פרצו לנו הביתה

פרצו לנו הביתה ../images/Emo7.gif

איזה סיום מגעיל לשבת מקסימה. נסענו לצפון לסוף שבוע ארוך , מיום חמישי. חזרנו לנו היום טובים ושמחי לב וכשנכנסו הביתה חשכו עינינו , מישהו ביקר אותנו וזו לא היתה זהבה משלושת הדובים. גנבו לנו את מצלמת הוידאו את התכשיטים שלי (כולל טבעת נישואין
) ו... את הסיגריות שלי (
פיכסה) אנחנו מנחמים את עצמנו שכל עוד זה נגמר ברכוש אז יצאנו בזול אבל בכל זאת הידיעה שמישהו נכנס אלינו הביתה וחיטט ולקח , אוף בא לי לבכות

odeia

New member
רונית, התחושה של חדירה לפרטיות

היא נוראית, אבל את רואה את זה נכון - זה רק רכוש ואתם לא נפגעתם. מאוד מקווה שנהנתם כאן אצלנו בצפון ושלא נתקעת בפקקים הארוכים שהשתרכו אני

תפוח עץ

New member
אוי וואי ... איזו הרגשה.

איך הילדים הגיבו (או שהם קטנים מידי להבין). מה אומרים להם ?

רותי ע

New member
אוי ../images/Emo10.gif מקווה שהיה ביטוח..

כי אז תקבלו הכל בחזרה חדש.. (טו אולי לא הסיגריות אבל זה אולי הזמן להתחיל גמילה). התחושה של החדירה לפרטיות היא הגרועה מכל. אבל מזל שאתם לא הייתם בבית ושזה רק רכוש.. לפחות השבת היתה מקסימה..

אוייש רונית../images/Emo24.gif ודווקא מזל

שלא הייתם בבית.. לחברים שלנו פרצו..סיממו אותם ואת הילדים.. וכשהם התעוררו זה היה ממש מפחיד.. לדעת שמישהו פגע בהם כך! את רואה את הדברים נכון..זה רק רכוש! נשיקות ללורי וליאם..שלחתי לך מייל!

אויייייייי ../images/Emo10.gif התחושה וודאי איומה ../images/Emo5.gif

אני שמחה שנהניתם בסופ"ש לפחות. ועכשיו אם הא לך לבכות אז תבכי. זה ישחרר קצת את הרגשת הפיכסה שבפנים! מצטערת, שירלי.

אוי אוי רוניתי!

אני כל כך מזדהה. רק לפני חודש פרצו אלינו ואני נזכרת איך הרגשתי מחוללת, קצת כאילו אנסו את הבית, ואני יודעת שזה מה שעובר עלייך עכשיו ומחבקת אותך חזק חזק
תהיי חזקה, וגם אם הלילות הקרובים יהיו מפחידים, כי כל הזמן תדמייני קולות- תשתדלי להוציא לך את זה מהראש, ולחשוב חיובי. מחזקת אותך מפה. טלי.

ממש מרגיז אבל תשמחי שלא הייתם

בבית. פרצו להורים שלי כשאנחנו היינו שם. נכנסו לחדרים פנימה (בלילה כשיישנו). אני מנש מבועתת כשאני נזכרת איך לקחו לנו דברים מתוך החדר בפנים, ואולי הסתובבו בחדר שהבנות שלי ישנו בו... ממש נורא כשחודרים לך לפרטיות, למבצר שלך.

זו באמת תחושה קשה

מצטערת לשמוע ומקווה שתתגברו מהר על הטראומה הזאת. ובאמת מזל שלא הייתם בבית.. אלא נהנתם במקום אחר.

odeia

New member
רונית, עצה קטנה, אם תראי שקשה לך

להתגבר על החרדה מהפריצה, תנסי במשך כמה ימים לקחת רסקיו, זה עוזר נאוד במצבים כאלו, בטוח לשימוש ומותר לכל גיל ובכל מצב. רצוי לתת לכולם במשפחה. אני

_גלית_

New member
אוי לא... ../images/Emo12.gif

כל כך מעצבן וגם מפחיד...
מקווה שתצליחו להרגע מהחוויה ושתחזרו להרגיש בטוחים בבית שלכם!

אוי אוי אוי - הרגשה נוראה../images/Emo24.gif

העיקר שהכל רכוש. למרות שמאחורי כל רכוש יש רגש או משהו. תתנחמי בכל שלפחות את הסיפורים והרגשות אי אפשר לקחת מהרכוש! והעיקר הבריאות. אוי - מבינה לליבך!

איתך ....../images/Emo43.gif

הידיעה ש"כל עוד זה נגמר ברכוש" מגיעה ל"שכל" אבל...מה עם הרגש ?? פשוט קשה ! אני איתך ומחזק לך את היד. דעי לך שרופא הרגש (קוראים לו ...זמן) יעשה את שלו. אני מאד מקווה שהגשתם תלונה במשטרה. אני יודע שהתועלת די נמוכה אבל מי יודע, אולי דווקא במקרה שלכם ייתפסו את המנייאק. אני חייב הערה זדונית אחת...אולי ...בשלב זה..נפסיק לעשן???? הרבה בריאות אמנון מרגלית

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

אני רק יכולה לשער את ההרגשה האיומה... שתדעו ימים יפים מאלו (כמו השבת שהיתה).

תודה לכולם/ן על התגובות ועל

העידודים. למזלנו יש ביטוח והרוב מכוסה . מהמשטרה הואילו לבוא היום ובבדיקה לגילוי טביעות אצבעות התברר שהוא עבד עם כפפות והשוטר סיפר לנו שהיו הרבה פריצות בשכונה במהלך השבת (אפילו לבית הכנסת) שיהיה לכולנו שבוע טוב

למעלה