פרקים אחרונים בעונה 9

פרקים אחרונים בעונה 9 ../images/Emo58.gif

Jump the Shark - בהתחלה נראה כמו פרק קומי אבל הסיום ממש עצוב.. William - פרק עצוב מאד ומי שראה אותו יודע למה... Release - גם פרק די עצוב אבל ממש אהבתי אותו... הפרקים האלו כל אחד מהווים סגירת מעגל, כל אחד בנושא שלו, הסוף של אקדוחנים הבודדים, מסירתו של וויליאם ופרשת הרצח של בנו של דוגט, כל כך קשה היה לי לצפות בפרקים האלו, כל פרק מביא כמות גדולה של רגשות והרהורים אחריו ובכלל העובדה שהם באים אחד אחרי השני מעצימה את התחושה הזאת. ובכלל נשארו לי עוד שלוש פרקים וזהו ואני בטוח שהם יהיו גם לא קלים לצפייה כי בעצם הם נועלים את הסדרה והשניים האחרונים נועלים את העלילה העיקרית של תיקים. אגב, ראיתי בכוונה את הפיילוט לפני כמה ימים לפני שאני יצפה מחר The Truth.

Gilliana

New member
זה היה צעד נבון! ../images/Emo45.gif

וכשתראה את "האמת" - מיד תדע גם למה.
מצפה לשמוע רשמים וחוויות!

1Shir

New member
תבורך על כך שהיצלת את הפורום מ../images/Emo32.gif

קודם כל גם אני חושבת שמצוין ששמעת לעצתנו!
חובה לראות את הפיילוט! לא רק לפני הפרק האחרון, אלא בכלל! הוא מקסים. אם אתה במצב רגיש עכשיו מבחינת הסדרה, זה הכי מרגש ומטריד שיכול להיות... לראות את ההתחלה אחרי שיודעים את כל מה שהם עברו אח"כ....
ראה הוזהרת.. את Jump the Shark מעולם לא ראיתי.... גם כן מבאס
וויליאם פרק עשוי טוב מבחינת הרעיון שלו... ותכל'ס גם התוצאה שלו נכונה מבחינתי... Release פרק מצוין בעיני, אהבתי אותו מאוד, תפס אותי! הוא היה עצוב, אבל גם אופטימי, לא? ואתה צודק שהוא נותן תחושה של סגירת מעגל... ובאמת כל הפרקים האחרונים הם פרקים כבדים של הכרעות... אבל דווקא בגלל שזה בנושאים שונים ומגוונים, זה נראה לי פחות קשה רגשית מאשר עונה 8 למשל שכולה סבבה סביב אותו דבר... מצפים לך 3 פרקים מדהימים, בסדר עולה כמובן! סאנשיין דייז הוא פרק כביכול קצת קליל, אבל שזורה בו אווירה מאוד מאוד משמעותית... תראה בעצמך
ואני בטוחה שתחזור עם רשמים... כיף לך כי מצפה לך שעה וחצי של עונג צרוף ומרגש ב"האמת"...

למה הצלתי הפורום מ off?

ראיתי אכשיו את "האמת"... אני עדיין לא חושב שאני מוכן לדון בו, זה יותר מדי בשבייל כרגע...

Gilliana

New member
כן, צריך לעכל אותו

וזה בהחלט לא פשוט - גם משום שזהו הפרק האחרון וגם משום כל מה שמתרחש שם. קח את הזמן שלך.

1Shir

New member
איך אתה מרגיש?

טוב? לא טוב? מבולבל? אני כשסיימתי לראות אותו הרגשתי טוב! נשמע ממך בהמשך! ומה ז"א למה? כי כמעט כל השרשורים כאן לא קשורים ישירות לתיקים באפלה, וטוב שבא מישהו שהתחיל לדבר אשכרה על הסדרה... זה היה מאוד נחוץ ובמקום

ממממ ../images/Emo58.gif

אני מרגיש טוב אבל יש את התחושה שזה יותר לא יחזור על עצמו ושאני יודע כבר מה יקרה כשאני אצפה מחד בכל העונות. פרק לא קל לצפייה, ובכלל הדברים שמאלדר אומר בסוף לסקאלי וכשהיא שואלת אותו במה הוא מאמין אכשיו... אני עדיין צריך קצת זמן לחשוב ולעכל את הפרק...

למעלה