פרצו לאתר הליכוד

StrengthHonor

New member
אחחח

סייבר טרוריזם פחח... אני זוכר שכהניסטים פלשו לאיזה אתר רשמי של הרשות הפלסטינית וזה דווח בוואלה.... פעם היינו מפצחים אתרים של ערבים כמו אגוזים , (נ.ב יש לביבי מזל שהוא תיקן את פרצת התרומות....)

הMפצח

New member
לפני כמה חודשים פרצו...

מוסלמים לאתר של האגודה למלחמה בסרטן (שמרתי למזכרת את הדף ואת המוסיקה האיסלמית המזעזעת ששמו שם )

StrengthHonor

New member
נראה לך הם יודעים למה הם פורצים?

כאילו שהם יודעים עברית או צריכים ללמוד עברית... חוץ מזה כשאתה קראקר(מפצח בעברית :\) בלק האט ונוב כל אתר שיש בו פרצות שאתה יודע לנצל אתה לא תתאפק, לפחות זה מה שסיפרו לי.

אז די להעליב אחרים!

יש לך הוכחות או משהוא שהוא פורץ? חוץ מסיפורים של שמאלנים מזדיינים כמובן...

StrengthHonor

New member
מה אמרתי?

סך הכל אמרתי שהאקר ערבי לא יודע עברית ואלא אם כן כתוב משהו באנגלית על האתר או שיש לו חברים פלסטינים\ערביםישראלים לא יהיה לו מושג על התוכן ( מה גם שגוגל ואלטה ויסטה לא מתרגמים מ\ל עברית)

את זה

"חוץ מזה כשאתה קראקר(מפצח בעברית :\) בלק האט ונוב כל אתר שיש בו פרצות שאתה יודע לנצל אתה לא תתאפק, לפחות זה מה שסיפרו לי."

חחח למה נראה לך?

זה היה בצחוק אבל בכל מקרה למה אין אלפי אתרים אנטישמים\ פרו פלסטנאים (אנטישמים במילה אחרת).. יש ועוד איך ויש בטח אתר של הרשות הפלסטינית וכאלה ראשיים..

StrengthHonor

New member
יש הרבה

לצערינו יש מלא מוסלמים באירופה שנהנים מהתנאים הסוציאליים שמה וזה כולל אינטרנט , וכמובן הרדיקלים השימושיים שלהם בשמאל.

למעלה