פרצו לנו! מחפש כלב!

פרצו לנו! מחפש כלב!

אצל דוד שלי יש אמה מאוד גדולה מגודרת עם רשת וכו אבל זה לא מנע מגנבים להיכנס ולגנוב לו הרבה ציוד חקלאי וגם שזיפים והרבה מאוד! ...מגדל כבר 6 שנים עיצים וכו! באמת כאב לי הלב עליו! רציתי לתת לו את הכלב שלי אבל מי ישמור לי על התרנגולות?? בכל מקרה מחפש כלב שיהיה חזק ואגרסיבי! יש ניסיון בגידול כלבים! ואוכל ומים ומלונה הכול עלי! עדיפות גבוה לכלבים מסוגים שיש להם חוש שמירה מאוד גבוה! לא נמוך!!! כגון : רועה גרמני ודוברמן ורועה אסייאתי אגב הכלב לא יהיה במגע עם בני אדם אחרים חוץ ממני ומדוד שלי והמשפחה שלו! אגב אם מישהו פה לא מסכים עם הדיעה שלו מוזמן להגיב ! מקבל הערות וההארות בכיף! פניתי לכלביות אבל כלבים אגסיבים אמרו לי שמרדימים (לפי מה שאני יודע ואמרו לי בפורומים פה ושם)

Sweet Fantasy

New member
אף כלב לא אמור להיות כלב שמירה

רק שתדע שלפי החוק, כלב שתוקף בנאדם (גם גנב) מוכנס להסגר והבעלים צפויים לקנס. יש כלבים שניתם לאמן אותם לשמור בלי לפגוע בבנאדם, רק להפחיד. אבל לאף כלב לא מגיע יחס של כלב שמירה בלבד - כמו רוב הכלבים האלה ,להיות קשור בגינה כל היום, לראות רק אנשים מסויימים ולהיות מבודד מהעולם, כלב כזה עלול לתקוף גם אנשים שלא תרצו שהוא יתקוף, אפילו אתכם. כדי לאמן כלב לשמירה יש לפנות לוטרינר שיסביר איך ומה עושים ואיזה כלב מתאים, כמובן שהוא לא צריך להיות קשור בחוץ כל היום ולא לראות אנשים.

LeeKo

New member
בנוסף,הגנב עלול לתבוע אתכם!

גם אם יריתם בו...

AntilopA2

New member
אני לא מסכימה

שום כלב הוא לא כלב שמירה מקומו בבית עם המשפחה לא בחוץ במלונה בתפקיד של אזעקה תפקידו לא להגן עלינו, הוא לא מאבטח כלב הוא חבר,לא שומר

אה אוקי

תודה לכל התשובות .....לי יש כלב והוא לא תוקף בכלל אבל מבחינת ההפחדה הוא מפחיד בנביחות שלו! אולי בסוף אני אקח את הכלב שלי ואביא לי גור בוקסר גזעי מאצל חבר שלי

לבוקסר, בגלל הפרווה הקצרה

עדיף לא להיות כלב שמירה בחוץ אלא כלב שגדל בתוך הבית. אני מקווה שאם אתה מתכוון לאמץ את הגור אז תוכל לגדל אותו בתוך הבית. ובכל מקרה, אם אתם רוצים כלבים שישמרו על הטריטוריה אז שחררו בשטח שני כלבים. אל תקשרו אותם כי כלב קשור הוא כלב שלא טוב לו וגם, יותר חשוב מבחינתכם, קל לעבור אותו.

AntilopA2

New member
למה שהוא ישמור?

אם יבוא פורץ אני זאת שאשמור על הכלב. אם הוא יפגע בו?

Sweet Fantasy

New member
כלב ישמור עלייך גם בלי שתגידי לו

ובלי שתאמני אותו לזה (הכלבים שכן מסוגלים, לא מדברת על כלבי שעשוע, למרות שגם הם מסוגלים) כלב יכול לשמש רק להרתעה מה לעשות יש אנשים שמפחדים מכלבים במיוחד כאלה שנראים מאיימים, תראי מה כתבתי ותביני שאני לא מסכימה עם זה שכלב צריך להיות קשור בחוץ למשל כדי לשמור על הבית, אבל כן הוא יכול לשמור אם זה משהו שהוא עושה בין היתר ולא מביאים אותו רק לשם כך. יש המון כלבים שזה התפקיד שלהם, בכוחות הביטחון למשל. שהם גם חלק מהמשפחה אבל גם כלבים עובדים, לא חסר.

טוב חברה השגתי אחד

חבר של דוד שלי כששמע מה קרה הביא לנו כלב זאב גרמני בן 8 חודשים חבל על הזמן! הוא רצה למסור אותו כיוון שהביא כלב חדש גזעי עם תעודות וכו עלו לו כ 3500 ש"ח לא זוכר מה הגזע אבל מאוד גדול!!! (לא דני ענק) בכל מקרה הכלב עכשיו קשור בימים הקרובים ומאוד התקשר לדוד שלי! אתם לא תאמינו! יהיה טוב בעזרת השם!

