פרקים להצגה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
פרקים להצגה

בואו נאמר שיש לנו אפשרות להקרין בצורה נוחה 180 דקות של מסע בין כוכבים. ממה אנחנו מרכיבים את הדקות האלה? אני מתכוון לשמות ספציפיים של סרטים/פרקים. מה הייתם שמים שם כמעריצי מסע בין כוכבים? מה עייתם שמים שם בשביל אנשים שלא אוהבים מסע בין כוכבים, והם פשוט סיפורים טובים? מה הייתם שמים שם כדי להפוך אנשים למעריצים של מסע בין כוכבים? זוהי שאלה היפוטתית בלבד, כרגע אין לי מקום טוב להקרין שלוש שעות של מס"ב, למרות שזה יכול להיות רקע למפגש פורום מתישהו.

DDN

New member
שלי.

אפשר לדחוס כאן 4 פרקים ממוצעים, הייתי דוחס את:
DS9 - in the pale moonlight​
בגלל שהוא מציג סיפור אנושי חזק לדעתי, ויתאים גם לאנשים חדשים לעולם המס"ב, פשוט כי הסיפור מצויין
DS9 - The Amazing Ferengi​
אני זוכר אותו פרק פשוט משעשע.
Voyager - author author​
אני זוכר את הסיפור שלו כחזק, וגם נוגע בדמות האהובה עליי מהסדרה.
Voyager - a blink of an eye​
פרק שמשום מה אני זוכר מאוד בחיבה, נותן להציץ על התפתחות של תרבות. יש בו משהו נחמד.

piper cub

New member
רעיון נחמד! הנה שלי-

VOYAGER - עונה 6 פרק 10 - פרק בשם פאת'פיינדר, בו בארקלי מצליח ליצור קשר ישיר עם הצוות של וויאג'ר. TNG - עונה 5 פרק 15 - משחקי כוח - פרק בו משתלטות רוחות (או כוחות זרים...) על דאטה, טרוי ואובריין. DS9 - עונה 7 פרק 10 It's only a Paper Moon - פרק בו נוג מאבד את הרגל, אבל אנו זוכים להכיר את ויק פונטיין.

AKIRA972

New member
לאנשים שלא ראו מב"כ מעולם הייתי

נותן לראות את FIRST CONTACT כי הוא באמת מפגש ראשוני עם קהל חדש ודרך רגב ניסיתי את זה בכיתה י"ב הצגתי בשיעור אנגלית כפול את הסרט ואנשים היו מרותקים

DDN

New member
חשבתי עליו

אבל לדעתי הוא מלא יותר מדי בפרטים על עולם מסע בין כוכבים, ובבדיחות פנימיות.

piper cub

New member
אני מסכים חלקית,

יכול להיות שאנשים מחוץ לתחום המב"כ יבינו מספיק כדי להנות וכדי להתעניין עוד קצת. השאלה היא האם אפשר לעשות לזה אח"כ פולו-אפ עם כמה פרקים, והאם אותם אנשים בכלל ירצו לראות עוד. AKIRA, האם המשכתם את זה מעבר לסרט? (מישהו פנה אליך וכו'?)

AKIRA972

New member
לא אחרי השיעור אנשים מטבעם ברחו

אבל לפחות אני יודע שהם נהנו ויזכרו את מב"כ כדבר טוב ולא כסדרה עם הקירח ההוא

GeorgeChip

New member
כדי להפוך אנשים לאוהבי מסב

הייתי שם פרקים עם יותר אקשן, יש הרבה פרקים מ DS) וויאג'ר שמתאימים.

piper cub

New member
כמו איזה פרק למשל../images/Emo35.gif

(אם כבר אקשן, אני הייתי שם את עונה 7 פרק 8 של DS9 - המצור על AR-558)

DDN

New member
בהחלט!

זה לא סתם אקשן, זה סיפור אנושי משובח.

Zarmushka

New member
אני לא מאמין

אני מסכים עם רוב הפרקים פה, הם בהחלט בחירות מעולות, אבל איך אף אחד לא הזכיר את TNG: TAPESTRY???? לא צריך להכיר את הסדרה בשבילו והוא פשוט פרק מדהים, אחד הפייבוריטים שלי.

DDN

New member
תזכיר לי בבקשה את הפרק,

אני די לא זוכר הרבה מTNG

פיקארד צריך לעבור השתלת לב

וקיו מראה לו איך היו נראים חייו אם הוא לא היה מאבד את הלב המקורי שלו בקטטה עם נוסיקאנים כשהיה באקדמיה.

DDN

New member
צודק!

פרק מעולה! מהאבודים עליי ב"דור הבא" מראה גירסת מציאות של פיקארד כ"פיקארד ללא עימותים"

למעלה