פרקים של הופה היי

eyal z

New member
פרקים של הופה היי

היי אני מחפש כמה פרקים מהתוכנית "הופה היי" כבר תקופה ארוכה ובינתים לא הצלחתי להשיג את הפרקים שאני מחפש. אם מישהו פה יכול לעזור לי בכך דרך אפשרית מספר האי סי קיו שלי הוא 15409272 או לאימיל הרשום בתודה מראש, אייל.

אני מחפש פרקים של סידרת מדע בדיוני

קראו לה: "המזרח התיכון החדש". הכותב, הבמאי והמפיק היה שמעון פרס. השחקנים היו יוסי ביילין, יאסר ערפאת, אבו-מאזן, יוסי שריד ושאר כוכבים מפורסמים. יחודה של הסידרה היה בכך שלמרות שהיתה בדיונית, השחקנים הקפידו שאפקטי המלחמה יהיו אמיתיים וכפועל יוצא נהרגו למעלה מ500 ניצבים ישראלים שנאלצו להשתתף בסידרה ללא הסכמתם. האם למישהו יש פרקים מסידרה זו?

אביסון

New member
כן, בהחלט+++

ראשית ברצוני לתקן שגיאה קטנה: הכותים והמפיקים במשותף היו שמעון פרס וידידו יצחק רבין, שניהם פושעי אוסלו מכובדים. זה שרבין נרצח, עם כל הכבוד, לא מנקה אותו מהפשע הנורא שפשע כנגד עמו. לגבי הפרקים עצמם: לצערי קצת קשה להשיג, כי בעצם הימים האלה נטבחים עוד ועוד ניצבים. עם זאת, הגיעו לידי פרקים עתידיים, ואני מוכן לגלות, בנימה קצת אופטימית בניגוד לרוח הימים האלה, ששני היוסלה ( שריד את ביילין, ימח שמם וזכרם לעולם ועד) - ובכן הם בפרק ה - 6739 נשפיטם בכיכר העיר (שאגב שמה הוחלף והוחזר בינתיים בפרק 6124, ובצדק ל:"כיכר מלכי ישראל"), והם נשפטו לגלות של 30 שנה באיזה אי באוקיינוס השקט. אגב, בפרק שלאחר מכן, מוצא לו ביילין מאהב ממוצא... איך לא, ערבי כמובן ומשנה את מינו. שמו החדש אגב: סוהא ביילין והוא מנסה לקלוט באי המון ערבושים שמטרונספרים מארץ כנען. אז מי שרוצה עותקים, שיפנה אליי.

אני כמובן מתנגד לכך...

מכיוון שאני סמוך ובטוח שרבין, פרס וכל השאר עשו את הכל רק משום שחשבו שהדבר הוא לטובת מ"י, אין לכנותם פושעים, אין לנקוט כלפיהם בביטויים כגון "ימח שמם" ואין להעמיד אותם למשפט פלילי כלשהו. ענשם היה צריך להיות שהמחנה הפוליטי שלהם היה נמחק (מבחינה פוליטית בלבד כמובן) מהמפה לעולם ועד. אך זה כבר תלוי בציבור, והוא כנראה נראה לחוות עוד ועוד קורבנות ולפיכך נותן להם דריסת רגל בכנסת. נגד זה אין לי מה לעשות- זה מחיר הדמוקרטיה.

קימי

New member
אני מחפשת תקציר של השיעור

איך לא מנהלים מו"מ או בשמו השני, איך לא עושים שלום

אין לי את זה, אבל יש לי סרט כחול...

קוראים לו "ערפאת והילדים ברומניה". מצויין לחובבי ביזאר וגם מסביר איך ערפאת פיתח את הרעידות בשפתיים (רמז: הדבר היה כרוך בפעולות חוזרות ונשנות מסוימות של פיו).

קימי

New member
סרט כחול

אני רוצה סרט בכיכובו של יוסי ביילין, רצוי במכוך ובריות (כל אחד והסטיות שלו)...

Roobie

New member
אם בגין ז"ל היה חי היום

הוא היה גאה בפורום הזה ובדיונים שבו.

תודה רבה על המחמאה

אני אקבל אותה כמות שהיא ולא בנימה הצינית שבה. לבגין היה חוש הומור לא רע, והוא ידע היטב ללגלג על יריביו ושונאי עמו כפי שאנו עושים כאן לגבי יריבינו ואויבינו. את השאלה האם סגנוני משקף ומכבד את סגנונו של בגין אני כרגיל משאיר לאנשי הליכוד כאן לקבוע, כי אין הנחתום מעיד על עיסתו (בינתיים כל השמאלנים שטענו להפך ספגו מהם תגובות ניצחות).

תודה רבה על המחמאה

אני אקבל אותה כמות שהיא ולא בנימה הצינית שבה. לבגין היה חוש הומור לא רע, והוא ידע היטב ללגלג על יריביו ושונאי עמו כפי שאנו עושים כאן לגבי יריבינו ואויבינו. את השאלה האם סגנוני משקף ומכבד את סגנונו של בגין אני כרגיל משאיר לאנשי הליכוד כאן לקבוע, כי אין הנחתום מעיד על עיסתו (בינתיים כל השמאלנים שטענו להפך ספגו מהם תגובות ניצחות).

Roobie

New member
אם בגין ז"ל היה חי היום

הוא היה גאה בפורום הזה ובדיונים שבו.

קימי

New member
מה רע בקצת ציניות והומור?

אני בטוחה שגם לבגין היה הומור,

לא, אבל יש סרט לגמילת מכורים לסקס

סרט עם דליה איציק במחוך וביריות. אני בטוח שזה יהפוך כל רודף נשים מצוי לנזיר לשארית חייו.

קימי

New member
שכחת את סופיה לנדבר בבייבי דול ורוד

זה סרט גמילה מנשים,

אביסון

New member
אפרופו, קימי

אנא מסרי לי את מספר הטלפון שלך, למייל: avison71&hotmail.com. אני מודה לך. ומקווה שאת לא קטינה. הבגיניסט - מה קורה אחי, הכל טוב?

למעלה