פרקט - כן או לא?

maiikel

New member
פרקט - כן או לא?

שאלתי היא בנושא פרקטים. ( לא טבעי אלא למינציה) אני מעוניינת בדירתי לעשות פרקט למינציה על שטח של כ-60 מ"ר ( סלון +מטבח +2 חדי שינה) והשאלה היא למעשה: איך בוחרים? מבירור ראשוני שערכתי, הסקתי שיש כמה סוגים ( 8 ,7 ,6 מ"מ ) ושיש לשים לב לרמת השחיקה ( AC -3 /4) האם זה ממש משנה גובה ורמת השחיקה של הפרקט כשרוצים לעשות בבית? בכל זאת זה לא מיועד למשרד... ( וההבדלים במחירים די משמעותיים) וזה לא נגמר במחיר הפרקט, הרי יש גם התקנה... אודה על תשובה בהקדם ואשמח על המלצה היכן לרכוש. תודה מראש, ויום נעים.

babliki8

New member
קבלי את המומחים ....

www.parketim.yoclub.co.il עשו לי עבודה מעולה בקשי את אורן המתקין שלהם בהצלחה.

maiikel

New member
תודה על התשובה...

הבנתי שהם מומחים בהתקנה ( לפי שם המתקין..) איך הם במחירים? גם מומחים? תוכל אולי לתת לי גם קצת טיפים על מה לבחור?? אני מבינה שאתה לא איש מקצוע אלא מישהו פרטי, נכון??

sivanandronen

New member
הם מה זה מומחים

34342&msgid=34445585 target=_blank>2&msgid=34770710 target=_blank>1 342&msgid=34445585 target=_blank>2 3 פשוט לעסק הזה יש הרבה שמות, אבל רק מספר טלפון אחד... סיון

אלי271

New member
פרקט למינציה

איכות הלמינציה נקבע בעיקר ע"פ היכולת של החומר להתמודד עם מים, מבחינה טקסטורלית יש למינציה בסוג שלא נראות בכלל כמו סינטטי, לי יש אחד כזה בבית. חברה שאני מאוד ממליץ עליה פרקט חן שיושבת ברשפון תפנו לאייל. איכות השרות האדיבות והמיקצועיות שלהם זה לא משהו שמוכר בנוף הישראלי. בהצלחה טל של אייל 054-4867766

maiikel

New member
חן חן.

תודה על הטיפ. נשמע אחלה, אני ארים טלפון.

למעלה