פרקים עתידיים

the friend

New member
פרקים עתידיים

תגידו, משיהכו ראה מה הולך לקרות בשבוע הבא? ביום שלישי קלייר מתה!!!! מה ז"א? איך ממשיכים בלעדיה בסדרה? איך הסדרה תהיה בלעדיה? היא היתה אחת הדמויות האהובות עליי..... (היא וניק)

פגית

New member
ספויילר ענקקקקקקקק מעלייייי../images/Emo58.gif

לא שאני לא ידעתי חחחח אבל בבקשה תסמנו ספויילרים.....

L o o K At Me

New member
קלייר מתה??../images/Emo58.gif

מה למה? היא תמות ביום שלישי בערוץ הולמרק או מה?

L o o K At Me

New member
כרגע ראיתי פרומו....אז אפשר לדמיין

עלעל1

New member
זה לא ממש חכם

לשים ספויילר ולגלות מה קרה צמוד אליו. אני במקרה כבר יודעת את זה אבל כלפי בנות שלא רוצות לדעת, זה ממש לא פייר ולא מתחשב. כך גם כלפי ההודעה הראשונה.

yaelelele

New member
לעלעל1

כן , אני דיי מצדיקה אותך. ביגלל זה לא רשמתי את ה"מוות" בכותרת. ובפעמיים הבאות שיש ספוילר נירשום בכותרת הזהרה.

נועה167

New member
חחחחח

אהבתי ת'תמונה חח עם מה שהוספת חח ואנשות, באמת לא רצוי לשים ספויילר בכותרת! במיוחד לא ספויילר כזה ענקקק!

Kasey

New member
היי לכולם ותגובה לעניין המוות

כבר לפני שנה שמעתי שערוץ הולמרק "חתך" את העונה ה-3 ארבעה פרקים לפני הסוף, ושהם דרמטייים במיוחד ולכן החליט לשדר אותם בצירוף עם העונה הרביעית. החלטתי, לשם שינוי, להשאיר לי קצת מתח ולא קראתי ספויילרים, אבל אחרי שראיתי שכתבו בפנאי פלוס שקלייר מתה בסוף העונה השלישית (וכמובן שמי שכתב את זה בכלל לא צופה בסדרה כנראה כי אחרת הוא היה יודע שהפרקים האלה לא שודרו כאן) אצתי רצתי לאתר של הסדרה וגיליתי שזה נכון
ועכשיו אני ממש מצטערת שלא קראתי את הספויילרים. סתם חיכיתי שנה לעונה של סדרה שהתחלתי מאוד לאהוב, ועכשיו כבר ממש לא בא לי לראות אותה. אני מרגישה ממש מרומה ומאוכזבת. אני מבינה שהסדרה עדיין מצליחה באוסטרליה אבל זה פשוט לא יהיה אותו דבר. בסך הכל חשבתי שיהיה נחמד אם יישאר לי קצת מתח ותהיתי מה יקרה לגבי טס והסרטן, אבל לא העלתי בדעתי שהורגים את אחת הדמויות הראשיות
.

צודקת...

בהחלט מאכזב כל העניין עם המוות של קלייר ואני כבר רואה את עצמי יושבת מול הטלויזיה מכוסה בפוך ועם ממחטות לצידי לנגב את הדמעות. (הכנתי את עצמי כבר). אבל אין מה לעשות... לפי מה שהבנתי העונה הבאה מעניינת לא פחות. ובקיצור, שווה להמשיך לצפות. ואם לא קראת את כל הספויילרים אז שתדעי שגם בסוף העונה הרביעית מחכה לנו הפתעה לא קטנה... ובכלל חייבים לראות איך אלכס מתגבר על מותה של קלייר (הוא כזה חמווווד)!!!

נועה167

New member
ואי

זה יהיה ממש עצוב! :(:( אבל עדין באמת נראה לי הסידרה תמשיך להיות טובה בכל זאת נשארו אלכס החמוד וטס וכו' וגם קראתי קצת מה יהיה וזה נשמע מעניין!

../images/Emo7.gifיואוווו אבל קלייר היא הדמות הכי

אהובה עלייי מה פתאום הורגים אותה מילא שיהרגו את הארי או את סנדרה גם ככה הם לא מעניינים מישהו אבל את קלייר?!!!!!!!!!!!11

הגרה182

New member
כל הפורום הזה ../images/Emo58.gif אחד גדול../images/Emo70.gif

אתם מוכנים להתחשב ולשים סימנים של ספויילרים?!?!

Kasey

New member
הספקתי לראות את התמונה הספויילרית

ולפחות זו הפתעה טובה. ולא כל כך מפתיעה למען האמת
אבל זה לא יהיה אותו דבר בלי קלייר

../images/Emo58.gif

(hamhshev mishum ma lo kotev be ivrit az tiztarhu lisbol ktzat) bihlal lo muvan li kol haketa haze? lama horgim et claire? he harey ha dmut harashit???!!!
hasidra lo teie oto davar biladiea mishu raa prakim mitkadmim shel hasidra o she atem yodim rak lefi taktzirim?

נועה167

New member
:((((((((((

זה נוראאאאאאאאאאא אני לא מבינה למה הורסים ת'סידרה ככה! זה דמות ראשית!! זה יהיה עצוב כ"כ :(:(

למעלה