פרקט: ACE/הום-סנטר או חנות ייעודית?

ZeImHaShpits

New member
פרקט: ACE/הום-סנטר או חנות ייעודית?

אני מעוניין לבנות רצפת פרקט אצלי בחדר (כ-13 מ"ר). את ההתקנה אני מתכנן לבצע בעצמי. עשיתי סקר שוק קטן ונראה שב-ACE/הום-סנטר הפרקטים יותר זולים ממקומות אחרים, במיוחד מקומות שמיועדים למכירת רצפות פרקט (לפחות בשלושת החנויות שבדקתי ברחבי ירושלים). זה בעצם מראה על איכותם הירודה? שווה לקנות ב-ACE/הום-סנטר? במילים אחרות... מאיפה יותר כדאי לקנות את הפרקט? מחנות ייעודית או מ-ACE/הום-סנטר? ו... יש לכם אולי חנות שכזו להמליץ עליה? איזושהי רשת אולי? משהו באזור השפלה/דרום? (בדגש על מחירים טובים בהתחשב בזה שההתקנה היא עצמית...) תודה הרבה מראש לכל העונים...

מעושן

New member
כל הפעמים בהן בדקתי

לגבי פרקט לא בדקתי כי אני אוהב את הקרירות של הרצפות בקיץ. אבל בכל המקרים בעיר העתיקה בבאר שבע מצאתי יותר זול מאשר ברשתות. כך שאם הדרום מבחינתך זה גם באר שבע אתה מוזמן לבדוק, אני לא בטוח שההפרש יכסה את הנסעה מהארץ לבאר שבע

בינא

Member
קנייה ברשתות גדולות של כמות קטנה

של פרקט או כל חומר אחר, כדאית כי יש כתובת במקרה של בעיות. אם גם מצאת שהמחיר זול יותר לאותו סוג פרקט, יחסית לאחרים, מדוע לא לרכוש שם? הרי ההרכבה העצמית שלך בכל מקרה תפיל כל בעיה עליך והספקים לא יהיו אחראים על כלום, אלא אם תוכיח שקיבלת במקום פרקט מצות לפסח...אבל שיהיה עטוף וסגור בחבילה המקורית עם הניילון המקורי...

למעלה