פרקים למסירה

shlomidell

New member
פרקים למסירה

שלום לכל חברי הפורום בעבר הרחוק שלי הייתי טרקר בלב ובנפש וככזה דאגתי להקליט פרקים בסדרה " מסע בין כוכבים הדור הבא" על קלטות ווידאו , עד היום שמרתי את הקלטות ,למרות שקשה להיפרד מזיכרון כל כך טוב אני חייב לפנות מקום ,אז אני מוכן למסור אותם למי שרק ירצה, הקלטות הן בנות 13 שנה ונשמרו בתנאים טובים אז לפני שאני שם אותם בפח מחזור לפלסטיק חשבתי אולי יש משהו שימצא בהם תועלת. בכל מיקרה יש בסביבות 20 קלטות על כל קלטת מוקלטים 4 או 5 או 6 פרקים שהוקלטו מהטלוויזיה החינוכית החל מ 1993 כולל 5 דקות של פלטפוס שהיה לפני (למי שזוכר). יש פה ושם גם ראיונות עם השחקנים וגם קצת פרקים מהסדרה המקורית, הקלטות לא מסודרות או מקטלגות והכול שם די כאוטי,פשוט ערמה של קלטות, הפרקים הוקלטו ב LP ככה שהאיכות לא משהו. מקווה שמשהו יגלה עניין ואם לא תודה על זמנכם!

n i v1

New member
נצל"ש- צינור טרק

מלינק שטאשה (שולתתת) נתנה לאתהצינור התחלתי לראות כמה קליפים הנה אחד מהם- מאחורי הקלעים של נמסיס, קטעים שלא ראיתי בעצמי, כמעט 10 דקות קליפ, אבל מעניין.

n i v1

New member
הראיון הכי טוב בעיני של פטריק ס.

מדבר בגילוי לב על הסדרה, ומוזר, לא שמעתי אותו מתבטא כך מעולם. (אם אתם מוצאים קטעים מעניינים- שרשרו פה. אבל רק מעניינים)

למעלה