אח"כ, לאו דווקא לפי סדר מסויים, תכונות מרתיעות מבחינתי הן שחצנות, גזענות, קמצנות, אנוכויות...

זכוכיות

New member
בעיקר אינטיליגנציה...

ודווקא זה לא מופיע ברשימה שלך. מתוך הרשימה- שחצנות. לא מסוגלת. ואדישות גם לא, אני צריכה הרבה מאוד תשומת לב.

niromy

New member
אני אהיה שיטחית ואגיד ש

מראה חיצוני רע כי ברגע שאני לא נמשכת אליו אין מה לדבר הלאה.. בעיני אי אפשר להיות עם מישהו שאתה לא נמשך אליו. אבל נגיד ויש לו אופי מדהים וזה גורם לי להמשך אליו למרות המראה אז הייתי אומרת שאנוכיות כי יחסים בין בני זוג זה הרבה התפשרויות וברגע שאתה אנוכי זה מוביל למריבות ובעיות :/

למעלה