פרקים 1-4 (עונה 5)

Stark Bannermen

New member
פרקים 1-4 (עונה 5)

אכזבה אחת גדולה. כן, זה היה ברור שהם יעזבו את הספר הטוב ביותר בסדרה עד כה, תהיה להם בעיה קשה. הבעיה השנייה היא שלטעמי לפחות, הם זנחו כמה עלילות שיכלו להיות מאוד מעניינות גם על המסך כמו הקונספרציה הצפונית (הצמרמורת היחידה שהייתה בכל ארבעת הפרקים היא אותה אישה זקנה עם סאנסה אבל זה בקושי משהו בכלל). אני עדיין מתקשה להאמין לאמינות של כל העלילה של סאנסה והבולטונים, אין היגיון גדול במה שליטלפינגר עושה ועוד משאיר את סאנסה בלי השגחה לבד, עם מי שרצח את אחיה. גם אם אין לרוז אינטרס להרוג אותה כל עוד היא לא ילדה ילד.

החומה נשארה קו העלילה הכי מעניין ומספק עד עכשיו. עשו קצת יותר מידי מהסצנה בין סטאניס לבין שירין, גם אם היא עדיין פחות סטאניס טיפוסי..אבל כל המעורבים, היה מאוד מהנה. מליסנדה עושה רושם תמשיך דרומה עם סטאניס..אז זה מבטל תיאוריה מסוימת לקראת העתיד? (דאבוס גם ממשיך:()

מעלה מלך, כבר אמרתי שלא אהבתי את כל עלילת הדרורים בספרים וגם פה, זה פשוט לא מסתדר ולא מעניין. איך הם יפטרו מהם אח"כ? חוץ מזה, המשחק סבבה, והאינטרקציה בין מארג'ורי לטומן וכו' הייתה תואמת לאופי של טומן בספרים.

מירין- באריסטן:(...איזו דמות מבוזבזת...אני אסתפק בזה..

KingOfWinter

New member
עדיין לא בטוח שהם זנחו

יכול להיות שהם משאירים את הקונספירציה הצפונית להמשך, כשסטאניס מתחיל לנוע לעבר ווינטרפל. נראה הגיוני שמכיוון שהפראים כנראה לא הולכים איתו הוא ינסה לאסוף אליו חלק מהבתים הצפוניים.
&nbsp
בנוגע לסאנסה, התכנית של ליטלפינגר לא נראית מופרכת לחלוטין, כי סטאניס לא יעז לפגוע בה, ומידת הפסיכופטיות של ראמזי הולכת לעמוד למבחן. לפחות לקו העלילה הזה יש פוטנציאל להיות מעניין בניגוד להפלצות אחרות שהיו ליוצרי הסדרה.
&nbsp
מליסנדרה בינתיים רק ווידאה שסטאניס מתכוון לקחת אותה איתו, זה עדיין לא אומר שהיא הולכת.

Stark Bannermen

New member
בטריילר

היא נראית באוהל עם דאבוס (באסה) וסטאניס. זה למה אני דואג...
&nbsp
זה היה כל כך טוב שהם שמרו את המכתב של מורמונט, עכשיו נותר לראות מה יישאר מהצפון..

עלול להכיל ספויילרים למי שלא קרא את הספרים

עונה ראשונה שאני רואה אחרי שקראתי את הספרים

בתום העונה הרביעית התחלתי לקרוא (מהתחלה) ומודה שהרבה יותר קשה לי לראות את זה אחרי הספרים. כל השינויים בעלילה צורמים, במיוחד סאנסה (חושב שהדמות של ג'יין והיחסים עם ת'יאון היו מאוד מעניינים בהקשר הזה).

מצד שני, הספרים הרביעי והחמישי פזרו את הסיפור לגמרי, והיה ברור שבסדרה אי אפשר להתחיל להכניס עוד עשרות דמויות. זה נראה כאילו העונה הזו תסתיים אחרי הספרים, או שרק נדמה לי? אני מניח שאיך זה יגמר בחומה אני יודע, גם העלילה של סרסי. לפחות אני במתח לגבי סאנסה.

לא אוהב את מה שעשו עם אריה. בספרים זה היה מוצלח יותר.

נורא מוזר לי לראות את המסע של טיריון עם ג'ורה, איכשהו צרוב לי סרט של המסע שלהם ביחד עם הגמדה, אבל אני יודע שרק קראתי את זה.

itaipee

New member
פרק שלישי ורביעי היו פשוט מעולים -ספוילר- -דה-

קודם כל , הצמרמורת שאצבעון סיפר לסאנסה על הרגע
where all the smiles died זה שווה הכל
חוץ מtower of joy זה פשוט , הפלאשבאק הכי חזק לדעתי.
אז סאנסה במקום לפלרטט עם הארי היורש הולכת לחטוף על הראש מראמזי .. ,אני לגמרי בעד שהיא תהפוך לעוגן של קונספירציית הצפון הגדולה, והצעדים יתחילו מלמטה , אצל פשוטי העם , ולא דווקא אצל לורדים שכמעט לא שמענו עליהם כלום עד אותו רגע . דרך אגב, ריקון אמור להיות אעכשיו לפי הסידרה ב"לאסט-הארט" של ההאמבר , כלומר שסיכוי לא קטן שסטאניס יפגוש אותו בצורה כזו או אחרת.
מי יודע , אולי בריאן תלמד את פוד איך מכינים עוגה , זה לבד יפצה על כל קו העלילה הבינוני שלהם.
ג'ון לא מאכזב בחומה, הבחירות היו "פשוטות" מדי , אבל לדעתי היו צריכים לעשות קיצוצים בגע האחרון , כאשר השחקן של מליסטר מת להם באמצע. בזמן ההוצאה להורג החיוך לא ירד לי מהפרצוף. נ.ב. , שדאבוס ישאר עם ג'ון , והמכשפה האדומה תרד עם סטאניס דרומה , למה לא ?

בבמעלה מלך , ההתמקדות של הפאנטים בלוראס מעולה , יותר הגיוני מהספר . מלכתחילה , כל פרקי סרסיי במשתה , הם לא החזקים בסידרה, והרומן הממוצא של מרג'רי היה חלש ולא אמין.
טירייון התחיל חלש את העונה אבל עכשיו זה ניהיה מעניין. עם ג'ורה זה בטוח הרבה יותר מעניין הדיאלוגים שלו עם וואריז , שהחליט להיות קואצ'ר פתאום,
ג'יימי בדוראן לא מאכזב , בטוח יותר מעניין מג'יימי מבקר בטירות אקראיות בארצות הנהר.

tomanimation

New member
מסכימה!

גם בעיניי יש הרבה נקודות שבאמת יהיו (אל תהרגו אותי) יותר טובות בסדרה מאשר בספרים!
עדיין, כמובן הדרך שבה קוראים על דמויות ומה שמניע אותן בספרים היא (ברור) יותר חזקה, מקבלים את התמונה השלמה והמגניבה, אבל באמת שכל מה שכתבת- ממש נכון!
מעניין אם טומן (למרות שהוא לא pov בספרים) יצוץ בסדרה ויתגלה שמשהו שהוא יותר מבובה חמודה ומנומסת על חוט, הוא הרי המלך... אבל בטח שלפחות בעונה הזאת הוא יישאר חסר כל השפעה.

tomanimation

New member
מסכימה!

העלילות בהחלט טובות בכמה מקרים מהעלילות בספרים (אל תהרגו אותי...)

למעלה