AntilopA2

New member
איכס../images/Emo4.gif

הוא מסר את הכלב כי הוא הביא חדש 'יותר טוב'? מה זה טלויזיה? בבקשה להכניס אותו הביתה, חצר זה בטח לא מקום לגור. ובטח שלא קשור בשום פנים!

רוצים להמר כמה זמן הכלב החדש ישאר אצל בעליו?

אני מהמרת שלא יותר משנה. אחרי זה גם הוא יעבור למשפחה אחרת (במקרה הטוב) או יהפוך לכלב שמירה (במקרה הרע).

rockarin

New member
למה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

חוץ מזה, אני מאוד מקווה שהבעלים של הכלב מעניק לו אהבה ומפנק אותו. תדאג לזה, אם הוא לא מבצע זאת, זה נורא חשוב.

תשמעו כולם! כולם!!

מה זה התגובות האלה תגידו לי?? מה יש לכם? אתם חושבים שזרקנו אותו סתם ככה?? הוא קשור ברצועה מעל ל 3 מטר ויש לו איך להסתובב בחצר! אהבה הוא מקבל! היום ירדתי לראות אותו ומצאתי את דוד שלי משחק אתיו! והוא ממש נהנה! יש לו כמה תרנגולות לידו שהוא תמיד משחק איתן וכיף לו! אגב טיולים הוא גם מקבל! קנינו לו גם אוכל מסוג מצוין מלונה חדשה וצעצועים שלא יהיו לו משעמם! הוא בן 8 חודשים אני הייתי אומר בן שנה לפחות! גודל עצום מאוד ...זאב גרמני מעורב הוא לא רצה למסור את הכלב הזה בגלל שהוא מאוד נקשר אליו אבל אח שלו מסר אותו בעקבות מה ששמע שקרה לנו והוא הביא את הכלב החדש אגב הוא ביקר אותו היום גם כן כדי לראות את שלומו! והיום הכרתי אותו לכלב שלי שיהיו לו עוד חברה ............................. אני מאמין שהכלב ישאר אצל דוד שלי עד סוף חייו! כי דוד שלי ממש נקשר אליו וכבר התקשר לוויטרנר כדי לבדוק מה מצבו של הכלב -חיסונים ואם הוא חולה וכו וגם כן הלך וקנה לו כול מיני תרסיסים נגד פרעושים וכו............................... אגב אני גם מבקר את הכלב בבוקר ובשעות הצהרים -ערב הכלב מאוד מפונק! והגודל שלו לפי דעתי מספיק כדי להרתיע את הפורצים

AntilopA2

New member
זה לא משנה האורך

לא קושרים כלב. פשוט לא קושרים בשום פנים. וחצר זה בטח לא מקום לגור. וזה ממש לא חשוב כמה הוא "דואג ואוהב" את הכלב, הוא מסר אותו בשביל כלב אחר 'טוב יותר' וזה מגעיל.

3 מטר של רצועה זה עדיין להיות קשור

ותנאים של קשירה הם לא תנאים ראויים לכלב. הידעת שבחלק ממדינות אירופה זו עברה פלילית להחזיק כלב קשור בחצר? אגב, כמו שכבר כתבתי לך, אין שום בעייה לעבור כלב קשור, אפילו אם יש לו 10 מטר של רצועה. תוך 5 דקות עוברים כל כלב קשור, וזה כולל כל כלב שהוא. אם אתם רוצים לתת לו תנאים ראויים וגם לאפשר לכם שקט וביטחון אז שחררו את הכלב בחצר סגורה יחד עם כלב נוסף!

הכלב קשור כי

הכלב קשור כדי שלאט לאט יתרגל לסביבה החדשה! הוא לא ישאר קשור כל חייו! תבינו את זה!! הכלב ישוחרר בימים הקרובים ואז ישאר משוחרר על חייו בדונם וחצי מגודר! אגב כל כלבי ישראל כמעט קשורים בחצרות! לא מאמינים לי? כנסו ליד 2 ותראו תמונות של כלבים שקשורים! בכלביות יותר טוב??? בכלוב מטר על מטר עם עוד 200 כלב!

אני שמחה לשמוע שהוא ישוחרר

ואני מאמינה לך שאתם רוצים את הכי טוב לכלב. אני מקווה שהוא ימשיך לקבל יחס, משחק, סירוק וטיפול נגד פרעושים גם בהמשך חייו
.

Sweet Fantasy

New member
מה אתה משווה את הכלבים ביד 2

ואת הכלבים בכלביות לכלבים בבתים, שאמורים לספק להם תנאים נורמליים זה שרואים כלב קשור לא אומר שזה טוב, וזה שיש כלבים בכלבייות זה כי המצב בארץ רע, לא כי מישהו רוצה אותם שם. אם יש אפשרות לספק תנאים טובים יותר למה לא? וממש לא כל כלבי ישראל קשורים, זה אחוז מסויים ולא בטוח שהרוב, וצריכים לשנות את זה.

למעלה