פרקט בהתקנה עצמית?

Be Izi

New member
פרקט בהתקנה עצמית?

אני שמעתי שיש פרקטים שניתן לקנות ביחידות ולהתקין לבד ובעלות נמוכה למטר ולא בעשרות השקלים שעולים הפרקטים הרגילים. מכיוון שמדובר בדירה בשכירות אני צריך פרקט שיעבור איתי מדירה לדירה.

uvls

New member
פרקט פרקטי

פרקט זול תוכל למצוא, למשל, ברחוב העלייה בתל אביב, לא רחוק מהמפגש שלו עם אלנבי. ראיתי שם בשבוע שעבר פרקט למינציה בעשרים (!) שקל למטר. ההתקנה היא בשיטת זכר-נקבה, פשוט מאוד אם יש לך ידיים פחות או יותר טובות, ואין צורך בדבקים. בהתאם, גם הפירוק הוא פשוט מאוד. לגבי העברה בין דירות...נשמע לי קצת בעייתי, שהרי מידות החדר ישתנו והפרקט כבר לא יתאים. כמו כן, פרקט למינציה הוא מוצר עם חיים קצרים יחסית (בייחוד במחיר הזה), ואני לא בטוח עד כמה הוא ישרוד פירוק. תתחיל בהתקנה, תחשוב על הפירוק לפני הדירה הבאה. לילה טוב

melodynoa

New member
איך מנסרים דבר כזה?

הרי זה לא יתאים בדיוק בדיוק. מן הסתם הוא יצטרך להקטין פה ושם.

uvls

New member
התקנת פרקט

פרקט מגיע באריחים רבועים, בלייסטים מאורכים או בלוחות. פרקט למיניציה מהסוג שהזכרתי, ההוא ב-20 ש"ח למטר, מגיע בלוחות בגודל של בערך 80X120, ככה לפי העין והזיכרון. בזמן ההנחה יש לנסר, בעזרת ג'קסו סטנדרטי או כל מסור אחר, בהתאם לגבולות החדר את היחידות המשיקות לקירות. הניסור לא חייב להיות מושלם, שכן סרגלי העץ (קנטים) לאורך הקירות מחפים על קו החיתוך. אותם סרגלים הם גם אלו שמחזיקים את הפרקט במקום (בלחץ).

Be Izi

New member
תודה על התגובה....

ועל המידע, אני אהיה שמח אם תוכל לספר לי באיזו חנות יש את הפרקט ב 20 שקל, אם אתה לא רוצה לעשות פרסומת מעל דפי הפורום גם מסר אישי יהיה בסדר.

uvls

New member
ברחוב העליה

בתל אביב, כמו שכתבתי, לא רחוק מנקודת המפגש שלו עם אלנבי (העליה ממשיך את אלנבי בדרום). יש שם כמה חנויות לשטיחים ופרקטים במחירים נמוכים, אבל אינני זוכר את הכתובת המדוייקת. בכל מקרה, תסתובב שם קצת ותרחרח, ככה גם תבין טוב יותר איפה אתה עומד. אגב, את החנויות תזהה בנקל לפי תצוגת גלילי הלבד והפרקט על המדרכה. טיול נעים.

למעלה