פרקט? קורות עץ? למיניציה??

פרקט? קורות עץ? למיניציה??

שלום לכולם אני משפצת את מעוני הדל בתקציב אפסי. הייתי שמחה לשים פרקט אבל זה יקר לי. מחפשת מידע (כולל מחירים) על חיקוי פרקט (למיניציה) קורות עץ ועוד אופציות שאולי אני לא מכירה. תודה מראש חגית

pizy

New member
שיפוצון

אני דוגלת בדעה ש'דמוי' תמיד יראה כדמוי. אם את לא יכולה להשתמש בדבר האמיתי (שווה לעשות בדיקה מקיפה, יש מגוון רחב של מחירים) תמצאי משהו אחר. אפשאות אחרת (וזולה יותר) - התקנת רלפה מעץ גלריה. ניתן לעשות את זה לבד (נדרש כישרון מינימלי כמובן...), המראה המתקבל הוא גס יותר מפרקט ממש אבל יכול להיות שזה מתאים לך. שווה להתענין בחנויות ולראות איך זה נראה. לפרקט יש חסרונות מבחינת תחזוקה (לעומת גרניט פורצלן בהדבקה - למשל)גו שיקול לטעמי. בהצלחה.

האם זה מה שנקרא

"קורות עץ"??
האם אפשר לראות את זה בחנויות של שטיחים ופרקטים? אשמח לשמוע עוד.

SyphonFi

New member
למינציה או פורניר?

אנחנו גם בתהליך של בחירת פרקט למספר חדרים. אציין שיש לנו ילד בן שנתיים וחצי ולכן מודאגים קצת מעניין התחזוקה, אבל מאוד רוצים לעשות פרקט\דמוי פרקט בחדרי השינה. בכל אופן, הוצעו לנו מספר אפשרויות בלמינציה או לחלופין בפורניר. מחיר הפורניר קרוב מאוד לזה של הלמינציה, אבל אנחנו חוששים שרמת העמידות נמוכה יותר מאחר ומדובר בשכבה דקה מאוד של עץ. מצד שני, זה עדיין עץ אמיתי ולא חיקוי... כמובן שלו התקציב היה מאפשר זאת היינו הולכים על עץ מלא, אבל ברמות המחירים בהן נתקלנו נראה שזה מחוץ להישג ידינו. בהתחשב בכל האמור לעיל מה כדאי לנו לעשות? תודה מראש, עפר

למעלה